- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- Konu Sahibi Papatyam016
-
Allah rahmet eylesin hepsine nasıl bir güne uyandık o sabah , içlerimiz titredi rabbim bir daha yaşatmasınMerhabalar. 6 şubat depreminde 4 yıldır nişanlı olduğum adamı kaybettim malesef. 6 ay oldu kendime gelemedim. Şubat ayının 2.haftası evlenecektik herşeyimiz hazırdı. Normalde yılbasından önce evlenecektik ama ne hikmetse kısmet olmadı ve şubat ayına aldık tarihi. Ne hayaller kurduk ne umutlarla bekledik sayılı günleri. 4.17 de şiddetli sarsıntıya uyandık ve ona ulasamadım. 9 gün sonra onu ancak çıkarabildik. Bende zaten zar zor çıktım binadan. 9 gün boyunca onun basında bekledim bir umuttur ses verir çıkarırız diye. Acı cekti mi bilmiyorum.. Çünkü çok seslendik sesim kısıldı ama o anda birşey hissetmedim ne yağmurun altında bekleyişimi ne o soğuğu ne de acımı. Sadece cıkması için yardım için uğrastıkhiç yardım gelmedi malesef. En son geldiklerinde söylediklerine göre aniden vefat etmiş.. Belki de benim üzülmemem icin bunu dediler inanmadım. Çünkü benim babam ailesini Yaralı olarak çıkardı. Hala kabullenemiyorum nişanlımı çıkaramadık diye kendimi yiyorum. Kendi çabalarımızla çok uğrastık. Meğersem kalkmaya bile fırsatı olmamış. Sadece başına bir elini koyabilmiş korumak amaçlı(öyle çıktı)sonra da kolon üzerine gelmiş altında kalmış. O yüzden çıkaramadık. Benim canım babamdan sonra aşık olduğum adamdı. O da çok uğrastı benim için... Bu arada Ben destek alıyorum ama konusmaya başlayınca karsımdaki doktor bile ağlamaya başlıyor. Nasıl dayanıcam bilmiyorum nasıl alışacam bir fikir verin lütfen. Hergün dua ediyorum mezarına gidiyorum ama acım hafiflemiyor
Başınız sağolsun ne desek ne söylesek az kalacakkelimeler kifayetsiz..
ancak psikolog için söyle bir önerim olacak. Değiştirmeniz yönünde.. siz anlatırken onun da ağlaması (duygularını yansıtması) size iyi gelmek yerine hiçbir faydası olmayarak taze tutacaktır.
Daha profesyonel belki daha tecrübeli biri ile çalışmalısınız bu konuda
Malesef sözün bittiği yerpsikolog için de bu tavsiyenizi düşünecem teşekkür ederim
Amin İnşAllahAllah rahmet eylesin hepsine nasıl bir güne uyandık o sabah , içlerimiz titredi rabbim bir daha yaşatmasıniçlerinizi ferahlatsın sizin için bugün dua edeceğim..
Malesef yaşayanların unutamayacağı ve kaybı olanların kalbindeki yangının sönmeyeceği bir acı. Allah hepimizin yardımcısı olsun tek temennim birdaha yaşamayız İnşAllahDepremde yakınını kaybetmiş ve o çaresizliği yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.. Bi oluyor "evet gitti o" diyorum, bi oluyor sanki bi yerden gelecekmiş gibi geliyor.. Tarifi olmayan çok büyük bir acı, büyük bir travma geride kalanlar için.. Lakin bir Müslüman olarak onların şehit olduğu müjdesi ve ahirette inşaallah tekrar bir araya gelecek olmamız, bunun sonsuz bir ayrılık olmadığını bilmemiz bizler için büyük bir teselli.. Biliyoruz ki onlar iyi yerdeler.. Allah yardımcınız olsun, yüreğinize ferahlık versin..
Amin İnşAllahÇok zor acı.Allah sabır versin.Diyecek birşey yok ki.İnsallah zamanla düzelirsiniz
Yüreğinize hafifte olsa bir ferahlık verebildiysem ne mutlu banaAhh ne güzel söylediniz o ateş ömür boyu kalacak içimde ve Gerçekten de bazen sanki yanımdaymış gibi hissediyorum arada rüyamda sarılıyorum ona o kadar güzel oluyor ki.Tek dileğim umarım mutludur diğer dünyada. Güzel duanız için çok teşekkür ederim.
Ömür boyu kalbimdeki acı geçmeyecek ne o günü ne de kayıpların acısı Unutulmayacak belki Ama zamanla İnşAllah hafifler dediğiniz gibi teşekkür ederimBu dünyada hiçbir duygu sonsuz değil. Ne mutluluk nede acı. Acınız henüz çok taze. Unutmayacaksınız ama zamanla daha iyi başa çıkabileceksiniz. Rabbim sabırlar versin. Terapiye devam edin. Duygularınıza izin verin.
İnşAllahYüreğinize hafifte olsa bir ferahlık verebildiysem ne mutlu banakayıp sandıklarımız kazandıklarımız olurlar inşallah
Off be
Depremden sonra Ben bu videoyu defalarca kez izledim. Çok ağladım, çok üzüldüm. Aklıma bu video geldi sizin konunuzu okuyunca. Çok can yaktı bu deprem. İnşallah hepimiz iyi olur, hepiniz iyi olursunuz.
Amin İnşAllah çok teşekkür ederimOkurken ağladım. Biz yaşamadığımız halde beter olduk Allah sizlere yardım etsin ferahlık versin. Başınız sağ olsun
Umarım dediğiniz gibi olur sağolunÖyle teselli cümleleriyle geçiştirilecek bir durum değil .terapiye devam edin mutlaka . Tamamen silinmeyecek aklınızdan kalbinizden .hatırlayacaksınız illaki ama etkisi daha hafif olacak .yaralamayacak sizi ilk zamanlar gibi
Amin İnşAllahMekani cennet olsun inşallah, rabbim yüreğinize ferahlık versinher zaman yanınızdayız
Çok zor zamanlardı. Geçti çok şükür. başınız sağ olsun.İnşAllahTek temennim birdaha Allah yaşatmasın.
Ömür boyu kalbimdeki acı geçmeyecek ne o günü ne de kayıpların acısı Unutulmayacak belki Ama zamanla İnşAllah hafifler dediğiniz gibi teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?