• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6şubat felaketi 😭

Başınız sağolsun ne desek ne söylesek az kalacak 🙏🏻 kelimeler kifayetsiz..
ancak psikolog için söyle bir önerim olacak. Değiştirmeniz yönünde.. siz anlatırken onun da ağlaması (duygularını yansıtması) size iyi gelmek yerine hiçbir faydası olmayarak taze tutacaktır.
Daha profesyonel belki daha tecrübeli biri ile çalışmalısınız bu konuda 🙏🏻🙏🏻

Merhabalar. 6 şubat depreminde 4 yıldır nişanlı olduğum adamı kaybettim malesef. 6 ay oldu kendime gelemedim. Şubat ayının 2.haftası evlenecektik herşeyimiz hazırdı. Normalde yılbasından önce evlenecektik ama ne hikmetse kısmet olmadı ve şubat ayına aldık tarihi. Ne hayaller kurduk ne umutlarla bekledik sayılı günleri. 4.17 de şiddetli sarsıntıya uyandık ve ona ulasamadım. 9 gün sonra onu ancak çıkarabildik. Bende zaten zar zor çıktım binadan. 9 gün boyunca onun basında bekledim bir umuttur ses verir çıkarırız diye. Acı cekti mi bilmiyorum.. Çünkü çok seslendik sesim kısıldı ama o anda birşey hissetmedim ne yağmurun altında bekleyişimi ne o soğuğu ne de acımı. Sadece cıkması için yardım için uğrastık😭 hiç yardım gelmedi malesef. En son geldiklerinde söylediklerine göre aniden vefat etmiş.. Belki de benim üzülmemem icin bunu dediler inanmadım. Çünkü benim babam ailesini Yaralı olarak çıkardı. Hala kabullenemiyorum nişanlımı çıkaramadık diye kendimi yiyorum. Kendi çabalarımızla çok uğrastık. Meğersem kalkmaya bile fırsatı olmamış. Sadece başına bir elini koyabilmiş korumak amaçlı(öyle çıktı)sonra da kolon üzerine gelmiş altında kalmış. O yüzden çıkaramadık. 😭😭Benim canım babamdan sonra aşık olduğum adamdı. O da çok uğrastı benim için... Bu arada Ben destek alıyorum ama konusmaya başlayınca karsımdaki doktor bile ağlamaya başlıyor. Nasıl dayanıcam bilmiyorum nasıl alışacam bir fikir verin lütfen. Hergün dua ediyorum mezarına gidiyorum ama acım hafiflemiyor😭😭
Allah rahmet eylesin hepsine nasıl bir güne uyandık o sabah , içlerimiz titredi rabbim bir daha yaşatmasın :( içlerinizi ferahlatsın sizin için bugün dua edeceğim.. 🥀

Başınız sağolsun ne desek ne söylesek az kalacak 🙏🏻 kelimeler kifayetsiz..
ancak psikolog için söyle bir önerim olacak. Değiştirmeniz yönünde.. siz anlatırken onun da ağlaması (duygularını yansıtması) size iyi gelmek yerine hiçbir faydası olmayarak taze tutacaktır.
Daha profesyonel belki daha tecrübeli biri ile çalışmalısınız bu konuda 🙏🏻🙏🏻

Malesef sözün bittiği yer😔😒psikolog için de bu tavsiyenizi düşünecem teşekkür ederim 🙏

Allah rahmet eylesin hepsine nasıl bir güne uyandık o sabah , içlerimiz titredi rabbim bir daha yaşatmasın :KK43: içlerinizi ferahlatsın sizin için bugün dua edeceğim.. 🥀
Amin İnşAllah 🙏 Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Nişanlım için bir fatiha okusanız yeter😔 Allah birdaha hiçkimseye yaşatmasın😟😟🙏

Depremde yakınını kaybetmiş ve o çaresizliği yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.. Bi oluyor "evet gitti o" diyorum, bi oluyor sanki bi yerden gelecekmiş gibi geliyor.. Tarifi olmayan çok büyük bir acı, büyük bir travma geride kalanlar için.. Lakin bir Müslüman olarak onların şehit olduğu müjdesi ve ahirette inşaallah tekrar bir araya gelecek olmamız, bunun sonsuz bir ayrılık olmadığını bilmemiz bizler için büyük bir teselli.. Biliyoruz ki onlar iyi yerdeler.. Allah yardımcınız olsun, yüreğinize ferahlık versin..
Malesef yaşayanların unutamayacağı ve kaybı olanların kalbindeki yangının sönmeyeceği bir acı. Allah hepimizin yardımcısı olsun tek temennim birdaha yaşamayız İnşAllah🙏😔
Çok büyük bır travma ve o günde kaldık sanki. Her sabah oh be rüyaymış demek istiyorum ama olmuyor. Allah'ın takdiri ve dediğiniz gibi şehitlik mertebesinde. Tek tesellimiz bu. Biliyorum ki duadan baska isteği yok vefat edenlerin. Ama işte insan kaybının oldugu zaman sanki hayat bitmiş gibi oluyormuş. Oysa hayat devam ediyormuş ama buruk şekilde. Ne desem kelimeler yetersiz kalıyor. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. 🙏🙏

Ahh ne güzel söylediniz o ateş ömür boyu kalacak içimde ve Gerçekten de bazen sanki yanımdaymış gibi hissediyorum arada rüyamda sarılıyorum ona o kadar güzel oluyor ki. 😔Tek dileğim umarım mutludur diğer dünyada.😒Güzel duanız için çok teşekkür ederim. 🙏
Yüreğinize hafifte olsa bir ferahlık verebildiysem ne mutlu bana 💙 kayıp sandıklarımız kazandıklarımız olurlar inşallah 🤲🏻🌺

Çok üzüldüm, okurken ağladım resmen çünkü en çok korktuğun şeylerden biridir sevdiğim birini kaybetmek. Siz bunu daha acı şekilde tecrübe etmişsiniz. İnşallah hiç acı çekmemiştir.inşallah hiç korkmamış, şimdi ne olacak dememiştir. Sadece uçup gitmiştir bu dünyadan.

Belki bizim için söylemek kolay ama umarım bir gün hayatınıza kaldığı yerden devam edersiniz.

Bu dünyada hiçbir duygu sonsuz değil. Ne mutluluk nede acı. Acınız henüz çok taze. Unutmayacaksınız ama zamanla daha iyi başa çıkabileceksiniz. Rabbim sabırlar versin. Terapiye devam edin. Duygularınıza izin verin.
Ömür boyu kalbimdeki acı geçmeyecek ne o günü ne de kayıpların acısı Unutulmayacak belki Ama zamanla İnşAllah hafifler dediğiniz gibi teşekkür ederim 🙏😔

Depremden sonra Ben bu videoyu defalarca kez izledim. Çok ağladım, çok üzüldüm. Aklıma bu video geldi sizin konunuzu okuyunca. Çok can yaktı bu deprem. İnşallah hepimiz iyi olur, hepiniz iyi olursunuz.

Off be 😥 Ben de izlemiştim hemde çok ağlamıştım kendimi hissetmiştim orda. Aynı kaderi yaşamışız. Ne kayıplar ne acılar malesef Çok acı🙏😢😢Allah birdaha yaşatmasın İnşAllah 🙏😥

İnşAllah 🌸🙏 Tek temennim birdaha Allah yaşatmasın. 🙏
Çok zor zamanlardı. Geçti çok şükür. başınız sağ olsun.
Biliyor musunuz, nişanlınız fedakar ruhlardandı. Rabbiyle yaptığı anlaşma da aslında öyle tercih etmişti.
Ben de sindirmeye çalışıyorum öğrendiklerimi. Aslında olan olması gerekendi.

Ömür boyu kalbimdeki acı geçmeyecek ne o günü ne de kayıpların acısı Unutulmayacak belki Ama zamanla İnşAllah hafifler dediğiniz gibi teşekkür ederim 🙏😔

Unutmayacaksınız zaten. Unutacaksınız desem yalan olur. Ama baş etmeyi öğreneceksiniz bu duygularla. Asla ümitsiz olmayın. Kendinize acımasız olmayın. Herşey zamanla daha iyi olacak adım adım. Kalkıp yürüyüş yapmak, biraz kitap okumak. Bunların hepsi birer adım. Belki bi zaman sonra keyifte alacaksınız bunlardan. Konuşmak isterseniz herzaman burdayım💜

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin 🙏 Okurken bile insanın içine işleyen bir acı karşısında ne denir ki:(
Nişanlınızın mekanı cennet olsun, Allah hem nişanlınıza hem depremde hayatını kaybeden herkese rahmet eylesin, Rabbim hiç kimseye bir daha böyle bir felaket yaşatmasın inşallah🙏

Back