- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
- Konu Sahibi Buketetin34
Merhabalar canım Rabbım senınde gonlüne gore versın evlat ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsın inşallah.Benım doktorum saglıklı gebelık elde edebılmek ıcın tam yumurtlama gunu bırlıktelık olsun dedı.Bızde tum ayın zamanlarını degerlendıryorduk tam tutturamaybılıyorsun bu yuzden yumurtlama takıbı yapalım catlatma ıgnesıyle bız belırleyelım o gun ılıskı olsun sonra gun asırı devam edın dedı ve bızde oyle yaptık canım.Ve ben hamıle kaldım şuan 7 haftalık hamıleyım cok sukur bebegım cok saglıklı kalp atısınıda duyduk.once kanda takıp ettık hcg yukselınce keseyı gormeye gıttık saglıklı bır kese olusmustu doktorum progestan,kan sulandırıcı ıgne,coraspırın verdı onceden de magnezyum ve folık asıt vermıstı hergun kullanıyorum bu ılacları cok zorlu bır surec ama korkma Allah yardım ediyor tam iğne başladıgı zaman esım işinden dolayı sehır dısına cıktı ve tek basıma karnıma ıgne yaptım gunlerce eşim yoktu aglıyordum yapamıyorum dıye korkuyordum karnım suan mosmor oldu burdan forum actım herkes destek oldu morel verdı sagolsun sımdı artık alıstım esım yapıyor bazende ben. boyle gecıyor suan gunlerımız.Sende sakın gozunu korkutma canım Allah buyuk her seye çözüm var artık bu devırde her sey guzel olucak merak etme sen.Merhaba, tekrardan yaranızı açmak istemem ama şuan sizinle aynı durumdayım. Size de çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir şekilde gebe kalmışsınızdır veya kalırsınız benim de trombofoli test sonucumda mtfhr homozigot çıktı. Kalp atışı olusmuyodu bende de 1 kürtaj 1 düşüğüm var. Şuan hamile kalmaya çok korkuyorum. Kan sulandırıcı ise yaricakmi diye düşünüyorum. Siz konuyu acali 2 ay olmuş ne yaptınız acaba... Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim