Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynısını yaşamıştım küçük olduğu için veya ultrason daha eski bir model olduğu için o şekilde oluyor. Alttan görmüştük bu normal bişey. Doktorun dediği gibi bir hafta sonra falan eğer kilon çok yoksa karından ultrason ile kalp atışı duyarsınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bugun keseyi gormeye gittm alttan gorduk yolk kesesi de var kalp atışı işin bir hafta sonra gel dedi 6 haftalıkta alttan gorunmesi normalmı karından cok net goremedi alttan tam olarak göründü
Sağol bıraz gobegım var ondan sanırımBende aynısını yaşamıştım küçük olduğu için veya ultrason daha eski bir model olduğu için o şekilde oluyor. Alttan görmüştük bu normal bişey. Doktorun dediği gibi bir hafta sonra falan eğer kilon çok yoksa karından ultrason ile kalp atışı duyarsınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sanırım ondanKarın yağlıysa üstten güzel görünmüyor olabilir
Sizdemi hamilesinizKarın yağlıysa üstten güzel görünmüyor olabilir
Evet canım:)Sizdemi hamilesiniz
Bende de öyle olmuştu göbekten ve küçüklüğünden görülmemistiSağol bıraz gobegım var ondan sanırımınsallah kalp stışını da duyarım
![]()
Kalp atısı karından duyuldumu pekiBende de öyle olmuştu göbekten ve küçüklüğünden görülmemisti![]()
Hayırlı olsunEvet canım:)
Ben 10 haftalıkken tekrar gittim o ara taşınma durumlarımız olmuştu gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrendim kürtaj oldum yani hiç duyamadımKalp atısı karından duyuldumu peki
Çok geçmiş olsunBen 10 haftalıkken tekrar gittim o ara taşınma durumlarımız olmuştu gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrendim kürtaj oldum yani hiç duyamadım
Hayırla sağlıkla doğsunlar inşallahHayırlı olsunbende iki düşğkten sonra hamile kaldım tekrar
Teşekkür ederim. Sizede sağlıklı ve çok rahat bir hamilelik süreci dilerimÇok geçmiş olsun![]()