6haftalık hamilelik ve 6 gündür bitmeyen kahverengi akıntı

sara98

Her nasip vaktine esirdir..
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
171
55
26
5+4te koyu kırmızı kanamam oldu ve acile geldim bebek iyi dendi hastaneye yatırdılar utrogestan, magnezyum ve kan sulandırıcı iğne vuruyorlar şu an 6+2 yim hala açık kahverengi akıntım devam ediyor, biraz sonra ultrason olacakmış sorun yoksa eve gönderecekler ama böyle akıntıyla içim pek rahat değil böyle olup iyileşen var mı?

merhabalar, doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin.
Aynısını yaşadım, 5+4 'de kahverengi bile değil, bildiğiniz kanamam oldu, apar topar hastaneye gittim ve Progestan iğneye başlattılar. Sonra kanamam kahverengi akıntıya döndü ve 1 hafta 10 gün devam etti, bu süreçte tabii iğnelerimi vuruldum ve çok şükür yavaş yavaş kesildi. Şu an 8 aylık hamileyim, kendini üzme yıpratma.
Dinlen bol bol ve Allah'a dua et.

Kendini sakın üzme, yavrun hisseder, Allahım esirgesin bütün kötülüklerden.
Seni çok iyi anlıyorum pamuğum

Bende aynı durumu yaşadım . 6 haftalıkken kanamam oldu hastanede yattım . Şu an 8 aylık hamileyim bebeğim de çok iyi . Kendini üzme canım . Bir sürede evde de dikkat et kendine bir şey olmaz Allahın izniyle

ilk gün koyu kırmızı kanamam oldu acile gittim pazar, bugün çıktım hastaneden, inşallah her şey iyi olur cnm

Bende aynı durumu yaşadım . 6 haftalıkken kanamam oldu hastanede yattım . Şu an 8 aylık hamileyim bebeğim de çok iyi . Kendini üzme canım . Bir sürede evde de dikkat et kendine bir şey olmaz Allahın izniyle
inşallah canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…