- 23 Ağustos 2015
- 58
- 19
Merhaba arkadaşlar öncelikle uzun zamandır diyet, spor yapan sürekli kilo vermeye çalışan birisiyim.. Lise ikinci sınıfa kadar diyet, beslenme düzeni, su içme gibi faaliyetlerden bi' haber olduğum için lise bittikten sonra bile hâlâ o kiloları vermeye çalışıyorum.. Geçen yaz 59 kiloya indiğim için diyete ve spora üniversite sınavı yüzünden ara vermiştim, şimdi verdiğim kiloları geri aldım üzerine Ramazan boyunca yediklerime her ne kadar dikkat etsem de giderek daha da kilolu oldum.
Bu günlük boyunca her gün veya iki-üç günde bir neler yaptığımı, kilomu ve vücut ölçülerini gireceğim.
Yaklaşık 6 gündür diyetteyim ve 5 gün önce İsveç Diyetine başladım, diyetin yanı sıra spor da yapıyorum vaktim boş olduğu için ama genellikle akşamları spor yapmayı tercih ediyorum ( gündüzleri sıcaktan yerimde terlediğim için halim kalmıyor )
Diyete ilk başlarken ki kilom 71'di bunu da not olarak eklemek istiyorum.
isveç diyeti
İsveç diyeti yaptıktan sonra kilo alıp vermelerim çok oldu tavsiye etmiyorum bünyeyi mahvediyor.
-12.10.2017 kilom; 59,7
-17.08.2018 kilom; 57,6
Bu günlük boyunca her gün veya iki-üç günde bir neler yaptığımı, kilomu ve vücut ölçülerini gireceğim.
Yaklaşık 6 gündür diyetteyim ve 5 gün önce İsveç Diyetine başladım, diyetin yanı sıra spor da yapıyorum vaktim boş olduğu için ama genellikle akşamları spor yapmayı tercih ediyorum ( gündüzleri sıcaktan yerimde terlediğim için halim kalmıyor )
Diyete ilk başlarken ki kilom 71'di bunu da not olarak eklemek istiyorum.
isveç diyeti
- 1. Gün Kilo; 68,2
- 2. Gün Kilo; 67,2
- 3. Gün Kilo; 68
- 4. Gün Kilo ; 67,3
- 5. Gün Kilo ;67,1
İsveç diyeti yaptıktan sonra kilo alıp vermelerim çok oldu tavsiye etmiyorum bünyeyi mahvediyor.
-12.10.2017 kilom; 59,7
-17.08.2018 kilom; 57,6
Son düzenleme: