Çok iyi canim. Ya darısı başıma insallahCanum ben sadece ekmeği kestim ve çikolatayı azalttım .
ve her yemeğin yanında kahvaltı hariç bir sade soda içtim.
bir ay oldu sanırım...... ve 2,5 kilo verdim.
Canim onlara baktım da pek anlayamadım çok karışık ve kalabalıkCanım cuma zayıflama yarışları var oraya katılsana hem motive ediyoruz birbirimizi
14. takıma yaz kızlar ilgilenirler uygunsa takım katılırsın
Günlük yediklerimizi yazıyoruz sohbet ediyoruz canım her cuma da tartı günü :)Canim onlara baktım da pek anlayamadım çok karışık ve kalabalık
Tamam canım çok sağol ben inceliyim güzel bi fikirGünlük yediklerimizi yazıyoruz sohbet ediyoruz canım her cuma da tartı günü :)
İstersen gel katıl motive oluyoruz eğlenceli oluyor yinede sen bilirsin :)
canım bende 165 boy 67 kiloyum. bu kiloya 90 kilodan geldim. 1 aydır koruyorum ama artık tekrar kilo vermem lazım 10 kilo bana yeterde artar. destek oluruz birbirimize tabi sana uyarsa
Coook güzel olur caniiiim. Yapacağımıza inanıyorum zaten 90kilodan basarmissin!! Bundan sonrasını da birbirimize destek olarak halledicez inşallah canım. Gün içinde en ufak bi kacamagimizi bile yazalım buraya çünkü buraya yazfikca insan daha çok suçlu hissediyor kendini 3ayin sonunda insallahh birlikte başarmış olcazcanım bende 165 boy 67 kiloyum. bu kiloya 90 kilodan geldim. 1 aydır koruyorum ama artık tekrar kilo vermem lazım 10 kilo bana yeterde artar. destek oluruz birbirimize tabi sana uyarsa
Canim sen kaç kilodan kaç kiloyu dustun sende çikolatayı azaltıp zayıflamıştın merak ettim90 kilodan mı süper..
nasıl verdiniz bravo merak ettim.
anlatırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?