• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

90 günü kendime hedef belirledim inşallah sağlıklı şekilde kurtulrum bu sefer tamamen

bende geldım aranızaaa en son 62 kıloyken cok kıloluyum cok kıloluyum dıe ortalıkta gezınıyordum 2 ay once. bgun bı tartıldım 68 kılo olmusum kılo aldıgımı farkedıodum ama bu kadar tahmın etmemıstım :( 1.63 boyum hedfım 60 ama bogazma engel olamıyorum calısmıyorum sureklı evdeyım aklım hep yemek yemekte ınsllah sızler sayesnde basarırım 60 a dusmeyı hadı baklaım su dkıkadan ıtıbaren bnde baslıyorum dıyete.

Bende biraz kacirdim sanirim 5 kucuk boy izgara kofte, yarim kase yogurt, 1 soda oglen ( kahvalti yapmaya firsatim olmadi oglusumdan )ve 1 dilim pasta yedim.. artik bisi yemem aksama firsatim olursa 1 saatte yurucem sizce nasil kizlar

yürüdüysen gayet iyi ama bi daha uzun bir süre pasta yok :) bana da yok :)

bende burda olmalıyım galibaa ama diyetisyene gidiyorum ben aranıza alırmısınız bilmem :) 3 hafta oldu başlayalı 4 kilo verdim 68 im şimdi hedefim 60 kızlarrr bana yardım edinnn:52:

Merhaba bende varım.Birçok kez diyete başlayıp yarım bırkamış biri olarak bu sefer gerçekten zayıflamak istiyorum.Boy:158,Kilo:73,Hedef kilo:55 hadi bakalım :)

10 gündür yazan olmamış devam ediyor.mu başlığınız bilmiyorum ama bende size katılayım.40 gündür kalori sayarak zayıflıyorum.84.900 den bugün itibari ile 78.100 üm.Kalori sayma ile ilgili sorularınız olursa da yanıtlayabilirim.

Selam
şuan 78,6 kiloyum hedefim 65 13,6 kilo fazlam oluyor.aslında daha da fazla da 65 ilk hedefim en fazla 60a düşmek isterim zaten.
Başka bir topiktende katılımda bulunucam fakat gün hedefi koymak ilgimi çekti ayda 4,5 kg oluyor gayet de mantıklı hadi bakalımmm.

Back