slm canım
topigin dikkatimi çekti
su anda yazdıgım bir topik var ama arada buraya da ugramak isterim
sanada uygun olursa
bu arada bende 68 kiloyum boyum 1.70 hedefim 60
6 ayda 10 kilo verdim ama cogunu son 2 aydır verdim
tabi dogum kilolarıydı
umarım basaılı oluruz
Merhabaa
topik pek rağbet görmemiş ama tam bana göre.
Kilom sanırım 70 falan oldu.Geleneksel diyete başlama gün olan pzt günü diyete başladım. Şöyle ki,
sabah çavdar ekmeğiyle normal kahvaltımı yapıyorum hiç kısmıyorum. (zaten 11 gibi yapıyorum kahvaltıyı)
Saat 4 gibi ne yemek varsa çok az yiyiyorum 4 çorba kaşığı kadar,bugün dışarıdaydım sosisli sandwich yedim ama kücücüktü
Akşamda yarım yağlı sütle nesfit veya k flakes yiyiyorum.
Oğlumu uyuttuktan sonra takriben 11 gibi 30 dk karın egzersizi ve kalça eritme hareketleri yapıyorum.
Bugün çok acıktım saat 10 gibi bir dilim çavdar ekmeğiyle ince bir dilim kaşar yedim
Yarın tartıya pil alacağım bakalım ne durumdaymışım..
Merhaba kizlar bende diyetw baslasim 2 hafta oldu dun ve 3 kilo verdim ama motivasyonum dusuyor gibi tabi bnmde dogum kilolarim 75 tim 72 oldum hwdevim haIrana kadar 60 yapabilir miyim kizlar
Merhabaa
topik pek rağbet görmemiş ama tam bana göre.
Kilom sanırım 70 falan oldu.Geleneksel diyete başlama gün olan pzt günü diyete başladım. Şöyle ki,
sabah çavdar ekmeğiyle normal kahvaltımı yapıyorum hiç kısmıyorum. (zaten 11 gibi yapıyorum kahvaltıyı)
Saat 4 gibi ne yemek varsa çok az yiyiyorum 4 çorba kaşığı kadar,bugün dışarıdaydım sosisli sandwich yedim ama kücücüktü
Akşamda yarım yağlı sütle nesfit veya k flakes yiyiyorum.
Oğlumu uyuttuktan sonra takriben 11 gibi 30 dk karın egzersizi ve kalça eritme hareketleri yapıyorum.
Bugün çok acıktım saat 10 gibi bir dilim çavdar ekmeğiyle ince bir dilim kaşar yedim
Yarın tartıya pil alacağım bakalım ne durumdaymışım..
Evet pek rahvet gormemis ama banada cok uyuyor bende haftada 4 gun sor yapiyorum 0 seker uyguluyorum bakalim hazirana kadar sonuc ne olcak.. hedefim haziran... simsi bende kepek ekmeginle tost yapicam ve 1 yumurta yiyecegim. Fakat taryilmadan duramiyorum ve bugun 71.7 yi gorsum :)
selam bu sabah tartıda 76 gördümbende aranızda olmak istiyorum
boyum 1.60 90 gün sonra 65-60 civarı olmak istiyorum bu sabah itibariyle başladım
selam bu sabah tartıda 76 gördümbende aranızda olmak istiyorum
boyum 1.60 90 gün sonra 65-60 civarı olmak istiyorum bu sabah itibariyle başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?