• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65-75 kilo aralığındakiler buraya 90 gün programı uyguluyoruz :)

elfish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
65
0
46
Yozgat
Merhabalar Kızlar.Hadi destek olalım birbirimize.Benim fikrim şu kilo fazlası çok aşırı fazla olmayan bizler hep birlikte 90 günlük bir diyet yapalım ve bu süre zarfında birbirimize destek olalım.Bana katılmak isteyenler lütfen şimdiki kilonuzu, boyunuzu ve hedef kilonuzu yazarak katılmak istediğinizi bildirirsiniz.Ben şu anda 73 kiloyum boyum 164 :) hedef kilom 90 gün içinde 58-60 kilo aralığında olmak ve buraya girip elimden geldiğince size destek olmaya ve öğünlerimi yaptığım sporları,yürüyüşü vs. yazmaya çalışacağım.Siz de bana katılırsanız çok mutlu olurum.Ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi :) Yalnız bazı kurallarım var (uymak zorunda değilsiniz ama uymanız yararınıza olur diye düşünüyorum)
Ve işte o basit kurallar:
1-Günde en az 8 bardak su içilmeli
2-Haftanın en az 4 günü en az 45 dakikalık tempolu yürüyüş yapılmalı
3-Hayatımızda meyveye yer vermeliyiz :)
4-Kaçamaklara 15 günde bir izin veriyoruz ama abartmadan! :)
5-Günde 4-5 dilim siyah ekmekten fazla ekmeğe izin vermiyoruz
6-Günde 1-2 kase az yağlı/yağsız yoğurt yemeye gayret ediyoruz(yağları yakmamıza yardımcı oluyormuş )
7-Asansör kullanmıyoruz
8-EN ÖNEMLİ KURAL İSE: En fazla haftada 1 tartılabiliriz aksi halde kilo gelgitlerinden morallerimiz bozulabilir ve motivasyonumuz düşebilir,bunu istemeyiz öyle değil mi?

Arkadaşlar bilemezsiniz ben bi sene içinde (geçen sene) 100den fazla diyete başlayıp bozdum neredeyse ve her seferinde çok çabuk zayıflama gibi bir hayalim vardı (ayda 10 kg gibi o.O)
oldu da çok kısa sürede 6 kilo verdim ve çok hızlıca 11 kg aldım.Yani ne yapmıyoruz acale etmiyoruz.Hedefimiz sağlıklı bir şekilde kaslarmız erimeden,ayda 4-5 kg civarında kg vermek olsun ki geri almayalım kiloları ve bu beslenme düzeni bütün hayatımız boyunca devam etsin.Kendinizi sakın sıkmayın canınız ne istiyorsa ondan yeyin ama az miktarda.Kendinizi aç bırakmayın bu bir çözüm değil kesinlikle.Arkadaşlar benim metabolizmam bu diyetlerin yüzünden epey yavaşlamıştı inanın 6-7 ayda yeni toparlayabildim.Ben 6-7 aydır diyet yapmıyorum ondan önceki bir sene boyunca yapmıştım.Ne yazık, kendimi kandırmışım :( Neyse arkadaşlar hadi gelin ve bana katılın :)

slm canım
topigin dikkatimi çekti
su anda yazdıgım bir topik var ama arada buraya da ugramak isterim
sanada uygun olursa
bu arada bende 68 kiloyum boyum 1.70 hedefim 60
6 ayda 10 kilo verdim ama cogunu son 2 aydır verdim
tabi dogum kilolarıydı
umarım basaılı oluruz

slm canım
topigin dikkatimi çekti
su anda yazdıgım bir topik var ama arada buraya da ugramak isterim
sanada uygun olursa
bu arada bende 68 kiloyum boyum 1.70 hedefim 60
6 ayda 10 kilo verdim ama cogunu son 2 aydır verdim
tabi dogum kilolarıydı
umarım basaılı oluruz

tamam canım topiğimizin ilk üyesi olarak(benden sonra :) hoş geldin o zaman umarım kurtuluruz gereksiz yağlarımızın hepsinden :)

Merhaba kizlar bende diyetw baslasim 2 hafta oldu dun ve 3 kilo verdim ama motivasyonum dusuyor gibi tabi bnmde dogum kilolarim 75 tim 72 oldum hwdevim haIrana kadar 60 yapabilir miyim kizlar

Merhabaa
topik pek rağbet görmemiş ama tam bana göre.
Kilom sanırım 70 falan oldu.Geleneksel diyete başlama gün olan pzt günü diyete başladım. Şöyle ki,
sabah çavdar ekmeğiyle normal kahvaltımı yapıyorum hiç kısmıyorum. (zaten 11 gibi yapıyorum kahvaltıyı)
Saat 4 gibi ne yemek varsa çok az yiyiyorum 4 çorba kaşığı kadar,bugün dışarıdaydım sosisli sandwich yedim ama kücücüktü
Akşamda yarım yağlı sütle nesfit veya k flakes yiyiyorum.
Oğlumu uyuttuktan sonra takriben 11 gibi 30 dk karın egzersizi ve kalça eritme hareketleri yapıyorum.

Bugün çok acıktım saat 10 gibi bir dilim çavdar ekmeğiyle ince bir dilim kaşar yedim :(
Yarın tartıya pil alacağım bakalım ne durumdaymışım..

Merhabaa
Kilom sanırım 70 falan oldu.Geleneksel diyete başlama gün olan pzt günü diyete başladım. Şöyle ki,
sabah çavdar ekmeğiyle normal kahvaltımı yapıyorum hiç kısmıyorum. (zaten 11 gibi yapıyorum kahvaltıyı)
Saat 4 gibi ne yemek varsa çok az yiyiyorum 4 çorba kaşığı kadar,bugün dışarıdaydım sosisli sandwich yedim ama kücücüktü
Oğlumu uyuttuktan sonra takriben 11 gibi 30 dk karın egzersizi ve kalça eritme hareketleri yapıyorum.

Bugün çok acıktım saat 10 gibi bir dilim çavdar ekmeğiyle ince bir dilim kaşar yedim :(

Evet pek rahvet gormemis ama banada cok uyuyor bende haftada 4 gun sor yapiyorum 0 seker uyguluyorum bakalim hazirana kadar sonuc ne olcak.. hedefim haziran... simsi bende kepek ekmeginle tost yapicam ve 1 yumurta yiyecegim. Fakat taryilmadan duramiyorum ve bugun 71.7 yi gorsum :)

Merhaba kizlar bende diyetw baslasim 2 hafta oldu dun ve 3 kilo verdim ama motivasyonum dusuyor gibi tabi bnmde dogum kilolarim 75 tim 72 oldum hwdevim haIrana kadar 60 yapabilir miyim kizlar

tatlım eğer iradeni korursan,dediğim kuralları uygularsan ve birazda hareketli olup yürüyüş falan yaparsan verirsin tabii neden olmasın,ama metabolizma hızın çok önemli burda, yalnız 2 ayda 12 kiloyu değil de 7-8 kiloyu hedeflersen çok daha sağlıklı olur senin adına ve böylece kendini çok zorlamyacağın için diyetten sıkılmazsın ve verdiğin kiloları geri almazsın :34:

Merhabaa

tatlım gayet güzel bir diyet programın var bence maşallah çok güzel de spor yapmışsın yalnız kendini çok zorlamamaya bak bu konuda yavaş yavaş başla zamanla arttırırsın sporun temposunu, bi de canım benim o kaşarlı ekmeği hiç kafana takma erken saatlerde yediğin için kilo yapmaz çok büyük bir miktarda değilmiş zaten.Kızlar ufak kaçamakları gözümüzde büyütürsek kendimizi mutfakta yemekleri ikişer üçer götürüyor halde bulabiliriz, yani battı balık yan gider demeden morali bozmadan diyete devam edelim :) bu demek olmuyor ki sürekli kaçamak yapalım.Onun da ucunu kaçırmayalım tabii ama senin yediğin şeyler büyük bir miktar değil yani bozma moralini :)

Evet pek rahvet gormemis ama banada cok uyuyor bende haftada 4 gun sor yapiyorum 0 seker uyguluyorum bakalim hazirana kadar sonuc ne olcak.. hedefim haziran... simsi bende kepek ekmeginle tost yapicam ve 1 yumurta yiyecegim. Fakat taryilmadan duramiyorum ve bugun 71.7 yi gorsum :)

sakııın :20: sürekli tartılmak çok büyük hata çünkü sen bir bardak su içince bile tartıdaki rakam artar ve moralin bozulur istersen dene önce git tartıl sonra 2 bardak su iç öyle tartıl daha fazla gelirsin, tartıdaki rakam sürekli değişecektir o yüzden en iyisi haftada 1 kere tartılmak :34:

slm buradaki herkese
kilolarımızın yakın olması cok güzel burdan destekleyelim birbirimizi
bende yaklasık 1.5 aydır sıkı bir diyetteyim
sabahları 1 dl ekmek klasik kahvaltı ekmegi sadece sabah tüketiyorum
öglen okulda hafifi geçiştiriyorum
onun dısında aksam protein agırlıklı besleniyorum
pilav makarna hic yok ki zaten aramda pek yok böyle işte kızlar

Bu arada spor pek yok haftada 3 gün 45 dk yürümeye calisıyorum
o kadar umarım birlikte basarırız
bir de cogumuzun da hedefi 60 sanıyorum ee bu da güzel
neyse kızlar kızımdan fırsat buldukça gelmeye calısıcam
hepimize kolaylıklar diliyorum

kızlar süper bir site buldum Anasayfa benim üye adım elfish benim yediğimi içtiğimi burdan görebilirsiniz bugün yeme işini biraz abarttım ama :14: kednime 1 haftayı tamamlama ödülü verdim gibi birşey neyse bence sizde üye olmalısınız :)

kızlar bu arada üye adımı yanlış yazmışım elfish değil elfishy :) kusuruma bakmayın lütfen

selam bu sabah tartıda 76 gördüm :53: bende aranızda olmak istiyorum
boyum 1.60 90 gün sonra 65-60 civarı olmak istiyorum bu sabah itibariyle başladım

Kızlar bu arada ben 2 gündür işin ucunu kaçırdım :26: annem sen gel sabah katmer yap ben de hiç dayanamam oturdum sofraya 1 tane bitirdim :27: ama çok büyük ve yağlı değildi Allahtan ki :) ama merak etmeyin bir daha olmaz bunu gün boyunca dengeliycem :51: akşamda 1 saat yürüyeceğim inşallah :66: bu arada ben aslında 7 yada 8. günündeyim diyetimin ama diyet arkadaşım sitesiyle pararlel gitmek istediğimden kendimi 3. günündeyim sayıyorum :)90 gün dolunca kaç kilo olacağım bakalım?

slm herkese
bugün kahvaltı
2dl ekmekle yapılmıs kücük bir tost
sıkma meyve suyu 1 bardak

ara 1 kepekli bisküvi 2 bardak yesilcay

ögle bir bard.ayran 3 yk kısır

ara bir elma

aksam ızgara tavuk
salata
yoğurt(icine keten tohumu katıyorum)

bu kadar kızlar:1:

Bende biraz kacirdim sanirim 5 kucuk boy izgara kofte, yarim kase yogurt, 1 soda oglen ( kahvalti yapmaya firsatim olmadi oglusumdan )ve 1 dilim pasta yedim.. artik bisi yemem aksama firsatim olursa 1 saatte yurucem sizce nasil kizlar

sağolun arkadaşlar hoşbuldum

evet zayıflama işi çok zor gerçekten kilo almak çok basit ama bunu ben bir çok kez tecrübe ettim :ssz:
doğumdan sonra çok güzel kilo verdim
çalışıyordum geride almadım
işten çıkınca birden 72 fırladım sonra diyet yaptım sabahın 6 sında kalktım spor yaptım 65 kadar düştüm
sonra saldım çayıora mevlam kayıra bu kilolara kadar geldim
anladımki önemli olan kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumak arkadaşlar :31:

Back