Merhabalar Kızlar.Hadi destek olalım birbirimize.Benim fikrim şu kilo fazlası çok aşırı fazla olmayan bizler hep birlikte 90 günlük bir diyet yapalım ve bu süre zarfında birbirimize destek olalım.Bana katılmak isteyenler lütfen şimdiki kilonuzu, boyunuzu ve hedef kilonuzu yazarak katılmak istediğinizi bildirirsiniz.Ben şu anda 73 kiloyum boyum 164 :) hedef kilom 90 gün içinde 58-60 kilo aralığında olmak ve buraya girip elimden geldiğince size destek olmaya ve öğünlerimi yaptığım sporları,yürüyüşü vs. yazmaya çalışacağım.Siz de bana katılırsanız çok mutlu olurum.Ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi :) Yalnız bazı kurallarım var (uymak zorunda değilsiniz ama uymanız yararınıza olur diye düşünüyorum)
Ve işte o basit kurallar:
1-Günde en az 8 bardak su içilmeli
2-Haftanın en az 4 günü en az 45 dakikalık tempolu yürüyüş yapılmalı
3-Hayatımızda meyveye yer vermeliyiz :)
4-Kaçamaklara 15 günde bir izin veriyoruz ama abartmadan! :)
5-Günde 4-5 dilim siyah ekmekten fazla ekmeğe izin vermiyoruz
6-Günde 1-2 kase az yağlı/yağsız yoğurt yemeye gayret ediyoruz(yağları yakmamıza yardımcı oluyormuş )
7-Asansör kullanmıyoruz
8-EN ÖNEMLİ KURAL İSE: En fazla haftada 1 tartılabiliriz aksi halde kilo gelgitlerinden morallerimiz bozulabilir ve motivasyonumuz düşebilir,bunu istemeyiz öyle değil mi?
Arkadaşlar bilemezsiniz ben bi sene içinde (geçen sene) 100den fazla diyete başlayıp bozdum neredeyse ve her seferinde çok çabuk zayıflama gibi bir hayalim vardı (ayda 10 kg gibi )
oldu da çok kısa sürede 6 kilo verdim ve çok hızlıca 11 kg aldım.Yani ne yapmıyoruz acale etmiyoruz.Hedefimiz sağlıklı bir şekilde kaslarmız erimeden,ayda 4-5 kg civarında kg vermek olsun ki geri almayalım kiloları ve bu beslenme düzeni bütün hayatımız boyunca devam etsin.Kendinizi sakın sıkmayın canınız ne istiyorsa ondan yeyin ama az miktarda.Kendinizi aç bırakmayın bu bir çözüm değil kesinlikle.Arkadaşlar benim metabolizmam bu diyetlerin yüzünden epey yavaşlamıştı inanın 6-7 ayda yeni toparlayabildim.Ben 6-7 aydır diyet yapmıyorum ondan önceki bir sene boyunca yapmıştım.Ne yazık, kendimi kandırmışım Neyse arkadaşlar hadi gelin ve bana katılın :)
Ve işte o basit kurallar:
1-Günde en az 8 bardak su içilmeli
2-Haftanın en az 4 günü en az 45 dakikalık tempolu yürüyüş yapılmalı
3-Hayatımızda meyveye yer vermeliyiz :)
4-Kaçamaklara 15 günde bir izin veriyoruz ama abartmadan! :)
5-Günde 4-5 dilim siyah ekmekten fazla ekmeğe izin vermiyoruz
6-Günde 1-2 kase az yağlı/yağsız yoğurt yemeye gayret ediyoruz(yağları yakmamıza yardımcı oluyormuş )
7-Asansör kullanmıyoruz
8-EN ÖNEMLİ KURAL İSE: En fazla haftada 1 tartılabiliriz aksi halde kilo gelgitlerinden morallerimiz bozulabilir ve motivasyonumuz düşebilir,bunu istemeyiz öyle değil mi?
Arkadaşlar bilemezsiniz ben bi sene içinde (geçen sene) 100den fazla diyete başlayıp bozdum neredeyse ve her seferinde çok çabuk zayıflama gibi bir hayalim vardı (ayda 10 kg gibi )
oldu da çok kısa sürede 6 kilo verdim ve çok hızlıca 11 kg aldım.Yani ne yapmıyoruz acale etmiyoruz.Hedefimiz sağlıklı bir şekilde kaslarmız erimeden,ayda 4-5 kg civarında kg vermek olsun ki geri almayalım kiloları ve bu beslenme düzeni bütün hayatımız boyunca devam etsin.Kendinizi sakın sıkmayın canınız ne istiyorsa ondan yeyin ama az miktarda.Kendinizi aç bırakmayın bu bir çözüm değil kesinlikle.Arkadaşlar benim metabolizmam bu diyetlerin yüzünden epey yavaşlamıştı inanın 6-7 ayda yeni toparlayabildim.Ben 6-7 aydır diyet yapmıyorum ondan önceki bir sene boyunca yapmıştım.Ne yazık, kendimi kandırmışım Neyse arkadaşlar hadi gelin ve bana katılın :)