65.5ten 59a azimle- Diyet arkadasi araniyor

shamanqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
386
1.166
Merhaba arkadaslar,
21 yasindayim ve 170 boyundayim. Gitgide kilo aldigimi fark ediyordum ama bugun tartiya ciktigimda 65.5i gorunce kafamdan asagi kaynar sular dokuldu. O kadar hizli kilo aldim ki :KK43:
Ama azimli bir sekilde diyete basladim ve bugun diyetimin ilk gununu basariyla tamamladim. Her sabah ve ya iki uc gunde bir tartilip buraya sonuclari yazacagim. Eger kilo vermeye calisan benim gibileri varsa birbirimizi motive edelim lutfen cunku vazgecerim diye korkuyorum :KK43:

Bugun sabah 1 yesil elma, arada yarim salatalik, oglen 1 yesil elma ve aksam hindi gogus etli salata yedim. Bunlarin yani sira bol su tukettim, ayrica 2 bardak kola zero, 2 bardak cay ve kucuk boy americano ictim.

Hedefim simdilik 59, bir ay icerisinde bu kiloya gelmeye calisacagim^^
Bana tavsiyeleriniz ve ya onerileriniz varsa lutfen yazin. Bana bu surecte arkadas olmak isteyenlerin de yorumlarini ve ya mesajlarini bekliyorum :)

Bu sabah ac karna tartildim ve 63.8 ciktim. Sabah kahvaltisi olarak
1 yesil elma
3 bardak cay

Oglen yemegi olarak da bir yesil elma yiyecegim

Aksam icin de ya tavuklu ya da ton balikli salata yiyecegim. Yarin gorusmek uzere :)

Bu sabah ac karna tartildim ve 62,7 ciktim :)
Sabah bir yesil elma ve bir bardak cay tukettim
Oglen de bir yesil elma yemeyi dusunuyorum
Aksam ise ya tavuklu ya da peynirli salata yiyecegim. Yarin sabahi iple cekiyorum :)

çok bir fazlan yok canım
boyunda uzunmuş
bende 164 boyda 72 kiloyla başladım şimdi 64 kilodayım vermem gereken en az 4 kilom var sonra 50leri görmek istiyorum bi kaç ay dikkat edersen hepsi gider

çok bir fazlan yok canım
boyunda uzunmuş
bende 164 boyda 72 kiloyla başladım şimdi 64 kilodayım vermem gereken en az 4 kilom var sonra 50leri görmek istiyorum bi kaç ay dikkat edersen hepsi gider
Tebrikler canim sen de insallah hedefine ulasirsin :)

Aksam yemegim;
1 kase patlicanli yogurt
Hindi etli bol salata
2 bardak sekersiz limonata

Gece de sade turk kahvemi icecegim :)

Bu sabah ac karna 62,4 ciktim umarim verdigim kilolar yagdan gidiyordur.
Bazen birakacak gibi oluyorum herkes pogaca acma yerken ben salatalik kemiriyorum cok canim cekiyor ama bu kilolari vermem gerek :KK43: Aksama tum gun neler yedigimi yazarim.

bugunki menum;
Sabah 2 salatalik 1 bardak cay
Oglen 1 yesil elma
Aksam ton balikli peynirli salata 1 bardak kola zero
Sabahi iple cekiyorum :)

Canım zaten fazla bir kilon yok ama bu şekilde beslenmen çok sağlıksız. Diyetisyene gidemiyorsan bir eczanede yağ kas ölçümü yaptır bence. Tartı seni yanıltmasın su kaybediyor olabilirsin. Zira bu beslenme şekliyle verilen kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır. Proteine daha fazla ağırlık vermelisin. sabahları muhakkak yumurta ye hem diyeti daha uzun sürdürmeni hem de daha sağlıklı kilo vermeni sağlar. Ben 40 yaşındayım bu yazdıklarının 3-4 katını yiyerek 22 günde 6 kilo verdim. Lütfen beni yanlış anlama. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermeni temenni ederim.

Canım zaten fazla bir kilon yok ama bu şekilde beslenmen çok sağlıksız. Diyetisyene gidemiyorsan bir eczanede yağ kas ölçümü yaptır bence. Tartı seni yanıltmasın su kaybediyor olabilirsin. Zira bu beslenme şekliyle verilen kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır. Proteine daha fazla ağırlık vermelisin. sabahları muhakkak yumurta ye hem diyeti daha uzun sürdürmeni hem de daha sağlıklı kilo vermeni sağlar. Ben 40 yaşındayım bu yazdıklarının 3-4 katını yiyerek 22 günde 6 kilo verdim. Lütfen beni yanlış anlama. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermeni temenni ederim.
Tesekkur ederim yorumunuz icin dikkat ederim sagolun :)

Menumu biraz zenginlestirdim ama hala oglenleri yesil elma yiyorum.
Bu sabah ac karna 60.5 ciktim regl olmama ragmen, yilmak yok devamm

Bu sabah tartida 60 ciktim. Ama inanamiyorum tartiya. Yaklasik 10 gunde 5 kilo vermek mumkun degil diye dusunuyordum. Belki de vicudumda biriken odemi attim. Ustelik regliyim. Bilemiyorum. Gobegim indi ama kollarim bacaklarim ayni gozukuyor gibi geliyor.
Sabah- salatalik domates biber
Ara- cay
Oglen- 1 yesil elma, soguk kahve

Bu sabah tartida ac karna 59.1 ciktim. Bu da demektir ki ilk hedefime ulastim :)
Yeni hedef koyma vakti geldi.
Yeni ve son hedefim 55 :) azimle yola devam :)

Bu sabah tartida 58.7 ciktim:) dun ile ayni:)
3.7 kilo kaldi geriye verilecek ^^
Bu sabah her sabahki gibi domates biber yedim. Oglen icin yanimdaki elmayi da simdi yiyecegim:)
Aksama ya balik ya da tavuklu salata yiyecegim :)

Merhaba herkesee
Bu sabah tartida 57.9 ciktim :)
Sabah bol domates biber salatalik cay
Oglen sekersiz soguk kahve 1 yesil elma
Aksam sebze sote ve yogurt yemeyi dusunuyorum :)

Merhaba :) bu sabah tartida 57.6 ciktim :) hedefime yaklasiyorum cook hizli bir sekilde. Ogunlerim sebze ve proteinden olusuyor. Asla seker ve unlu seyler yok. Tam gaz devam

merhabalar , birşeyi merak ediyorum kilo vermeden önce vücut ölçülerinizi aldınız mı gözle görülür bir değişim oldu mu :)

X