Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün canım hep tatlı istedi off(
menümü yazayım önce
Pazar=>
Kahvaltı:1d çavdar+peynir+çay
Öğlen:mısır gevreği
Akşam:5-6mercimek köftesi
Kaçamak:60gr jelibon+1pkt bolero+2halley
ya ben bu tatlı isteğimi nasıl durdurcam yaa
valla ben bigün kendimi şeker komasına sokacam :)bıktırma yönetemini uygulayacam anlıycağın tatlıdan tiksinmek istiorum yane :)
valla cnm benimdekilomvar am şu 5 gün diyeti kulğıma hoş gelio uygulasam mı uygulamasam mı kararsı kaldım ya..ya imdi diyet yapınca karnım aç olunca aslında mie dolu ama hadi diyet diosun ben aç giibi hissediyorum kendimi aslındaaç değilim altabildim mi mide ama öyle snyal veriyor beynesanırım bu diyet psikolojisi.istersen sen de 5 gün diytini uygulayabilirsin..ben başlasam mı başlamasam mı karız kaldm.valla kilo verenler baya olmuş.2 hafta uygulasam yeter.ya ben aç olunca kafam da çalışmıo laf aramızda.şimdi okulda ders de dinleyemiorum acil kurtulsam ii olacak ama nassıl?
valla bu vücut o şoku çoktan hak etti de neyse :) ya diyelim uyguladım bırakınca ne kadarını geri alcam onu bilemiorum işte.bırakınca ya iki katı olursam diye aklımdan geçio ama şu da var ben 54 kilo idim 2 ayda 10 kilo aldım 64 oldum.tatlı pasta ekmek şeker yedim çok hiç dikkat etmedim.özellikle dışarda çok yedim.lokanta yemekleri çok aldırdı bana.hiç dışardan yememek lazım ama oldu bi kere.bi de ye yat ye yat oldu.hiç spor yapamadım öyle olunca da sonuç vahim ortada işte.yani almayacağımı bilsem uygulayım diorum ama biraz daha araştırayım en iisi..
ya bu ne ya..biz ömrümüzün sonuna kadar hep böle ay şunu yesek ay şunu yemesek diye mi yaşıycaz..hep yesek hiç kilo almasak ne güsel olur..şu erkekler ne güsel ya çoğuna bakıyorum hiç dert etmio valla bizim gibi..çoğu almıoda zaten..erkklerin genlerimi acaba çok yakıo dicem :) öle ama valla benim yediğimin 2 katnı yiyo hiç sporda yapmıo zerrre kilo da almıyo..benim ki çin işkencesi valla..