64kilodan 51kiloya yolculuğun günlüğü=))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar=)
1.60boyum ve 64kilom var ve tabiki 13kilo fazlalığım:43::43:
Artık hergün yediklerimi ve yaptığım egzersizleri buraya yazacağım=) önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliiorum:1:
Bu 13 kiloyu 2,5ayda vermem gerekiyor:27:
ve gerçekten azimliyim artıkkk:59: hemde fazlasıyla :33:artık 40beden giymek istemiyorum :50::50:

Cumartesi=>

Kahvaltı:1d çavdar+peynir+maydanoz+çay
Öğlen:Mısır gevreği
Akşam:5-6mercimek köftesi
:43:ilk günün şerefine:90gr jelibon+maraş dondurması+nescafe

aktivite:yok

canımm aynıyız asa yukarı ben 64 54 olmak istiyorum ve yedıklerın kesınlıkle cok az renklendırmen ve cesıtlendırmen lazımm ayrıca ılk gunden kacamak nıyetınde olmamıs senı 60 -69 grubuna beklıyorumm...:34:

canımm aynıyız asa yukarı ben 64 54 olmak istiyorum ve yedıklerın kesınlıkle cok az renklendırmen ve cesıtlendırmen lazımm ayrıca ılk gunden kacamak nıyetınde olmamıs senı 60 -69 grubuna beklıyorumm...:34:

canım tamm uğrarım:61::61: ya pilates hocası arkadsım var 3öğün yeterli deedi. böyle devem edeyim bakalım umarım iyi olur böyle:61::61:

tamm canım o zaman haftada 1defa buraya yazalım bunları:61::61: benm sahip olmak istediğim vücut ölçüleri=>
göğüs;85
bel;65
kalça;92-93

benm göğüs 90 olsa yeter..
bel 65 olsa yeter
göbek 75 olsa yeter..
kalçam kalsın yeterr artık gtmesinn
basen 48-50 olsn yeter
ama bence ayda bir yazalım haftada pek değişiklil olmaz..

benm göğüs 90 olsa yeter..
bel 65 olsa yeter
göbek 75 olsa yeter..
kalçam kalsın yeterr artık gtmesinn
basen 48-50 olsn yeter
ama bence ayda bir yazalım haftada pek değişiklil olmaz..

tamm canım her ayın 1inde yazalım o zmn:61::61:

kızlar sizce 4 kilo ne kadar zamanda sağlıklı olarak verilebilir

tamm canım her ayın 1inde yazalım o zmn:61::61:

tamam cnım.. ben bu hafta normal dyet yapmıyorumm .. ne zamndr kilo veremiyorum diye braz hzlansın dedim .. belki okumssndur 5 gün diyetini yapıyorum . inşallah veririm bu hafta bakalım 64.5 la başladım bugün :(

yok cnm okumadım:44: biraz bahseder misin ? nilüfercim 4kiloyu 1ayda sağlıklı larak verrsn

yok cnm okumadım:44: biraz bahseder misin ? nilüfercim 4kiloyu 1ayda sağlıklı larak verrsn

şok diyet sayılır ama dikkat edersen almassın geri..
1gün patates (ama ben bugn prinç lapası yedm onun yerine)
2gün sebze
3gün et ürünleri
4gün meyve
5gün süt ürünleri

not: yağ tuz asla yok. ve sabah ne ile başladıysan onunla devam ediyosun . örn: myve günü sabah portakal akşam elma olmaz. sabah 2sindnde olcak tabağnda. diğer günler içinde geçerlidir bu.

bol su yeşilçay ve spor

eğer yaparım dersen yarın başla canım .. ben yardım ederim sana bnde yapıyorum. eğer diyet btince dikakt edersen almassın geri

merhaba arkadaşlar=)
Artık hergün yediklerimi ve yaptığım egzersizleri buraya yazacağım=) önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliiorum:1:
ve gerçekten azimliyim artıkkk:59: hemde fazlasıyla :33:artık 40beden giymek istemiyorum :50::50:

Cumartesi=>

Gün içinde çok az yemişsin aç kalarak sağlıklı bi şekilde zayıflıyamazsın. Birde su içmeyi ihmal etme

canım tamm uğrarım:61::61: ya pilates hocası arkadsım var 3öğün yeterli deedi. böyle devem edeyim bakalım umarım iyi olur böyle:61::61:

genelde 6 öğün diyorlar ya benım dıyetisyenım öle dıyodu da ilginç. sen bi dene baklaım

kızlar sizce 4 kilo ne kadar zamanda sağlıklı olarak verilebilir
1 ayda verirsın sporla

şok diyet sayılır ama dikkat edersen almassın geri..
1gün patates (ama ben bugn prinç lapası yedm onun yerine)
2gün sebze
3gün et ürünleri
4gün meyve
5gün süt ürünleri

not: yağ tuz asla yok. ve sabah ne ile başladıysan onunla devam ediyosun . örn: myve günü sabah portakal akşam elma olmaz. sabah 2sindnde olcak tabağnda. diğer günler içinde geçerlidir bu.

bol su yeşilçay ve spor

eğer yaparım dersen yarın başla canım .. ben yardım ederim sana bnde yapıyorum. eğer diyet btince dikakt edersen almassın geri

peki arkadaşım bu 5 gün diyetiyle 5 günde kaç kilo verebiliriz?ne kadar spor yapıosun?sonra almamak için neler yapacaz normal yemeğe dönersek otomotikmen alınır bence nasıl olacak aklım ermedi.... eğer verecek tekrar almayacaksam ben de mi başlasam acaba ....

ayyyyyyyyy :)çok merak ettim yavvv şu 5 gün dietini :)keşke 5 günde 2-3 arası kilo versek de hiç almasa ne süper olur valla.......

merhaba arkadaşlar=)

Cumartesi=>

arkadaşı ne alemdesin ?ilk gün sadece bunları mı yedin?uygulayabilndin mi merak ettim ?bugünki menüyü yazmamışsın merak ettim?inş. şu kilolardan kurtuluruz da çabucak geçer şu rejim günleri.

allah kolaylık versin inşallah başarırsn ama bence bol su iç artık çok su içmekten miden bulanıcak ve bişey istemiycek bence elma da yiyebilirsin tülin şahin 40 bedenden 36 ya düşerken günde 5 tane meyve yiyormuşş..

ya elma yiyip bol su içincede gaz yapıyor midede..o da şişknlik yapıyor onu nasıl halletcez...bilemiorum ..tarafından denendi ve sonuç almadım ben rahatsız oldum yane..

Back
X