64kilodan 51kiloya yolculuğun günlüğü=))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
43
0
36
Konya
merhaba arkadaşlar=)
1.60boyum ve 64kilom var ve tabiki 13kilo fazlalığım:43::43:
Artık hergün yediklerimi ve yaptığım egzersizleri buraya yazacağım=) önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliiorum:1:
Bu 13 kiloyu 2,5ayda vermem gerekiyor:27:
ve gerçekten azimliyim artıkkk:59: hemde fazlasıyla :33:artık 40beden giymek istemiyorum :50::50:

Cumartesi=>

Kahvaltı:1d çavdar+peynir+maydanoz+çay
Öğlen:Mısır gevreği
Akşam:5-6mercimek köftesi
:43:ilk günün şerefine:90gr jelibon+maraş dondurması+nescafe

aktivite:yok

merhaba arkadaşlar=)
Artık hergün yediklerimi ve yaptığım egzersizleri buraya yazacağım=) önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliiorum:1:
ve gerçekten azimliyim artıkkk:59: hemde fazlasıyla :33:artık 40beden giymek istemiyorum :50::50:

Cumartesi=>

merhaba cnm..öncelikle yolun açık olsun :)ama sadece bunlara acıkmayacan mı ?

merhaba arkadaşlar=)

Cumartesi=>

seni tebrk ederim arkadaşım azimli olman .çok iyi ben 1.5 sene önce 5ayda 25 kg vermişdim sora bi depresyon bunalım 35kg olarak geri aldım. simdi istesemde uğraşsamda diyet yapsamda olmuyo veremiyorum kilolarımı.. Umarım banada böle bi azim hırs gelir başarılı olurum..:20:

Kızlar ümidinizi kaybetmeyin bakın ben 12 kilo verdim halende devam ediyorum vermeye başlayın bırakmayın kim tutar bizi......:64:

merhaba arkadaşlar=)

Cumartesi=>

Benim sana önerim aralar da ekle kilo vermene yardımci olur mesela bir meyve ne bilim ceviz fındık gibi araları atlarsan metabelizman hızlanmaz ve vücudun o beslenmene alışıp kilo vermeni engeller

merhaba canım azimli olman süper. sanırım haziranın ortalarına kadar kilonu vermek istiyosun .. bende aynı şekilde..64 kiloyum şuan.. bende 52 olmak istiyorum.. 2.5-3 aya kadar.. umarım başarıcaz.. seni takip edicem destek olucam :) kilolarımz ve hedeflerimiz aynı inş başarılı olrz

Kızlar ümidinizi kaybetmeyin bakın ben 12 kilo verdim halende devam ediyorum vermeye başlayın bırakmayın kim tutar bizi......:64:

ayy ne güzell tebrik ediyorum seni kilolar gitsin geri gelmesin inş. nasıl verdin ne kadar zamanda verdin biraz açarsan bizde örnek alalım seni :40:

merhaba cnm..öncelikle yolun açık olsun :)ama sadece bunlara acıkmayacan mı ?

Sağol canım :61: ya benm arkadşım var pilates hocası ve ara öğünlerin kilo vermeye yardımcı olmadığını söyledi.3öğün yememiz yeterliymiş :61: birçok ünlünün kilo vermesine yardımcı oldu:63:

Sağol canım :61: ya benm arkadşım var pilates hocası ve ara öğünlerin kilo vermeye yardımcı olmadığını söyledi.3öğün yememiz yeterliymiş :61: birçok ünlünün kilo vermesine yardımcı oldu:63:

zaten kilo vermeye yardımcı değil. ana öğünleri yerken daha tok olmamızı sağlıyo o kadar. bunu suylada yapabliriz doğru ..

seni tebrk ederim arkadaşım azimli olman .çok iyi ben 1.5 sene önce 5ayda 25 kg vermişdim sora bi depresyon bunalım 35kg olarak geri aldım. simdi istesemde uğraşsamda diyet yapsamda olmuyo veremiyorum kilolarımı.. Umarım banada böle bi azim hırs gelir başarılı olurum..:20:

İnşallah canım. bende önceden çok iyi rejim yapabilirdim ama artık yapamıyorum. zorlucam kendimi işte en azından 54-55 e de insem çok güzel benm için:61::61:

Nasıl verdin canım biraz bahseder misin:61: yanlış yaparsam uyarırsan sevinirim:27: bende takipçinim artık senin:61::61:

Benim sana önerim aralar da ekle kilo vermene yardımci olur mesela bir meyve ne bilim ceviz fındık gibi araları atlarsan metabelizman hızlanmaz ve vücudun o beslenmene alışıp kilo vermeni engeller

ya ben ara verdiğimde çok abartıyorum ve bundan korkuyorum şimdi:59: 2-3fındık yicem aralarda diyip yarım kilo fındığı çok bitirebilmişimdir:52::52:

merhaba canım azimli olman süper. sanırım haziranın ortalarına kadar kilonu vermek istiyosun .. bende aynı şekilde..64 kiloyum şuan.. bende 52 olmak istiyorum.. 2.5-3 aya kadar.. umarım başarıcaz.. seni takip edicem destek olucam :) kilolarımz ve hedeflerimiz aynı inş başarılı olrz

İnşallah canım:61: en azından bi 54-55 olsamda yeter bana:59: yarış mı yapsak acaba:52:

zaten kilo vermeye yardımcı değil. ana öğünleri yerken daha tok olmamızı sağlıyo o kadar. bunu suylada yapabliriz doğru ..

Bence de canım bunu su ya da sıcak içeceklerle de yapabilirz. bilmiyorum herkeste aynısı oluyor mu ama ben ara verdiğimde 2fındık yediğimde daha çok acııyorum:27::27:

İnşallah canım:61: en azından bi 54-55 olsamda yeter bana:59: yarış mı yapsak acaba:52:
kabull :52:
Bence de canım bunu su ya da sıcak içeceklerle de yapabilirz. bilmiyorum herkeste aynısı oluyor mu ama ben ara verdiğimde 2fındık yediğimde daha çok acııyorum:27::27:

evet bendede oyle oluyor iştahım açılıyorr :27:

:52:yarışla kilo vermek mi:52::52::52::52:

bakalım kim başaracak kızlar inşallah amacınıza ulaşırsınız:16:

benimde 50 günde 5 kilo vermem gerekiyor:30:

:52:yarışla kilo vermek mi:52::52::52::52:

bakalım kim başaracak kızlar inşallah amacınıza ulaşırsınız:16:

benimde 50 günde 5 kilo vermem gerekiyor:30:

İnşallah ikimizde verrz:61::61:
ya ayda 2,5 kilo verrsinz inşallh bakın benm 13kilo fazlalığım var:43::43::43:

Back
X