Ya ben bugün ağdaya gidicektim.Hani oramı ilk defa yaptıracaktım. Bir konu açtım sadece acı çok var mı diye sordum.Kuaförde yaptırcaktım.Bazı kişiler yok orayı göstermek harammış.Yok günah işlemek mi istiyorsun gibi cevaplar aldım. Bunu belirtmek istedim. Soruları yanlış anlıyorlar.o acı zamanla azalır, jilete alıştıysa ilki çok acılı olur.
konuyu niye açtın anlamadım gerçi ?
canım genital bölgeye ağda öncesi bol bol pudra döktürürsen kıl kökleri yumuşar bundan dolayı da rahat alınır,bunun dışında küçük küçük bölümler halinde alınması lazım o zaman emin ol hiç bişey hissetmiyorsun
Kadın hiç pudra falan sürmedi.İlk çekti ben bırak dayanamıyorum dedim o inat etti. Hayatımda hiç öyle acı görmedim. Hızlı aldı birde.
Ben regl dönemime yakın yaptırdığımda acıyor. O zamanlar hassas olduğum için. Normalde acımıyor. Öncesinde buz sürersen işe yarayabilir.
o zaman acıması normal ki,bence bi daha ki sefere sen pudranı yanında götür,cidden acı hisetmiyorsun
o zaman acıması normal ki,bence bi daha ki sefere sen pudranı yanında götür,cidden acı hisetmiyorsun
sanki gidip cinsellik gibi bir konudan mı gösteriyorsun ki temizlik sonuçta.o zaman ben de dahil çoğu kişi günahkarızz
yok cnm ağda yapan kişi o bölgeye başlamadan önce sürüp iyice yayıyo ki kıl kökleri yumuşasın diye ve inan hiç acı hissetmiyorsun tabi ağdayı yapma şekline de bağlı,hatta ağdayı yaptıkça bi kaç defa daha pudra dökebiliyor özellikle hassas olan kısımlaraevde sürüp mü gidiyorsun yoksa sürüp hemen işleme mi başlıyorsun?
Koltuk altıma sürüyor sadece. Öyle yaparım. Zaten kadın bir dahakine bu kadar acımaz dedi.Teşekkür ederim.
yok cnm ağda yapan kişi o bölgeye başlamadan önce sürüp iyice yayıyo ki kıl kökleri yumuşasın diye ve inan hiç acı hissetmiyorsun tabi ağdayı yapma şekline de bağlı,hatta ağdayı yaptıkça bi kaç defa daha pudra dökebiliyor özellikle hassas olan kısımlara
çok teşekkürler güzel bir bilgi oldu:)
evde yapan çok şanslı ama herkes kendi başına yapabilme becerisine sahip değil.
e hadi geçmiş olsun..
boşver takma kafana çatlak sesler demişti bir arkadaş. dediğim yöntemi uygulasaydın acı hissetmezdin
bi dahaki sefere acısı azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?