• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6300 için sorum var arkadaşlar

yarenkxixzxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
208
0
96
Şırnak
merhaba arkadaşlar.nokia 6300 kullananlara bi sorum var.bu telefonda çeşitli özelliklere şifre koyabiliyomuyuz arkadaşlar.bide galeride hafıza kartı üzerine gelince seçeneklerde şifre belirle diye bi seçenek var.şifre belirliyorum ama hiçbi değişiklik olmuyo.bilenler yardıncı olabilirse sevinirim.:Saruboceq:şimdiden teşekkürlera.s.

canım şifre koyma özelliği sadece telefonun tümüne uygulanabiliyor..çeşitli uygulamalara canın istediği gibi şifre koyamıyorsun motorola gibi..sadece tümüne güvenlik kodu koyabiliyorsun..galleryden şifre belirle olayına gelince şifre koyabiliyorsun ama bu senin telefonun için değil kart başka telefona takıldığında geçerli olan bir şifre oluyor diye biliyorum ben..umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım şifre koyma özelliği sadece telefonun tümüne uygulanabiliyor..çeşitli uygulamalara canın istediği gibi şifre koyamıyorsun motorola gibi..sadece tümüne güvenlik kodu koyabiliyorsun..galleryden şifre belirle olayına gelince şifre koyabiliyorsun ama bu senin telefonun için değil kart başka telefona takıldığında geçerli olan bir şifre oluyor diye biliyorum ben..umarım yardımcı olabilmişimdir..
arakadaşın dedği gibi katıluıyotrum

Back