Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
petekler zaten termostatlıtermostat takin
Metreküpü 1.80 TL imiş Sizin orada metreküpü ne kadarAyrıca söylemeden geçemedim bizim kombi de aynen o rakam harcıyor . Sizin yaşadığınız şehirde doğalgaz pahalı geçen konunda hesapladık bunu sana da söyledim
Aynı konudan tekrar açmak yasak
Zaten herkes herşeyi yazdı yazacağını![]()
1.20Metreküpü 1.80 TL imiş Sizin orada metreküpü ne kadar
Sizin yaşadığınız şehirle de benimkinin sıcaklığı farklı ama çok soğuk bir şehirde değilsiniz60 kuruş fark var
Öyle ama ev ısınmıyor canım sadece 3 petekte 7 metreküp yanmış sizde kaç petek kaçmrtreküp?Sizin yaşadığınız şehirle de benimkinin sıcaklığı farklı ama çok soğuk bir şehirde değilsiniz
Bizde de aynı 3 Petek yanıyor günlük 10 tl yanıyor bizde su Ocak derken olan o zaten. Ayrıca uzun bir holum var orada Petek yok ve soğuk . Alt kattaki evde yok alt soğuk. Binada 0 yalıtım ev soğuk. Oturma odamın 2 cephesi sokak ve birde balkon kapısı var ev soğuk . Pencere kenarları hep boştu buz gibi soğuk geliyordu. Onları silikon ile doldurduk soğuk kesilsin diyeÖyle ama ev ısınmıyor canım sadece 3 petekte 7 metreküp yanmış sizde kaç petek kaçmrtreküp?