600 cc meme protezi

1.63 boy 53 kg 400 CC high profil protezlerim var.Asiri dolgun duruo.Ameliyati gözüm yese daha küçük bi protezle degistiricem.İlk yaptirdigimda abartı olsun istemistim.Baya da oldu.Simdi de küçük memeyi daha çok beğeniyorum.600 CC baya büyük bi protez.Eger abartı istemem diosaniz tekrar düşünün.

600 cc ciddi anlamda çok çok dolgun. 440cc hp kullanıyorum. Öne doğru eğilince bazen ağır olduğunu hissediyorum. 75 D cup tam dolduruyor. Ben çok memnunum. Dolgun meme seviyorum doğal durmasını istemedim. Daha dolgun duruyor. Memnunum. Deneme implantı denediniz mi 600cc.

Yok denemedim daha ama küçük kalmasını istemiyorum ya

175e 64 kg olarak 425 cc yüksek profili hala küçük buluyorum. Dolgun istiyorsanız 450-500lerden korkmayın. Tekrar geriye dönsem 450 veya 500 isterdim ben. Ama dokunuz hiç yoksa.. doku olunca işler değişebiliyor. 400 bence sizin boyunuza tatmin etmez büyük seviyosanız. Ortalama bi boyut çünkü gayet. 425 cc ile ben b-c arası kupum hala..

Aynen bende öyle düşünüyorum dokum hiç yok olmuşkende kendini belli etsin

Aynen bende öyle düşünüyorum dokum hiç yok olmuşkende kendini belli etsin
Dokun hiç yoksa doktorun aşamalı büyütebilir memeyi. Meme cebi yoksa implant nereye sığacak. 400 cc sığabilir belki ama 600 cc birden bira sığmayabilir. 1 yıl sonra revizyona gidebilirsin. Mesela bana 440 istedim oldu 475 denemiş sığmamış hp olduğu için. Farklı profilde 450 denemiş kenardan koltuklarına taşmış. Sağolsun doktorum ameliyatta hepsini fotoğraf çekmiş sonra gördüm.Ama memnunum bir problem olmadığı müddetçe değiştirmem. Ben minyon biriyim 75-D cup tam oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…