60 kişi partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti...

Tek başına iktidar için destek verdikleri için tşk ettim =) dış güçler kudursun dursun neden hepsi de akp iktidar olmasın istiyor acabaa
Doğru yoldayı demek,akp devırmeye çalışıyorsa yol doğru,ölüm sen gel başım üstne,ama bır kasımdan sonra gel,oh yandan 60 70 80 gobek atcam valla,kapalı çarşıda kına dağıtcam

Ben 1 kasımda toplu kutlama yapıcam,ama bu konunun alakası ne terorıst oldurmeyle

dünkü konunun da töreristle alakası yoktu ama kako bana hangi partiyi tutuyorsun dediğinde sen alıntı yapıp sormaya ne gerek var belli değil mi tuttuğu parti dedin...

iftira diyorsun önce yaptığın yorumlara dikkat et bence ne yazıyorum ...yazıyorum ama bunun anlamı ne bu kelime nereye gider gibi bin düşün bir yaz

ben seni bir kaç haftadır görüyorum maşşalah benim hangi partili olduğumu biliyorsun.bu yazdığın yer hdp yle ilgili bir yer.

işleri iftira diyorsun kimlerin işleri iftira sen bunu açıkla ispatla o zaman öyle bir laf deyip çamuru aatıp amannnn canım nasılsa işleri bu denmez arkadaşım

konuyla ilgili yorumunu yaparsın akpliysen savunursun neyse fikrin zikrin bunu yazarsın.ama bir başkasına onun partisi belli diyemezsin ima edemezsin

ben bir yıldır burda üyeyim üye olduğumdan beri siyasete yazarım burda beni bilen bilir(bu bilen bilirden hoşlanmasam da yazma gereği oldu)
çoğu hem fikir olduğum arkadaşlarımla ayrılık yaşadık.çok sevdiğim arkadaşlarımla ufak çaplı tartışmalrımız oldu ama asla seviyemi terbiyemi bozmadım

akp li arkadaşlarla çok ters düştüğüm şeyler oldu alıntılarımda asla ukalaca yada terbiyesizce yazmadım aynen hdpli arkadaşlarla da aynı.

baştan beri akp eleştirdim hdp yi katil parti dedim ülkeyi bölmeye çalışan terör partisi dedim bir tek geri adım atmadım bile

çok beğendigim her kelimesine imzamı atacagım pek çok fikirde ortak olduğum ama bazen ayrıldığımız bir çok arkadaş örnek verebilirim. fikri ayrılığı oluyor diye onları hain yada başka sıffat yüklüyemem

ayrıca ben hain olsam bile sanane nerden bildin benim partimi bu nasıl bir cahillik ayıp ya

pkk ya katil dedimse evet hainim hdp de pek çok pkk lı var katilleri barındırıyor dedimse yine hainim

bütün bunların olmasına akp ye ön ayak olduysa bunuda yazdımsa bundan dolayı hainsem evet sonuna kadar hainim.

cumhurbaşkanı biz çözüm süreci dedik pkk bu süreçte silahlanmış şehirleri mesken tutmuş diye dalga geçer gibi bir açıklama yaptığın da bu kadar da yönetim olmaz bu denli bir açıklama da olmaz diye bu açıklamayı kınadımsa

hainim

ATATÜRK ü TÜRKİYEMİ ASKERİMİ POLİSİMİ çok sevip ŞEHİT CENAZESİN DE KAHROLAN AİLELERİ GÖRÜP ONLARLA BİRLİKTE YANDIMSA bu olaylar bitsin diye uzun uzun yorumlar yazdımsa bu durumdan akp yi ve hdp yi dolasıyla pkk yı bir numaralı suçlu gördümse bunlarıda yazdımsa

evet BEN EN BÜYÜK HAİNİM...

Onların az buçuk oyuna bile ihtiyaç var sen de biliyorsun.. 60 rakamı gayet iyiydi diye düşünüyorum
Olurmu başbakanımız gerekli ongoruyle kararını verdı,60 mıllet vekılı ne demek,hakları değil,zaten en kıRıldığım onlar ak partıye tutumları,bırlık ınancına hiç yakışmıyor,ıcını ferah tut,ıhtıyac yok,az kaldı canım,az,

Pes yanı senın alınganlığın

senin değil sanki beni tanıyormuş gibi

senin alınganlığın falan nerden biliyorsun alıngan olduğumu olmadığımı benimle ilgili baya bilgin var oysa ben senle daha dün yorumlaştım...bu tanıdıklık nerden geliyor bi anlatsan da anlasak

uzatmıyacam ya kişi kendini belli ediyor.ben lafı söyler geçerim modundasın benden sana bir tavsiye bu tutumunu devam ettirdiğin sürece sert bir kaya çarparsın...

Senaryoyu yazdın,uyguladın,tek cumle buk sana hdpli dediğime dair,ok,ıma bıle yok,tuturdun öle dedım,sınra vay benı nerden tanıyorsun,bılmem ne,çok başarılısın çarptırma ve saptırma konusunda,yanı öle iddia etmen tabıkı senın alınganlığın,husnu kuruntun,sert kayaya carpmam,ben sert kayanın ta kendısıyım,bu mılltenınde ta kendısıyım

vayyy sert kaya çok belli,

ben senle diyaloga girmek istemiyorum sadece yorumunu yaz neyi destekliyorsan onu yaz başkalarını karıştırma

kayacığım hadi sana iyi günler...

bide Türkçemizi güzel yaz daha anlaşılır olsun karalamaların...

dış güçler

hainler

kına dağıtmak

kutlama meşaleleri

çakalamı kalıcak

dur bakalım ne eklenicek

Dis gucler argumanini akpli siyasileri bile kullanmiyor artik yahuu eskidi :) Gerci populeritisi bu sitede oldukca iyi Her 3 baslikta en az 5 defa kullaniliyor . Bi de dıs mihrap var.O konuya hic girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…