Ben nerde dedım matmezel terorıst partısını tutuyor dıye?hayır anlamadım uyeliğimmi çalındı,ben öle bişey demedımki,o nerden çıktı,ıspatlayın,ama ıftıra yakışana yakışıyor,ıslerı hep ıftıra
Ben 1 kasımda toplu kutlama yapıcam,ama bu konunun alakası ne terorıst oldurmeyle
dünkü konunun da töreristle alakası yoktu ama kako bana hangi partiyi tutuyorsun dediğinde sen alıntı yapıp sormaya ne gerek var belli değil mi tuttuğu parti dedin...
iftira diyorsun önce yaptığın yorumlara dikkat et bence ne yazıyorum ...yazıyorum ama bunun anlamı ne bu kelime nereye gider gibi bin düşün bir yaz
ben seni bir kaç haftadır görüyorum maşşalah benim hangi partili olduğumu biliyorsun.bu yazdığın yer hdp yle ilgili bir yer.
işleri iftira diyorsun kimlerin işleri iftira sen bunu açıkla ispatla o zaman öyle bir laf deyip çamuru aatıp amannnn canım nasılsa işleri bu denmez arkadaşım
konuyla ilgili yorumunu yaparsın akpliysen savunursun neyse fikrin zikrin bunu yazarsın.ama bir başkasına onun partisi belli diyemezsin ima edemezsin
ben bir yıldır burda üyeyim üye olduğumdan beri siyasete yazarım burda beni bilen bilir(bu bilen bilirden hoşlanmasam da yazma gereği oldu)
çoğu hem fikir olduğum arkadaşlarımla ayrılık yaşadık.çok sevdiğim arkadaşlarımla ufak çaplı tartışmalrımız oldu ama asla seviyemi terbiyemi bozmadım
akp li arkadaşlarla çok ters düştüğüm şeyler oldu alıntılarımda asla ukalaca yada terbiyesizce yazmadım aynen hdpli arkadaşlarla da aynı.
baştan beri akp eleştirdim hdp yi katil parti dedim ülkeyi bölmeye çalışan terör partisi dedim bir tek geri adım atmadım bile
çok beğendigim her kelimesine imzamı atacagım pek çok fikirde ortak olduğum ama bazen ayrıldığımız bir çok arkadaş örnek verebilirim. fikri ayrılığı oluyor diye onları hain yada başka sıffat yüklüyemem
ayrıca ben hain olsam bile sanane nerden bildin benim partimi bu nasıl bir cahillik ayıp ya
pkk ya katil dedimse evet hainim hdp de pek çok pkk lı var katilleri barındırıyor dedimse yine hainim
bütün bunların olmasına akp ye ön ayak olduysa bunuda yazdımsa bundan dolayı hainsem evet sonuna kadar hainim.
cumhurbaşkanı biz çözüm süreci dedik pkk bu süreçte silahlanmış şehirleri mesken tutmuş diye dalga geçer gibi bir açıklama yaptığın da bu kadar da yönetim olmaz bu denli bir açıklama da olmaz diye bu açıklamayı kınadımsa
hainim
ATATÜRK ü TÜRKİYEMİ ASKERİMİ POLİSİMİ çok sevip ŞEHİT CENAZESİN DE KAHROLAN AİLELERİ GÖRÜP ONLARLA BİRLİKTE YANDIMSA bu olaylar bitsin diye uzun uzun yorumlar yazdımsa bu durumdan akp yi ve hdp yi dolasıyla pkk yı bir numaralı suçlu gördümse bunlarıda yazdımsa
evet BEN EN BÜYÜK HAİNİM...