- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Ben biliyodum bunu geçen kp söylüyordu böyle bişey olacağını kendisi saadetçidir ityifak yapıcaklar diyordu yaptılar demekherşey tek başına gelmek için yahu ne yapıcaklar acaba artık merak ediyorum bu kadar zorluyorlar herşeyi inş. Başımıza bişey gelmez
Anlaşamadılar ne oldu 60 kişi sp den akp ye gelmiş işte vazmı geçtilerSP ile AK Parti ittifak yapmak için gorustuler ama anlasamadilar.
Anlaşamadılar ne oldu 60 kişi sp den akp ye gelmiş işte vazmı geçtiler
Ben nerde dedım matmezel terorıst partısını tutuyor dıye?hayır anlamadım uyeliğimmi çalındı,ben öle bişey demedımki,o nerden çıktı,ıspatlayın,ama ıftıra yakışana yakışıyor,ıslerı hep ıftıra
SP ve Hüdapar'a teşekkürlerGun bırlık zamanı,sp tebrıkler,
Ben 1 kasımda toplu kutlama yapıcam,ama bu konunun alakası ne terorıst oldurmeyle
kız nıye tşk edıyon,bu ulke çakala kalacak,salakmı onlar,dış gıçler nasıl azdı,SP ve Hüdapar'a teşekkürler
Tek başına iktidar için destek verdikleri için tşk ettim =) dış güçler kudursun dursun neden hepsi de akp iktidar olmasın istiyor acabaakız nıye tşk edıyon,bu ulke çakala kalacak,salakmı onlar,dış gıçler nasıl azdı,
Evet aynen deiğin gıbı,dengesız az buçuk oyu ile 60 mılletvekılı ıstemışler,yuh yanı,olacak işmi,SP ile AK Parti ittifak yapmak için gorustuler ama anlasamadilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?