Bence gayet normal gittin mi doktora 2 gün sonra 2 kayına çıkıyorsa normalMeraba son adet tarihim 6 mayıs. Polikistik over olduğu için adetlerim çok düzensizdi. Dün sağlık ocağında test yaptırdım beta hcg 190.33 çıktı. Kesin bişey söyleyebilmek için haftaya kadın doğuma görünmem gerektiğini söyledi. Sizce 4 hafta için bu değer normal mi acaba. Bilenler yorumlayabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Merhaba.. öncelikle çok geçmiş olsun..Başlarda tam iki katı çıkmaya biliyor gelişimle alakalı benim çok normal arttı düzenli 3 binlere çıktı kese görünmedi hastaneye yattigim gece gözüktü ama dış gebelik ti çok zor birşey tedavi oldum bitti şükür şimdilik şüpheleri varsa doktorlarininda bekleme öğren biran önce ne varsa dış gebelikse zor
Tebriklermerhaba adetime 3.gun kala beta degerim 57 cikti nasil sizce deger.Önce idrar testi yapmistim silik cizgi çıkınca kan yaptim.Adet tarihine gore 3+4
Tebrikleriki günde bir kan vererek takip etmeniz gerekiyor düzenli artış var mı diye.Önemli olan düzenli artması, sayılar herkeste farklılık gösterir. İki günde min yüzde 60 artması gerekiyor. Benimde adetime 2 gün kala 80 çıkmıştı.
Merhaba merak ettim değerleriniz nasıl arttı inşallah sağlıklı ilerliyordurÇok teşekkürler insallah sonuna kadar sağlıkla devam eder.Daha önce tüp bebekle sağlıksız gebelik geçirmiştim cok korkuyorum onun icin artar inşallah düzenli
Çok sükür değerler güzel arttı pazartesi ilk kontrol var heyecanlıyımMerhaba merak ettim değerleriniz nasıl arttı inşallah sağlıklı ilerliyordur
Merhana nasıl gidiyor gEbeliginizÇok sükür değerler güzel arttı pazartesi ilk kontrol var heyecanlıyım
Daha yeni başladı onun icin 3 ayı bitirmemiz gerek hayırlısıyla dua ediyoruz bol bol insallah iyi giderMerhana nasıl gidiyor gEbeliginiz
Inşallah sağlıcakla ilerlerDaha yeni başladı onun icin 3 ayı bitirmemiz gerek hayırlısıyla dua ediyoruz bol bol insallah iyi gider
Çok sükür değerler güzel arttı pazartesi ilk kontrol var heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsunÇok sevindim senin adına inşallah herşey çok güzel olur, gönlünce olur