%60 ın üzerinde olmasına rapmen 2 kat artmayan beta hcg😔

Bence gayet normal gittin mi doktora 2 gün sonra 2 kayına çıkıyorsa normal

Merhaba.. öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim , adetime 10 gün kala kanamam oldu. Bugün 3.gün.. ilk gün az geliyordu.. 2.gün artttı, bugün de devam ediyor.. bu ne belirtisi acaba yaşayan var mı aranızda

merhaba adetime 3.gun kala beta degerim 57 cikti nasil sizce deger.Önce idrar testi yapmistim silik cizgi çıkınca kan yaptim.Adet tarihine gore 3+4

merhaba adetime 3.gun kala beta degerim 57 cikti nasil sizce deger.Önce idrar testi yapmistim silik cizgi çıkınca kan yaptim.Adet tarihine gore 3+4
Tebrikler iki günde bir kan vererek takip etmeniz gerekiyor düzenli artış var mı diye.Önemli olan düzenli artması, sayılar herkeste farklılık gösterir. İki günde min yüzde 60 artması gerekiyor. Benimde adetime 2 gün kala 80 çıkmıştı.

Çok teşekkürler insallah sonuna kadar sağlıkla devam eder.Daha önce tüp bebekle sağlıksız gebelik geçirmiştim cok korkuyorum onun icin artar inşallah düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…