Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Doğumdan sonra bir türlü toparlanamadım al ver al ver istediğim kiloya gelemedim . Buraya yazarsam hem motive olurum hemde isterseniz bana eşlik edersiniz birlikte motive olup zayıflarız. Yolculuğuma 69.85 başlamıştım bi ileri bi geri bugün 63.30 dayım Haydi BİSMİLLAH... 18.10.2024-63.30 23.10.2024-61.65 30.10.2024-60.10
18.10.2024 Günüm güzel geçti bugün iyi beslendim . 18/6 İf yaptım .2 ana 1 ara öğün şeklinde. 4 litre su,2 bardakta yeşil çay içtim. 20.000 adım ve 12 dakika egzersiz yaptım. Günü kazasız belasız kapatdım. Bana iyi geceler
19.10.2024 Merhabalar... Bugünde çok güzel geçti dışarda işlerim olduğundan bugün omad yapmış oldum tek öğün beslendim ama doyurucu bir menü oldu. 3+ su içtim 2 bardak yeşil çay 20.000 adım ve 12 dk egzersiz ve 15 dk pilates yaptım. Bu günüde kazasız belasız atlatdım.
Günaydınnn 20.10.2024. Yine yoğun bir gün nedeniyle saat öğünümü 4-5 arası yapa bildim Haliyle yine omad oldu. 3 litre suyum tamam 2 bardak yeşil çayım tamam 20.000 adım , 15 dk pilates,10 dakika egzersizimide yaptım Dünde çok güzel geçti çok Şükür
21.10.2024 Bugün annemdeydim korkuyordum diyetdeyken anneme gitmeye hep fazla kaçırıyorum oradayken fazladan ziyade diyetime uygun olmayan şeyler yiyordum hep. Ama bugün çok şükür güzel geçti ekmek,tatlı abur cubur kendime yemicem diye söz verdiğim şeyıerden yemedim. Ama azıcık yemeği fazla kaçırmış ola bilirim . Sorun değil kendimi suçlu hissetmiyorum motivasyonum hala yerinde böyle devam edeyim sonuna kadar inşaAllah. Neyse gelelim konuya.. Aralıklı oruç oldu bu sefer 17/7 şeklinde oldu . 3.5 litre su içtim 2 bardak yeşil çay içtim Dün gece bebe çok fazla uyandığı için iyi uyuyamamıştım bu nedenle sabah o uyurken bende uyuduğum için sabah yürüyüş yapamadım ama akşam yürüdüm 10.000 adımım cepte Maksat o kaloriyi yakmaksa 10.000 adımı önümüzdeki günlere bölüp yapıcam kısmetse. 12 dk egzersiz ve 15 dk pilateste yaptım akşam yürüyüşten sonra. Bugünüm çok güzel geçti.
Haftada bir yada on günden bir detoks yapmak istiyorum. Çarşamba tartı günüm olduğu için yarın bi detoks yapmayı düşünüyorum . Yarın yapıp öbür gün nasıl hissetdiğimi gözlemlicem detoks bana yaramıyorsa yani detoks sonrası vücudum açlık çekiyorsa zorlanıcaksam detoksu kaldırıcam yapmicam.Seçeneklerimin arasında : "Su diyeti Sütlü yeşil çay detoksu Hurma diyeti Sıvı detoksu Elma diyeti" var. Ben sütlü yeşil çay detoksunu denemek istiyorum.
Günaydın Dün sütlü yeşil çay detoksunu yaptım . İyi geçti şuanda iyiyim . 3 litre su içtim 10.000 adım atdım Dün dip bucak temizliğe giriştim anca sabah yürüyüşe çıka bildim oda 10.000 adım oldu Bugün hem tartılcam hemdeki ölçü alıcam bakalım ne kadar incelmişim en son 1 ay önce ölçü almıştım
Günaydın 23.10.2024 Tartıldım 61.65 1 haftada Fark -1.65 1 ayda toplam 22 sm incelme 18/6 2 ana öğün şeklinde beslendim 3 litre su 2 bardak yeşil çay 20.000 adım 12 dk egzersiz 15 dk pilates yaptım
1.11.2024 kilom 60.10 Fark -1.55 Merhabalar... Yazmaya fırsatım olmuyor ama diyete devam ediyorum. Bu hafta diyete devam edemicem galiba gidilecek çok misafirlik var ama elimden geleni yapıcam en azından artı gelmemek için çabalicam...