60.gün-hala kanamam var-

aysfen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
19
0
36
Konya
arkadaşlar kanamam normalde 25gün gibi bitmişti ama 44.günde geldi bir hafta kadar adet mi acaba dedim..çünkü çok sütüm gelmiyo adet kanamsı olabilir diye düşündüm..ama şuan 60.gün gene gelmeye başladı az az...40ın çıkınca gel demişti doktor gitmedim doğum zor olunca..doğumda sezeryan oldu rahim toparlanmamış kanama durmamış..o yüzden 4sa kadar sürdü...acaba dikişlermi tutmadı diye düşündüm...bilgisi olan varmı sizde nasıl oldu??yardımm

canım benimde 50 gün sürdü ama aralıksız tam bitti dedim 1 hafta sonra da adet oldum birde doğumdan sonra adet düzensiz oluo 15 20 günde bir oluo bikaç ay böle devam etti şimdi normal 7,5 ay oldu bende doğum yapalı
seninde ölle olmuştur belki kanaman bitmiş ve adet olmuşsundur
sezeryan olmuşsun dikiş kanaması oldugunu düşünmüorum ama 4 saat sürdü diosun dikişinmi var

rahim kasılmayınca kanama durmamış onlarda beklemişler bu arada benide tamamen uyuşturmuşlar..kanama kesilince kapatmışlar..dikişlerim normal sezeryan kadar...bu arada adet ağrısıda var..sanırım dediğin gibi 15gün arayla tekrar adet oldum..

geçmiş olsun canım dikişlerin kanıo olsa böle olmaz bence
adet kanamasıdır bencede ama sen yined bir doktora görün

doktora görünmekte fayda var canım...

benimde 40 gun kanamam oldu tam bitti derken bi kaç gun snra kanamam arttı regl olmaya baslalamıştım ve reglim doğumdan önceki reglilerimden daaha uzun sürmeye basladı bekle pazartesi kesin doktoruna görün derim..

şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…