- Konu Sahibi napoleon28
Canakkalede kiralar yuksek biraz arastirin isterseniz.
Egitim fakultesi mezunu musunuz?
Fen edebiyat degil degil mi?
Egitim fakultesi mezunu musunuz?
Fen edebiyat degil degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bim diyol la genelde. bayadır 20 Amerikan bezi koyalım bnce daha iyi az masraf
Eskişehirde şansınızı deneyebilirsiniz bence. Kiralar uyguna da var merkez hariç. Ulaşım kolay olduğu için merkezden uzak oturmanız sorun olmaz. En kötü ihtimalle fabrikalarda bile iş bulursunuz serviler de mevcut. Büyük fabrikalar var Arçelik eti sarar gibi.Bunu düşünmüyor değilim ama o küçük şehirlerde iş imkanım ne olacak? mesela daha uyguna 400-500 kira verebileceğim bir şehre taşınıp sınava hazırlansam acaba kazanamazsam oralarda iş bulabilir miyim?
Bekarken banada cok zor gelirdi soylediklerini hem okul hem is sanirdimki dunyayi ben yonetiyorumYa kasiyerlik yapıcam ya da başka bir iş aklıma gelmiyor. ücretli öğretmenlik de olabilir ama hep torpilli diyorlar, tanıdıkları olanları alıyorlar diyorlar bilmiyorum. başka ne iş yapabilirim acaba? ben öğrenciliğim sırasında hep çalıştım, fastfood, çamaşır giyim filan bir sürü mağazalarda. çalışsam oralarda da çalışırım ama iyi biliyorum ki ayaklarımdan kurşun yemişe dönücem üç kuruş para için ve kpsss çalışacak halim kalmayacak. bu yüzden kara kara düşünüyorum
Ne güzel bilgi vermisinizParanizi online bankacılıktan altına yatirirsaniz durduğu yerde değer kazanır, gerektiği kadarını azar azar çekersiniz. Altın bankacılığında elli liralık altın bile alabiliyorsunuz,ya da o kadarını cekebiliyorsunuz.
2019 Ekim'de 60 bin liranizi altına cevirseydiniz (280/Gr)
2020 Ekim'de (494/Gr) 106 bin lira altınınız olacaktı.
Ya da katı kurallariniz yoksa bankaya faize de verebilirsiniz. 60 bin lira size her ay 650 TL gibi bir faiz getirisi sağlar. Tabii zamanla siz içinden tirtikladikca para azalacagi için faiz getirisi de azalacaktır,ama bir alternatif olarak yazayım dedim (TL değer kaybediyor derseniz dolara çevirip %0,10 $ oranında faiz de alabilirsiniz. Doların düşeceği yok zaten, artıp duruyor. En azından enflasyon karşısında daha güçlü durursunuz)
Yani 60 bin eğer kullanmayı bilirsen çok daha fazla bir miktar olabilir,seni de idare edebilir.
En en en kötü zorda kaldığında birkaç aylığına BİM gibi LCW gibi yerlerde çalışırsın, eline hiç yoktan asgari ücret geçer. Geçici iş olduğundan seni çok alikoymaz,hatta sosyalleşmek iyi bile gelebilir... Bol şans diliyorum
Yoo yaaa,tamamen küçük birikimciyim :)))Ne güzel bilgi vermisiniz
Bankacilik falanmi mesleginiz
Bazen bende yatirim nasil yapilir ilerisi icin diye sorular soruyorum kendi kendime
Siz cok guzel aydinlatmisiniz
Sizden ogrenecek cok seyim varYoo yaaa,tamamen küçük birikimciyim :)))
Ankara da ucuz aslında 1+1 Sincan falanmesela neresi olabilir? kiraların ve hayat şartlarının ucuz olduğu yer?
çanakkale balıkesir filan geliyor aklıma ama ?
Branşınız matematik ise kesinliklee boş kalmazsınız.Benim eşim matematik öğretmeni hem özel bir kurumda çalışıuor hemde özel derslere gidiyor.Bazen maaşa dokunmadan aylık giderlerimizi karşılıyoruz düşünün o kadar gelir var bu işte.Heleki istanbul gibi bi yerde.Elinizde böyle bir velinimet varken kasiyer vs. Olarak çalışmak niye? İlan siteleri var oralara ilan verin.Özel ders ilanı.Öte yandan tecrübeniz yoksa bile sadecr etüt öğretmeni arayan kurumlar oluyor onları araştırın derim.Okumuşsunuz mesleğiniz elinizde kimseye muhtaç değilsiniz bence.İstanbulda yaşayamam diyorsanız.Kocaeli hem yaşam bakımından hemde kira anlamında daha ucuz bir şehir.Hemde bir çok şeyi bulabileceğiniz iş imkanlarının da olduğu bir şehir.Burada doğup büyüdüğüm için iyi biliyorum.Bu alternatifler değerlendirin bence.Matematik
Gurur karin doyurmuyor bu devvirde universite mezunusunuz bir isiniz mutlaka olacaktir cocuk varmi bilmiyorum benimde ailem yok 29 yasinda cocugumla beraber ustelik 2009 dogumlu bosandim 2012 de bi sekilde su akip yolunu buluyor istanbulda yasadim bende istirak nafakam 1 yil sonra baglandi yurt disinda oldugu icin odemedi bi sekilde tutunduk hayata sebebiniz ne neden ayriliyorsunuz bilmiyorum ama hayatta yalniz olmak korkulacak birsey degil ben bu yoldan gectim bazen istedigimi alamadim giyemedim ama mutlu oldum toplu bir param yoktu ev esyasi almadim kendime nafaka baglatmadim ilk gelir kaynagim annemden baglanan 350 tl idi daha sonra calismaya basladim sonra cocugumun nafakasi baglandi gecinip gittik yillarca simdide ikinci evliligimi yaptim göc yolda duzelir derler cok hesap yapma akisina birakevet öğretmenim. nafakayı gururuma yediremiyorum.
nafaka almayın zatenevet öğretmenim. nafakayı gururuma yediremiyorum.
İsim söylersem reklam olur bildiğin o büyük kozmetik mağazalarından, zaten sürekli indirim yapıyorlar, ben 20 lira Bi pese vereceğime bez bağlarımNerden alıyorsun kız ? Şu küçük 7 li paketleri diyosan onlar bir aylık dönemimde yetmiyo bana