• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar ben geldim
bugün cok yürüdüm valla yoruldum ya ama iyi oldu simdide cok acım ne yesem acaba ac olncada fazla kacırmak istemiyorm

erkek bunyesı ne sinir dğil mi?

ben de yemek yapıyorum .. yapmadıgımda dısarda yıyoruz ama aksam yemeklerını hep erkek arkadsımla yıyorum.. benım yedıgımın 3 katını ekmekle yıyor ama saglıklı besınler ya.. o da masa bası ısınde.. beyfendı ben dıyete grdı gırelı 8kılocuk verıvermıs.. benım diyet yemeklerle..
su içsem yarıyor dıyorum ınanmıyorlar senağlama

su içtiğimde bütün yağlarım erimeye başlıyor selülitlerim azalıyor cildim güzelleşiyor dicez bundan böyle kaydirigubbakcemile3

kizlar biraz önce disardaydim bi magzanin önünden gecerken daldim iceriye 29 beden kot giyidim oldu senağlama sevincten aglayasim geldi yaww
tabi hemen aldim alirkende icimden söyle gecti eger olurda yine sisko olursam bakar bakar aglarim artik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senağlama

kaydirigubbakcemile5

Ya açlıktan ölücektim.. Yine işler bi anda biriktiki yemeğe gidemedim.. Baktım saat 3buçuk olmuş. Müsli vardı ketentohumlu light sütle ondan yedim.. sonu kalmış o yüzden hepsini koydum baya şiştim..
İyi oldu akşam kına muhabbeti var ya, orda yememek için tok gitmem lazım.. Mado da yapılıyormuş. Nasıl olcekse artık..

aman tikkat fılay sakın koyverme arkadaşım bak yaz geldi . . . aman bi kaç gündür yemiyosun koşuşturmacadan orada şimdi cicili bicili yiyecekleri görüp salma sakın . . . :1ninca: rapor isticem senden nişandan sonra bilesin ha . . . :1ninca:

ben de gecen gunki krızımden bır tartıldım 65.8 cıkmısım.. amanın dedım.. dun karbonhidratı kıstım artık.. bugun tartıldım 64.6 ..daha da vermısım. sevindirik oldum öyle bir an ıste...

alkisalkisalkis

canım tabi arada 1 gün ara verebilirsin. Benimde oluyor bazen. Ama eğer 2 gün üstüste olucaksa ben genelde biraz kısaltarak yapıyorum. Ya işte 50 - 50 yapıyorum. yada bazı hareketleri yapmıyorum.

Kayınvalidem cuma günü cerrahpaşaya götürcez bakalım.. Orda çok iyi bir profesör var. O bakıcak.. Hayırlısı. Umarım kötü bişey çıkmaz. Sağol canım yaa..

Canımcıım demek bende o yüzden memnun kaldım. Bende 0 kangurubuyum. Hatta 0Rh+

kanlarımız bilem aynı. hihikaydirigubbakcemile3

canım bi ara sana 0 kan grubu şifa besinler listesini gönderebilirim . . .
kaydirigubbakcemile5

bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?

aaaaaaaaa hala havayı soruyor yaaaa çık artık şu evden fiucuğummmm yaaaa . . .

bu arada liptonun form çayı doğadan ile karşılaştırılamaz bile daha lipton almam kötükedihüso

kaydirigubbakcemile5

aman tikkat fılay sakın koyverme arkadaşım bak yaz geldi . . . aman bi kaç gündür yemiyosun koşuşturmacadan orada şimdi cicili bicili yiyecekleri görüp salma sakın . . . :1ninca: rapor isticem senden nişandan sonra bilesin ha . . . :1ninca:

alkisalkisalkis

ben de bugun doga alcam cıkıp...

kaydirigubbakcemile5

bu arada liptonun form çayı doğadan ile karşılaştırılamaz bile daha lipton almam kötükedihüso

ben de doga alcam cıkıp

su içtiğimde bütün yağlarım erimeye başlıyor selülitlerim azalıyor cildim güzelleşiyor dicez bundan böyle kaydirigubbakcemile3

ezelden beri cok su icerım.. tıppı yalanlamak ıstemem ben de bır etkısı yok sankı ya da bünye suya alısık zaten ondan..

cagrı merkezlerı bıle deneyım ıstıyor o alanda.. ananın karnındaniş deneyimi ile doğcaksın güzelim yok baska caresı..

egitimini bılmıyorum ama sigorta satıcılıgı,finansal danısmalık dusundun mu?

evet ya doğru diyosun. annemizin karnında öğrenicez sanki. benimde arkadaşım mezun oldu iş deneyimi yok diye işe almıyor hiçbiyer. 6 aydır hala iş arıyor.

bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?

hava serin fiumeciğim. sen üstüne bişeyler al. çok ince çıkma bence. :içelim:

bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım zencefil toz dimi acaba annem yanlış bişi mi aldı
gerçekten işe yarıyor mu sence?

canım zencefil toz değil bütün kuru zencefil 4 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefil demiş.
bilmiorum canım işe yarıormu yaramıor mu? bana da geçen hafta söylediler
benim kabızlık gitti biraz da terletior gibi onun dışında bişey var mı bilmiorum

canım zencefil toz değil bütün kuru zencefil 4 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefil demiş.
bilmiorum canım işe yarıormu yaramıor mu? bana da geçen hafta söylediler
benim kabızlık gitti biraz da terletior gibi onun dışında bişey var mı bilmiorum

benim zencefil toz halde belki ondan kötü olmuştur tadı:1no2:

kızlar son bişey daha bugünlük,
ben bundan 4 yıl önce baya bi kilo almıştım yine sınav stresinden. Ve weight watchers diye bir diyetle 72kilodan 55 kiloya düşmüştüm 3 ayda. fıstık gibi hatun olmuştum tekrar hem de hiç aç kalmadan. Weight watchers da puanla yemek yiorsunuz. Bana oyun gibi gelmişti. Puan tablosunu aradım netten ama bulamadım. Almanyadaki arkadaşlarıma sordum ama onlarda bulamadılar bir iki tablo gönderdiler ama yarım.
Acaba nereden kimden bulabiliriz?
Verdiğim kiloları da 3 yıl boyunca almadım

canım tabi arada 1 gün ara verebilirsin. Benimde oluyor bazen. Ama eğer 2 gün üstüste olucaksa ben genelde biraz kısaltarak yapıyorum. Ya işte 50 - 50 yapıyorum. yada bazı hareketleri yapmıyorum.

Kayınvalidem cuma günü cerrahpaşaya götürcez bakalım.. Orda çok iyi bir profesör var. O bakıcak.. Hayırlısı. Umarım kötü bişey çıkmaz. Sağol canım yaa..

Canımcıım demek bende o yüzden memnun kaldım. Bende 0 kangurubuyum. Hatta 0Rh+

kanlarımız bilem aynı. hihikaydirigubbakcemile3

bende bende bendeee bende 0 RH + delikafadulden

evet ya doğru diyosun. annemizin karnında öğrenicez sanki. benimde arkadaşım mezun oldu iş deneyimi yok diye işe almıyor hiçbiyer. 6 aydır hala iş arıyor.

hava serin fiumeciğim. sen üstüne bişeyler al. çok ince çıkma bence. :içelim:

tesekkürler canım.. dikkat edicem üste basa...

ben bundan 4 yıl önce baya bi kilo almıştım yine sınav stresinden. Ve weight watchers diye bir diyetle 72kilodan 55 kiloya düşmüştüm 3 ayda. fıstık gibi hatun olmuştum tekrar hem de hiç aç kalmadan. Weight watchers da puanla yemek yiorsunuz. Bana oyun gibi gelmişti. Puan tablosunu aradım netten ama bulamadım. Almanyadaki arkadaşlarıma sordum ama onlarda bulamadılar bir iki tablo gönderdiler ama yarım.

canim bende zamaninda weight watchers le 9 ayda 17 kilo vermistim hamileligime kadarda almamistim yine onla basladim ama zamanim kisitli diye hizlandirdim isi ama insallah kilo koruma yöntemim yine bu olacak hatta yemek kitaplarim bile var ordan takipteyim hep yani

zencefili soran arkadaslar zencefil i uyuyamiyorsaniz yatmadan rendeleyin suyla kaynatip sütle karistirip icin mmmmm cog gözel hemde redbull votka icmis gibi carpiyo hemen uyunuyoo bunun disinda gündüz icilebilir mate yada yesil cayla metabolizmanin yavaslamisini engellio ayrica bi yerde okudum zencefil kanseri yendi diye bence vazgecmeden icelim tabi regl dönemi haric tekrar söleyim duyanlar duymayanlara söylsin bizim icin cok önemli

zencefil adet kanamasini durduruo tikkkattt!!!!!!

bende birazdan çıkıcam canım kapalı gözüküyor hiç bakmadım bende

buna ragmen aramıyorlar ha ...hayret birsey onlarda egıtımın ne canım? ne mezunusun ona göre senın ıcın de arastrma yapayım ben cok detaylı bakıyorum..

canım şuan açıköğretim kamu yönetimi okuyorum
lise mezunuyum :1hug:

o nasıl bişeyki tatlım?? merak ettim bak şimdi CADIARZU

kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5

doğadanın bütün çayları liptona 5 basar canımmm kaydirigubbakcemile3 demi bile bi ayrı çıkıyo zaten tadı çoook güsel oh oh :içelim:
erkek bunyesı ne sinir dğil mi?

ben de yemek yapıyorum .. yapmadıgımda dısarda yıyoruz ama aksam yemeklerını hep erkek arkadsımla yıyorum.. benım yedıgımın 3 katını ekmekle yıyor ama saglıklı besınler ya.. o da masa bası ısınde.. beyfendı ben dıyete grdı gırelı 8kılocuk verıvermıs.. benım diyet yemeklerle..
su içsem yarıyor dıyorum ınanmıyorlar senağlama

aman yaa aynı dert bendede var eşim ben diyete başladığımdan beri homini gırtlak ekmek yiyo ama adam benim az yağlı yemekler sayesinde 6 kilo vermiş çatladım hasedimden Çok üzgünüm çoook

valla elimden su şişesi düşmüyo ama pek bilemedim bu işi.ne olursa olsun su sağlıktır canımmm :içelim:
kızlar bişey sorcam, kuru fasuyle yapmıştım dün, kardeşimin canı cok istemişti
dün 4 yemek kaşığı yemiştim bugün de yesem sorun olur mu
1 muz, 4 tavuk köfte cacık ve yoğurt sonrası
Ne dersiniz?
ben erkek kardeşimle beraber yaşıyorum inanın her gün hem ona hem kendime yemek hazırlamak çok zor gelior.
beyefendi tabii gayet rahat, istediğini yiyo içio

ohhh afiyet olsun canım benimmm ne olacak o kadarcık fasulyeden.ayyy bende barbunyamı yapsam kendime.bayılıyorum zeytinyağlı barbunyaya cokacimcoook

canim bende zamaninda weight watchers le 9 ayda 17 kilo vermistim hamileligime kadarda almamistim yine onla basladim ama zamanim kisitli diye hizlandirdim isi ama insallah kilo koruma yöntemim yine bu olacak hatta yemek kitaplarim bile var ordan takipteyim hep yani

zencefili soran arkadaslar zencefil i uyuyamiyorsaniz yatmadan rendeleyin suyla kaynatip sütle karistirip icin mmmmm cog gözel hemde redbull votka icmis gibi carpiyo hemen uyunuyoo bunun disinda gündüz icilebilir mate yada yesil cayla metabolizmanin yavaslamisini engellio ayrica bi yerde okudum zencefil kanseri yendi diye bence vazgecmeden icelim tabi regl dönemi haric tekrar söleyim duyanlar duymayanlara söylsin bizim icin cok önemli

zencefil adet kanamasini durduruo tikkkattt!!!!!!

ben akşamları içiyorum zencefili, sabun iştah açıor dedikten sonra korktum valla.
peki bişey sorcam canım, sende Punkteliste duruyor mu?
varsa bana gönderebilirsen cok sevinirim

doğadanın bütün çayları liptona 5 basar canımmm kaydirigubbakcemile3 demi bile bi ayrı çıkıyo zaten tadı çoook güsel oh oh :içelim:

aman yaa aynı dert bendede var eşim ben diyete başladığımdan beri homini gırtlak ekmek yiyo ama adam benim az yağlı yemekler sayesinde 6 kilo vermiş çatladım hasedimden Çok üzgünüm çoook

ohhh afiyet olsun canım benimmm ne olacak o kadarcık fasulyeden.ayyy bende barbunyamı yapsam kendime.bayılıyorum zeytinyağlı barbunyaya cokacimcoook

ben yaptım canım, gel bana yiyelım... az önce ıkı kasık koydum yedım. aksamı bekleyemeyıp.. gene bokbogazlıgım ustumde.. cokacimcoook

valla elimden su şişesi düşmüyo ama pek bilemedim bu işi.ne olursa olsun su sağlıktır canımmm :içelim:

ben yaptım canım zeytinyağlı barbunya yedim bile şahane olmuş gel ikram ediyim sana

Back
X