Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bunyesı ne sinir dğil mi?
ben de yemek yapıyorum .. yapmadıgımda dısarda yıyoruz ama aksam yemeklerını hep erkek arkadsımla yıyorum.. benım yedıgımın 3 katını ekmekle yıyor ama saglıklı besınler ya.. o da masa bası ısınde.. beyfendı ben dıyete grdı gırelı 8kılocuk verıvermıs.. benım diyet yemeklerle..
su içsem yarıyor dıyorum ınanmıyorlar senağlama
Ya açlıktan ölücektim.. Yine işler bi anda biriktiki yemeğe gidemedim.. Baktım saat 3buçuk olmuş. Müsli vardı ketentohumlu light sütle ondan yedim.. sonu kalmış o yüzden hepsini koydum baya şiştim..
İyi oldu akşam kına muhabbeti var ya, orda yememek için tok gitmem lazım.. Mado da yapılıyormuş. Nasıl olcekse artık..
ben de gecen gunki krızımden bır tartıldım 65.8 cıkmısım.. amanın dedım.. dun karbonhidratı kıstım artık.. bugun tartıldım 64.6 ..daha da vermısım. sevindirik oldum öyle bir an ıste...
canım tabi arada 1 gün ara verebilirsin. Benimde oluyor bazen. Ama eğer 2 gün üstüste olucaksa ben genelde biraz kısaltarak yapıyorum. Ya işte 50 - 50 yapıyorum. yada bazı hareketleri yapmıyorum.
Kayınvalidem cuma günü cerrahpaşaya götürcez bakalım.. Orda çok iyi bir profesör var. O bakıcak.. Hayırlısı. Umarım kötü bişey çıkmaz. Sağol canım yaa..
Canımcıım demek bende o yüzden memnun kaldım. Bende 0 kangurubuyum. Hatta 0Rh+
kanlarımız bilem aynı. hihikaydirigubbakcemile3
bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?
kaydirigubbakcemile5
aman tikkat fılay sakın koyverme arkadaşım bak yaz geldi . . . aman bi kaç gündür yemiyosun koşuşturmacadan orada şimdi cicili bicili yiyecekleri görüp salma sakın . . . :1ninca: rapor isticem senden nişandan sonra bilesin ha . . . :1ninca:
alkisalkisalkis
ben de bugun doga alcam cıkıp...
canım bi ara sana 0 kan grubu şifa besinler listesini gönderebilirim . . .
kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaa hala havayı soruyor yaaaa çık artık şu evden fiucuğummmm yaaaa . . .
bu arada liptonun form çayı doğadan ile karşılaştırılamaz bile daha lipton almam kötükedihüso
ben anadolu yakasındayım bugün kısa kollu çıktım ve titredim..... üzerine uzun kollu ama ince birşeyler al bence arkadaşım.
su içtiğimde bütün yağlarım erimeye başlıyor selülitlerim azalıyor cildim güzelleşiyor dicez bundan böyle kaydirigubbakcemile3
cagrı merkezlerı bıle deneyım ıstıyor o alanda.. ananın karnındaniş deneyimi ile doğcaksın güzelim yok baska caresı..
egitimini bılmıyorum ama sigorta satıcılıgı,finansal danısmalık dusundun mu?
bugun evden cıkmayısımın 6. gunu.. aksam dısarı cıkcam kızlar.. hava soguk mu ne evın ıcıne üsüyorum.. hasta mı oluyorum acaba.. nasıl gıyındnız bugun?
bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım zencefil toz dimi acaba annem yanlış bişi mi aldı
gerçekten işe yarıyor mu sence?
canım zencefil toz değil bütün kuru zencefil 4 parmak ucu kadar kuru ya da taze zencefil demiş.
bilmiorum canım işe yarıormu yaramıor mu? bana da geçen hafta söylediler
benim kabızlık gitti biraz da terletior gibi onun dışında bişey var mı bilmiorum
canım tabi arada 1 gün ara verebilirsin. Benimde oluyor bazen. Ama eğer 2 gün üstüste olucaksa ben genelde biraz kısaltarak yapıyorum. Ya işte 50 - 50 yapıyorum. yada bazı hareketleri yapmıyorum.
Kayınvalidem cuma günü cerrahpaşaya götürcez bakalım.. Orda çok iyi bir profesör var. O bakıcak.. Hayırlısı. Umarım kötü bişey çıkmaz. Sağol canım yaa..
Canımcıım demek bende o yüzden memnun kaldım. Bende 0 kangurubuyum. Hatta 0Rh+
kanlarımız bilem aynı. hihikaydirigubbakcemile3
evet ya doğru diyosun. annemizin karnında öğrenicez sanki. benimde arkadaşım mezun oldu iş deneyimi yok diye işe almıyor hiçbiyer. 6 aydır hala iş arıyor.
hava serin fiumeciğim. sen üstüne bişeyler al. çok ince çıkma bence. :içelim:
kızlar son bişey daha bugünlük,
ben bundan 4 yıl önce baya bi kilo almıştım yine sınav stresinden. Ve weight watchers diye bir diyetle 72kilodan 55 kiloya düşmüştüm 3 ayda. fıstık gibi hatun olmuştum tekrar hem de hiç aç kalmadan. Weight watchers da puanla yemek yiorsunuz. Bana oyun gibi gelmişti. Puan tablosunu aradım netten ama bulamadım. Almanyadaki arkadaşlarıma sordum ama onlarda bulamadılar bir iki tablo gönderdiler ama yarım.
Acaba nereden kimden bulabiliriz?
Verdiğim kiloları da 3 yıl boyunca almadım
buna ragmen aramıyorlar ha ...hayret birsey onlarda egıtımın ne canım? ne mezunusun ona göre senın ıcın de arastrma yapayım ben cok detaylı bakıyorum..
kızlar son bişey daha bugünlük,
ben bundan 4 yıl önce baya bi kilo almıştım yine sınav stresinden. Ve weight watchers diye bir diyetle 72kilodan 55 kiloya düşmüştüm 3 ayda. fıstık gibi hatun olmuştum tekrar hem de hiç aç kalmadan. Weight watchers da puanla yemek yiorsunuz. Bana oyun gibi gelmişti. Puan tablosunu aradım netten ama bulamadım. Almanyadaki arkadaşlarıma sordum ama onlarda bulamadılar bir iki tablo gönderdiler ama yarım.
Acaba nereden kimden bulabiliriz?
Verdiğim kiloları da 3 yıl boyunca almadım
kaydirigubbakcemile5
aman tikkat fılay sakın koyverme arkadaşım bak yaz geldi . . . aman bi kaç gündür yemiyosun koşuşturmacadan orada şimdi cicili bicili yiyecekleri görüp salma sakın . . . :1ninca: rapor isticem senden nişandan sonra bilesin ha . . . :1ninca:
alkisalkisalkis
canım bi ara sana 0 kan grubu şifa besinler listesini gönderebilirim . . .
kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaa hala havayı soruyor yaaaa çık artık şu evden fiucuğummmm yaaaa . . .
bu arada liptonun form çayı doğadan ile karşılaştırılamaz bile daha lipton almam kötükedihüso
erkek bunyesı ne sinir dğil mi?
ben de yemek yapıyorum .. yapmadıgımda dısarda yıyoruz ama aksam yemeklerını hep erkek arkadsımla yıyorum.. benım yedıgımın 3 katını ekmekle yıyor ama saglıklı besınler ya.. o da masa bası ısınde.. beyfendı ben dıyete grdı gırelı 8kılocuk verıvermıs.. benım diyet yemeklerle..
su içsem yarıyor dıyorum ınanmıyorlar senağlama
su içtiğimde bütün yağlarım erimeye başlıyor selülitlerim azalıyor cildim güzelleşiyor dicez bundan böyle kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorcam, kuru fasuyle yapmıştım dün, kardeşimin canı cok istemişti
dün 4 yemek kaşığı yemiştim bugün de yesem sorun olur mu
1 muz, 4 tavuk köfte cacık ve yoğurt sonrası
Ne dersiniz?
ben erkek kardeşimle beraber yaşıyorum inanın her gün hem ona hem kendime yemek hazırlamak çok zor gelior.
beyefendi tabii gayet rahat, istediğini yiyo içio
canim bende zamaninda weight watchers le 9 ayda 17 kilo vermistim hamileligime kadarda almamistim yine onla basladim ama zamanim kisitli diye hizlandirdim isi ama insallah kilo koruma yöntemim yine bu olacak hatta yemek kitaplarim bile var ordan takipteyim hep yani
zencefili soran arkadaslar zencefil i uyuyamiyorsaniz yatmadan rendeleyin suyla kaynatip sütle karistirip icin mmmmm cog gözel hemde redbull votka icmis gibi carpiyo hemen uyunuyoo bunun disinda gündüz icilebilir mate yada yesil cayla metabolizmanin yavaslamisini engellio ayrica bi yerde okudum zencefil kanseri yendi diye bence vazgecmeden icelim tabi regl dönemi haric tekrar söleyim duyanlar duymayanlara söylsin bizim icin cok önemli
zencefil adet kanamasini durduruo tikkkattt!!!!!!
![]()
o nasıl bişeyki tatlım?? merak ettim bak şimdi CADIARZU
doğadanın bütün çayları liptona 5 basar canımmm kaydirigubbakcemile3 demi bile bi ayrı çıkıyo zaten tadı çoook güsel oh oh :içelim:
aman yaa aynı dert bendede var eşim ben diyete başladığımdan beri homini gırtlak ekmek yiyo ama adam benim az yağlı yemekler sayesinde 6 kilo vermiş çatladım hasedimden Çok üzgünüm çoook
ohhh afiyet olsun canım benimmm ne olacak o kadarcık fasulyeden.ayyy bende barbunyamı yapsam kendime.bayılıyorum zeytinyağlı barbunyaya cokacimcoook
o nasıl bişeyki tatlım?? merak ettim bak şimdi CADIARZU
doğadanın bütün çayları liptona 5 basar canımmm kaydirigubbakcemile3 demi bile bi ayrı çıkıyo zaten tadı çoook güsel oh oh :içelim:
aman yaa aynı dert bendede var eşim ben diyete başladığımdan beri homini gırtlak ekmek yiyo ama adam benim az yağlı yemekler sayesinde 6 kilo vermiş çatladım hasedimden Çok üzgünüm çoook
valla elimden su şişesi düşmüyo ama pek bilemedim bu işi.ne olursa olsun su sağlıktır canımmm :içelim:
ohhh afiyet olsun canım benimmm ne olacak o kadarcık fasulyeden.ayyy bende barbunyamı yapsam kendime.bayılıyorum zeytinyağlı barbunyaya cokacimcoook
ben yaptım canım, gel bana yiyelım... az önce ıkı kasık koydum yedım. aksamı bekleyemeyıp.. gene bokbogazlıgım ustumde.. cokacimcoook
ben yaptım canım zeytinyağlı barbunya yedim bile şahane olmuş gel ikram ediyim sana