• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hedefim 50 kilo olmak ama 55 de razıyım ya bide çocuk düşünüyoruz ondan bu zamana kadar sıkı bi rejim istemedim ama bide ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kdara iyi olur diyorum 2 sabahtır ılık suya limon sıkıyorum onu içiyorum beyaz ekmeği sabah kahvaltıda yemege çalışıyorum sabahları işe yürüyerek geliyorum şimdilik hedefim 5 kilo inş veririm bana ne gibi tavsiye buluna bilirisiniz

benin diyet listemi vereyim sana artık kendine göre değerlendirirsin
SABAH :
- - Şekersiz açık çay
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 ince dilim kepekli ekmek
- ARA ÖĞÜN: 2 porsiyon meyve
ÖĞLEN :
- 1 kase yoğurt
- 6 kaşık susuz sebze yemeği
- Salata(1 tatlı kaşığı yağ ile yapılacak)
- 1 ince dilim kepekli ekmek
-
ARA ÖĞÜN : 2 porsiyon meyve
AKŞAM :
-
- 6 kaşık susuz sebze yemeği
- Salata
- 1 ince dilim kepekli ekmek
- 3 adet köfte yada tavuk yada balık
- Yada 6 kaşık baklagil yada 2 kibrit kutusu peynir

- Günde 10-15 bardak su
bunların dışında her akşam spor yapıyorum

mavi denizcim ve diğer arkadaşlar merhaba
bu başlığı yeni okumaya başladım eski takım arkadaşımı görünce çok sevindim sositosositosositososito diyet nasıl gidiyor canım benimki kötü senağlama babam 6 gün bizdeydi tabi haliyle gelsin yemekler şeklinde oldu neyse çok deil yarım kilo almışım yani şuan 60.5 kg geliyorum neyse vereceğiz inşallah hepbirlikte
dün yürüyüşlere başladım ve devam edecem inşallah
yürüyüşle zayıflama grubundayım istemesemde yürümek zorundayım artık kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canım Şeniz a.s.

MonaPisa lahana çorbasının tarifini aldım en kısa zamanda anneme yaptıracağım(ben çalıştığım için yanlış anlamayın yoksa ben de yaparım).Tarif için teşekkürler...Ben de iki akşamdır ekmeği kestim.Gerçi iki yıldır öğle yemeklerinde ekmek yemiyordum hiçbir faydasını görmedim hatta üzerine kilo aldım ama akşamları yiyordum.Bakalım artık akşamları da yemeyeceğim değişen birşey olacak mı.Bir de artık akşamları spor da yapacağım.Sağlık açısından da spor yapmam lazım zaten.Aslında sabahları erken kalkabilsem sabahları için de güzel planlarım var ama bir türlü uyanamıyorum işe zor yetişiyorum.

bu başlığı yeni okumaya başladım eski takım arkadaşımı görünce çok sevindim sositosositosositososito diyet nasıl gidiyor canım benimki kötü senağlama babam 6 gün bizdeydi tabi haliyle gelsin yemekler şeklinde oldu neyse çok deil yarım kilo almışım yani şuan 60.5 kg geliyorum neyse vereceğiz inşallah hepbirlikte
yürüyüşle zayıflama grubundayım istemesemde yürümek zorundayım artık kaydirigubbakcemile3

Rejimdeyken misafir gelmesi tam bir darbe oluyoo :bbo: Onca şey hazırlıyosun dayanmak zor oluyor. Hatta misafirliğe gitmeyide sevmiyorum ben çünkü oradada mutlaka çok ısrar etmeler oluyo malüm kültürümüzde var. Bu yüzdende çok bozduğum olmuştur diyeti. Bide benim kızlar çok saçma bir hyyum var. Diyelimki diyetteyim ama bugün fazla yedim. Asla diğer öğünlerdede duramıyorum battı balık misali o gün bitene kadar yiyorum, bu herzaman başıma geliyoo. Hani tamam bir sonraki öğünden dikkat etmeye başla dimi yokk.
Bu arada o kadar iştahlıyımki, arada şu rejimlerde olmasa 90-100 kilo olurdum kesin.
Kim 1.5 mantının yanında kola vede gözleme yiyip üzerinde tatlı yiyip son ra akşamda normal yemeğini yer? BEN! :a015:

Rejimdeyken misafir gelmesi tam bir darbe oluyoo :bbo: Onca şey hazırlıyosun dayanmak zor oluyor. Hatta misafirliğe gitmeyide sevmiyorum ben çünkü oradada mutlaka çok ısrar etmeler oluyo malüm kültürümüzde var. Bu yüzdende çok bozduğum olmuştur diyeti. Bide benim kızlar çok saçma bir hyyum var. Diyelimki diyetteyim ama bugün fazla yedim. Asla diğer öğünlerdede duramıyorum battı balık misali o gün bitene kadar yiyorum, bu herzaman başıma geliyoo. Hani tamam bir sonraki öğünden dikkat etmeye başla dimi yokk.
Bu arada o kadar iştahlıyımki, arada şu rejimlerde olmasa 90-100 kilo olurdum kesin.
Kim 1.5 mantının yanında kola vede gözleme yiyip üzerinde tatlı yiyip son ra akşamda normal yemeğini yer? BEN! :a015:

bende önceleri öyleydim sabahdan çok yesem ogün yatana kadar ne bulursam yiyodum ama artık öyle deilim bide ben hiçbir zaman 6 öğün yapamadım öğünler çok olunca yediklerimde çok oluyordu ben şimdi sadece öğle saatlerinde kahvaltı arada meyve yada yoğurt akşamada tek çeşit salata-çorba-yada sebze yemeği seçeneklerinden birini yiyorum akşam ekmek yemiyorum hergün iki defada yeşilçay içiyorum bunun sağlıklı olmadığını biliyorum ama ben başka türlü yapamıyorum :jeyyar:
bide eşimin ısrarlarını kestim birkaç defa tartışınca nihayet onuda hallettim yoksa ona uysam 150 kg gelirdim Allah korusun :delphin:
iyi akşamlar a.s.a.s.

kızlar kendinizi tutamadığınız ann özendiğinz beğendiğiniz incecik kızları düşünün balın nasıl kesiliyor iştah hemen...

kızlarr bn geldm =) bugn yine sporum war..inşallah gidicek bu kilocuklarr yaaa!!!!! aam akşamlarıı kendimi zor tutuorum napablrm off offf bi akılv ern yapamıorum akşmlarııı kendimiii tutamıorum:S:S

kızlarr bn geldm =) bugn yine sporum war..inşallah gidicek bu kilocuklarr yaaa!!!!! aam akşamlarıı kendimi zor tutuorum napablrm off offf bi akılv ern yapamıorum akşmlarııı kendimiii tutamıorum:S:S

tutma ekendini şekerim ye akşamları homili gırtlak ama sonrasında hiç pişman olma tartıda fazla çıkınca,diğerkızlar güzel güzel alımlı ve incecik gezerken sen o kilolarla aman kapı dışarı çıkma,niyetin 100 kg ve üzeri olmaksa yemeye devam et.ama niyetin zayıflamaksa önce kendine söz ver ve azmet! hem sporda yapıyorsun sen ya kaydirigubbakcemile2 hadi göreyim seni sabah ye ,öğlen ye ama akşam fazla yeme :oklava:

selamm arkadaslar . bende yazın 62 ıdım sonra 64 ve sımdı 67 :utangac:yaaaaaaaaaaaa bu aylarad hep kilo alıyorum.ama hamılelık harıc ılk defa 67 oldum. nasıl vercem bılmıyorum kışın evde oturmaktan canının sıkıntısından yemek aklına gelıyor.:icecream: en cokta nette dolasırken hep bırseyler yemek ıstıyorum.cokacimcoook evlenmeden once boyle degıldı aksama kadar bısey yemesem aklıma gelmezdı yemek ama sımdı aklımdan cıkmıyor....ama buna yavas yava bı son verıcem .şimdi elma sirkesi içiyorum 4 5 gunden berı sabahları ac karnına ,bırazda yedıklerımden kesıcemm bakalım ne olcakk...

bencede ne varsa bu aylarda acaip kilo alınıyo :(( bende aynı dertten muzdaripin.itiraf eidyorum daha bir haftayı doldurmamış diyet programı annemin dün yapmış olduğu gün ile kısa bir sekteye uğradı,hep böle oluyo ya bişe çıkııyo düzenim bozuluyo :(((

selamm arkadaslar . bende yazın 62 ıdım sonra 64 ve sımdı 67 :utangac:yaaaaaaaaaaaa bu aylarad hep kilo alıyorum.ama hamılelık harıc ılk defa 67 oldum. nasıl vercem bılmıyorum kışın evde oturmaktan canının sıkıntısından yemek aklına gelıyor.:icecream: en cokta nette dolasırken hep bırseyler yemek ıstıyorum.cokacimcoook evlenmeden once boyle degıldı aksama kadar bısey yemesem aklıma gelmezdı yemek ama sımdı aklımdan cıkmıyor....ama buna yavas yava bı son verıcem .şimdi elma sirkesi içiyorum 4 5 gunden berı sabahları ac karnına ,bırazda yedıklerımden kesıcemm bakalım ne olcakk...

hadi kolay gelsin derdilay arkadaşım , başta zor gelebilir ama kilo verdiğini ve insanların sana yazıfladığını söylemesi o kadar güzelki inan ben diyetten bile keyif alır oldum :dance:
güzel haberlerini bekliyorum seninde

canım sende illahi yağlı salçalı şöyle bol kalorili yiyecekler yemen şartmı akşam zaten bişeler yemelisin insan bikere aç yatamıyor ( bizzat tarafımdan denenmiştir ) ama yükte ağır pahada hafif şeyler yemelisin yerimseniben

canım sende illahi yağlı salçalı şöyle bol kalorili yiyecekler yemen şartmı akşam zaten bişeler yemelisin insan bikere aç yatamıyor ( bizzat tarafımdan denenmiştir ) ama yükte ağır pahada hafif şeyler yemelisin yerimseniben

ne güzel dedin topraksuu arkadaşım kaydirigubbakcemile5 mesela lahana,karnıbahar yemeği.lahana da ucuz ya bu mevsimde millet onun diyetini bile yapıyor

cnm seni görmek güzel..nasılsın tatlım ne güzel istemesende yürüyüş yapmak zorunda kalacaksın...diyet falan yapmıyorum cnm sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aynı zmanda porsiyonlarımı küçültmeye küçülttümde yinede veremedim cnm..yarım kilocuk almışsın boşver dikkat ette yine 69 oldum ben belkide 70 e geldim 65 olmaya bile razıyım 60 şurada dursun şimdilik....

Teşekkür ederim.
Evet haklısın, rejimdeyim asla yiyemem dediğimiz bişey olunca hepden gözümüzde büyüyo.En iyisi hiçbir yiyeceği tamamen kendimize yasaklamamak.
a.s.:bbo:

dogru valla yasaklarsam kötü oluyor..ben iyiyim böyle az yerim ama herşeyden yerim..

ben daha lahana çorbası yapmadım valla akşam geç gittik eve sonrada ona vakit kalmadı..bu akşam deneyeyim bari.. nasıl içiyordunuz günde 2 keremi ben sadece akşamları içerim yemekten öncemi sonramı içiyorsunuz..?

ne güzel dedin topraksuu arkadaşım kaydirigubbakcemile5 mesela lahana,karnıbahar yemeği.lahana da ucuz ya bu mevsimde millet onun diyetini bile yapıyor

saol arkadaşım mesela benim pişirdiğim bi çorbam var hem kalorisi düşük hemde doyurucu tek başına iki kase yetiyor

isteyenlere tarifi: 5-6 kuru soğanı robottan geçir iki kaşık zeytinyağıyla kavur soğanlar yumuşayınca biraz salça ile de kavur içine et bulyon koy 2-3 tane gibi kaynamış suyu üstüne dök biriki taşım kaynadıktan sonra içine azıcık şehriye at bırak pişsin üstünede kuru nane koy al sana kalorisi çok düşük bir akşam yemeği afiyet olsun
ben çok sık yapıyorum bu günlerde en büyük kurtarıcım az önce yaptım benim bu akşamki yemeğim :delphin:

cnm seni görmek güzel..nasılsın tatlım ne güzel istemesende yürüyüş yapmak zorunda kalacaksın...diyet falan yapmıyorum cnm sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aynı zmanda porsiyonlarımı küçültmeye küçülttümde yinede veremedim cnm..yarım kilocuk almışsın boşver dikkat ette yine 69 oldum ben belkide 70 e geldim 65 olmaya bile razıyım 60 şurada dursun şimdilik....

canını sıkma be arkadaşım yavaşta olsa verirsin inşallah yeterki kararlı ol sen zaten kararını vermişsin olacak inşallah
ben 4 yıl önce 75 lerdeydim yani senden daha fazlaydım boyumda 160 düşün tombalak bişeydim azmin ve kararın elinden ne kurtulmuşki Çok üzgünüm çoook sen başaracaksın ben inanıyorum sana :1hug: Şeniz

Back
X