• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar ben de 61,8 kiloyum
7. takımdanım
ama sizlere de katılıp renklenmek istedimm a.s
destek oluruz birbirimize a.s.

Kızlar ben de bu lahana çorbasını menüme alıyorum artık, bugün epey okudum, olumsuz görüş belirten neredeyse yok gibi. Günde 3 öğün fazla gelir bana ama en azından sabah ve akşam kullanmayı düşünüyorum. Hemen akşam gidip yapacağım çorbayı, bakalım... hayırlısı.

Slm kızlar hafta sonu yoktum..tartıya yaklaşamıyorum zaten veremedimde almışımdır diye tırsıyorum...keşke 5 kiilo kadar fazlam olsaydı hiç bu kadar böbürlenmezdim şükredin 5 kilocuk fazlası olan arkadaşlar..bende hafta sonu çok kaçırmadım ekmek falan hep az yedim ..ama dün .ctesi bir kase aşure yedim ne yapayım çok severim aşureyi..
öglen fazla yemedim yemek dogru dürüt yoktu sebze çorbası,enginarla yapılmış salata ve 1 parça hindi eti onunda yarısı kemikliydi nasıl etse yiyemedim zaten..anlaycagınız pek doyurmadım karnımı öglen..

Hcr seninde sınavların varmış galiba..hadi başarılar sana şimdiden...

Bendebu lahana çorbası diyetini okudum yapmaya karar verdim bakalım akşam eve giderken 1 adet lahana alıp başlıcam bu diyete tabiki dayanabilirsem en azından sabah kahvaltısı hariç öğlen akşam yemeklerinde bunu uygulayacağım belkı faydasını görürüm

heyyoooo benide alın bugün itibarı ile diyetteyim 64 kiloyum 1,61 boyum var yani tıfılım hedefim 55 -56-57 de olabilir.

Hadi bakalım kızlar kim hangi yöntemle ne kadar sürede kaç kilo vericek. Herkes deneyimlerini paylaşırsa hepimiz için iyi olur. Ben lahana çorbası gibi şeyleri hep yapıyorum ama içmeye gelince malesef içemiyorum o yüzden artık uğraşmıyorum. Normal yöntemlerle kilo vermeyi deniycemm herkese kolayy gelsinn cokacimcoook

Ya ben 1 hafta boyunca ekmek, makarna, pilav, hamur işi, tatlı kesinlikle ağzıma sürmedim.
Sebze yemekleri, ızgara tavuk, balık, salata, meyve, peynir, süt, yoğurt ağırlıklı gittim hep ama 1 kilo vermişim sadece.
Şimdi lahana çorbasına başlayıp (sabah ve akşam) aynı diyeti sürdüreceğim.
Size yazarım gelişmeleri.

kızlar az önce okudum ,bir arkadaşımız obezmiş 40 kg filan fazlası varmış ve diyetisyeni asla lahana çorbası diyetini yapmasını önermemiş.bu çorba diyeti aşırı obez olanların zayıflamasında kullanılıyormuş.vucüdü yorduğu için aşırı obez dışındakilere önerilmiyormuş.aman diyeyim iyi düşünün ona göre yapın.şahsen 9 kg fazlam için bu diyeti yapıp bünyemi zayıf düşürmek istemiyorum

kızlar az önce okudum ,bir arkadaşımız obezmiş 40 kg filan fazlası varmış ve diyetisyeni asla lahana çorbası diyetini yapmasını önermemiş.bu çorba diyeti aşırı obez olanların zayıflamasında kullanılıyormuş.vucüdü yorduğu için aşırı obez dışındakilere önerilmiyormuş.aman diyeyim iyi düşünün ona göre yapın.şahsen 9 kg fazlam için bu diyeti yapıp bünyemi zayıf düşürmek istemiyorum

Canım dediğinde haklısın ama bu büyük ihtimalle diyet boyunca o çorbadan başka hiçbir şey içmeyenler için geçerlidir. Duyuyoruz ya günde 3 öğün sadece bunu içiyor insanlar, o şekliyle bence de sakıncalı. Ben kendi adıma günde 2 defa içip bir menümde yine normal gıdamı (yumurta, süt, peynir, meyve, sebze, et) alarak yapmayı düşünüyorum. Diğer gıdalardan da mahrum kalmamak lazım tabii, o şekilde bence de tehlikeli olabilir.

Yok bende öyle tek öğün beslenipte kendımı riske atamam ama ne olabilir şöyle malum genelde akşam yemekleri kılo aldırıyor akşam yemeği yerine lahana çorbası denenebilir ama öyle 3 öğün lahana çorbası iç bi şey yeme insan zafiyet geçirir beee bakalım bende bu akşam hazırlayacağım çorbamı eğer içebilirsem başlayacağım
şu anki kılom :60 kg
boy:1,65
hedefim:55 kılo

çok güzel söyledin canım ya zayıflayayım diye sağlığımızdan olmayalım.tabiki lahana çok faydalı birşey.ben karadenizliyim bizim evde en az haftada 3 gün lahana yemekleri olur,akşamki menümde zaten lahana oluyor genelde :) ama 3 öğün sadece lahana yemek delilik gibi geliyor bana...

Kızlar belki haklı olabilkirler ama bu çorbayı yapanlar 3 ögün sadece bunları içip başka birşey koymuyorlar agızlarına oda sakıncalı tabii..bende şahsen yapacam hatta lahana aldım geçenlerde eger bozulmadıysa yapmayı düşünüyorum bir arkadaş banada vermişti bunun tarifini. Kokmuyor muş içilebilkir durumda demişti..ama onun içinde buradaki gördügüm kadar malzeme yok sanırım mesele domates falan sanırım o lahana suyu gibi birşey bakalım arkadaşın verdigi tarifi deneyeyim diyorum fazla kokmuyorsa..sadece yediklerime dikkat ederek herşeyden yerim yani kısamam ben..ama 1 haftada 5 kilo verilecegini sanmıyorum bu çorba ile..yani giden sırf yag degildir..gerçi bende ödemde var biraz en azından onuda atar..

Valla benım acelem yok 5 kılo veripte yerine 10 kg almaya hiç niyetim yok.Bakalım gittiği yere kadar yapabilirsem yapacağım.Birde bu çorbanın tadını iğrenç filan diyorlar ama ??? lımon karabiber filan öyle içmeye çalışacağım bende Yanlız kereviz sapını asla kullanmayı düşünmüyorum hiç sevmem bizde böyle haftada 1 kılo versek bence süper olur...Bende bir karadenızlı olarak lahanayı çok severim )))))

Bendeki tarifin içinde yeşil fasulye, havuç, taze soğan, yeşil biber, maydanoz, domates, lahana ve et suyu var (tablet de oluyormuş). Hepsini doğrayıp düdüklüde haşlayacağım, üzerine baharat limon... oldu bitti işte.
İlk hafta vücuttaki ödemi söktüğünü biliyorum bolca bir de.

Yalnız kızlar....

Su su su su suuuuuuuuuuuuuuu.

Siz de bencileyin unutmayın su içmeyi, benim en büyük derdim o, içemiyorum ben, zorlayınca da midem bulanıyo sanki içkiyi fazla kaçırmışım gibi, öyle pis bir duygu yani.

Aynen bende su içemiyorum hele bide kışın sankı içtikçe üşüyorum suyu ama mecburen içiyoz işte birde benım avantajım asla çayı şekerli içemem ordan yırtıyorum Ahh bide ekmeği kesebilsem çok iyi olacak ama tam bir ekmek canavarıyım malesef ekmek olmadan doymuyorum açmışım gibi geliyor sürekli

kızlarr bn geldm =) bugn gayet güsel geçtii sabh normal kahvaltı
öğln=> 2 dilim kepkli ekmk arasına br dilm kaşar peynir
akşam=> 1 tabk çorbaa arada elma yedm :D:D bu arada bn lahana çorbasını en müsait oldğum zamnda yane inşallah haftaya uygulayacağm kızlar..

aebencim 6.takıma geliorum cnm =)

Aynen bende su içemiyorum hele bide kışın sankı içtikçe üşüyorum suyu ama mecburen içiyoz işte birde benım avantajım asla çayı şekerli içemem ordan yırtıyorum Ahh bide ekmeği kesebilsem çok iyi olacak ama tam bir ekmek canavarıyım malesef ekmek olmadan doymuyorum açmışım gibi geliyor sürekli

İnan var ya öyle bir doyuyorsun ki. Ben de ekmeksiz yaşayamam sanıyordum ama hiç öyle olmuyormuş. Bir hafta oldu ağzıma sürmedim... vallah halen yaşıyorum bak... :delphin:

Benım bugün ki menum şöyleydi
sabah 8,30 da bir gevrek peynir yedim o kadar başkada hiç bir şey yemedim bol bol su içtim şekersiz çay içtim 1 tanede kahve içtim akşamada bakalım bi şeyler yapacağım ama 8 den önce malesef akşam yemeği yiyemıyorum buna bir çözüm bulmam lazım .....

kızlar bende suyu çok içiyorum rahat 3 litre içerim aslında ama yok yok bir şey gittigi yok bende yazın ise ödem tutar hertarafımı...ekmegide bayagı azaltımm tatlıda ara soıra eskisi gibi degil tabiii.

Back
X