• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin arkadaslar
evleneli sadece 3 ay oldu ve tam olarak 10 kilo almissin essek kafa isim gucum yemek içmek oldu
simdide acisini çekiyorum cunku hiç bir kiyafetim olmuyor
saglikli bir rejim ariyorum
pazartesi basladim rejime ve kendimi çok yorgun hissediyorum o yuzden vitamin aliyorum
Allah hepimize yardim etsin çok zor...ama bunyemize gore rejimi bulursak ve ilk haftayi atlatirsak sanirim duzene girecek
herkese kolay gelsin

Merhaba Yaralim,
bu 10 kiloyu son 3 ayda mı aldın? Yani yeni mi kilo almaya başladın? Öyleyse hiç panik yapma. Daha vücudun kiloları benimseyip özümsememiştir. Yani kilo daha yer etmemiştir vücudunda o yüzden rahatça verirsin. Ama naçizane önerim rejim/diyet vs birşey yapma. Zayıflama topiklerini gezersen birden kilo alıp rejime başlayıp ardından zayıflayıp sonra tekrar ve daha fazla kilo alan bir sürü insan göreceksin. Biliyorsundur yoyo etkisi deniyor buna. Şimdi rejim yapıp o kiloları verebilirsin ama hayatında değişiklik yapmazsan aynen ve hatta fazlasıyla geri alacaksındır maalesef o kiloları.
Yeni evlilerde genelde iki şey oluyor. Kişi becerikliyse mutfaga girip marifetlerini döktürmeye başlıyor. Gelendi gidendi yeni kocaydı derken bilmem kaç çeşit yiyecek çıkarılıyor. Eh yeni hayata alışma dönemi de olunca insan kendini yemeğe veriyor. İkinci olasılık da benim gibi mutfakla hiç işi yoksa dışardan yemeler başlıyor. O da epey bir kilo aldırıyor. Senin için hangisi geçerli bilmiyorum ama bence önce bir düzenini değerlendir. Son 3 ayda yeme düzeninde neler oldu. Sadece can sıkıntısından mı yiyorsun, sürekli hareket halindesin de ondan mı fazla enerji harcayıp yiyorsun vs vs. Sen önce durumunu bir değerlendir. 3 ay önceki düzenine dönmek için neler yapabilrsin ona bak. Ara öğünlerini meyve vs ile geçir. hem ihtiyacın olan vitaminin en azından bir kısmını doğal yoldan almış olursun. Kendinize de bir serbest gün belirle mesela, o zaman artık mutfakta döktürür müsün yoksa dışardan canınız ne istiyorsa ısmarlar mısın bilemiyorum. Ama sadece bir gün ile sınırlı kalsın. Diğer günlerde sadece dikkat et. Evde pişen yemekleri daha az kalorili olacak biçimde düzenle mesela. Yemek dışında oyalanacak birşeyler bulmaya çalış. İmkanın varsa dışarı çıkıp yürü örneğin. Ama mutlaka yemeği can sıkıntısını giderici etken olmaktan çıkar. Yoksa diyetin en iyisini de yapsan bir süreliğine olacaktır maalesef.

kızlar slm
ben de 6.5 ay önce doğum yaptım 4 kilo fazla ile hamile
şimdi 69 kiloyum hedef 60 evlendiğimdeki kilom.
boyumda 1.77
emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum ama tatlı, ekmek, hamurişi ve kızartma olabilğince az
haftada en az 5 gün yarım saat plates tüm yapabildiğim bu umarım mayısa kadar gider bu kilolar....

kızlar bende 7 yıl önce 55 kiloydum. boyum 1,58 bu arada sonra işe başladım üsrekli dışardan yemek yemek hareketsizlik iş değişiklikleri stres sınavlar dersler asker yolu beklemek derken 66 oldum sonra dişimi sıktım 59 a düştüm 2 yıl önce.. ama şimdi yine kendimi kaybettim 70 i buldum. bir iki haftadır dikkat ederek bugün 68,6 oldum tabi devamını getirmek istiyorum çünkü temmuzda evleneceğim. henüz kendime grup bulamadım. ama o zamana kadar burada sizlerin desteklerinizi bekliyorum.hihoyyyt

Diyette kendinize bir hedef koyun sizi motive eder mesela ben ; 2 beden ufak blujean aldım hedefledim ve içine girdim, tavsiye ederim...:lepi:

Diyette kendinize bir hedef koyun sizi motive eder mesela ben ; 2 beden ufak blujean aldım hedefledim ve içine girdim, tavsiye ederim...:lepi:

zaten kıyafetlerim dar geliyor şimdilik hedefim kıyafetlerin içine rahat girmek olsun o zamankaydirigubbakcemile2

bende önceden 49 kilo idim doğumdan sonra kilo aldım şimdi 67 kiloyum. bende 2 beden zayıflamak istiyorum. 12 kilo vermem lazım ama hiç birşey yaptığım yok. gün ne zaman bitiyor onu bile anlayamıyorum bebek peşinde koşturmaktan. ne su içtiğim var ne de günde 6 öğün..
akşamdan akşama yediğim için gitmiyor kilolar...

kilo vermenin sırrı az ve sık yemek kızlar..ve hedef belirleme de işe yarıyor tabii..bol su ve de spor işte buu...

An itibariyle sabah kahvaltımı yaptım şutarafagitti neler yediğimi söyleyim a.s

Actıvıa yoğurt + 1 çay kaşığı keten tohumu + 2 yemek kaşığı yulaf + 1 elma
Üzerine de Ginkgolu yeşil çay:delphin:

Doydun mu derseniz tabiiki hayır cokacimcoook 20 dk. geçmesini bekleyeceğim malum beyne doydun emri 20 dakikada ulaşıyor bekliyorum
:smiley-cool:

günaydın kızlarrr
benide aranıza alırsınız dimi.
kendimden bahsedeyim 1.76 boyunda 64 kg ağırlığında iri yapılı bi şahsiyetim ve bundan nefret ediyorum.2 sene öncesine kadar çıtı pıtı bişeydim hemde kilom 58-60dı 38 bedendim. çalışmaya başladıktan sonra fiziğimde acaip değişiklikler oldu ve ben 62-63 kilo oldum ama bedenim 40 oldu suratım felan tobullaştı kollarım kalınlaştı ki en nefret ettiğim şeydir göbek desen önde gidenn.en azından 58-59 kilo olayım diyorum belki yine eskisi gibi çıtı pıtı olurum diyorum ki hiç umudum yok:(
yapmış oldugum bi rejim yok yazın yürüyüşe çıkardım havalar soğuk oldugu için şimdi hep evdeyim dahada kalınlaşmaktan korkuyorum. nütfennn yardım edinnn.

Merhaba ben bu aralıktayım hatt sınırda 69 oldum 59 lu 60 lı günlerimi özledim bende daha çok göbek çıkıyor önden gebe gibi herkes soruyor olsa en azından gebeyim onun şişkinligi derim ilk günler için sonrasında sıkı bir spor vs falan diyet falan yapamıyorum o psikolojiye girdigim ana gözüm dönüyor aç gibi herşeyi yemek istiyorum..ama herşeyden az az yeme taraftarıyım ben öyle yapmaya çalışıyorum..şimdiye dek kilo sounu yaptıgımı hatırlamıyorum belimde inceydi göbek falan nasıl kilo veremiyorlar diye düşünüyordum..şimdi ise o halime dönmem imkansız gibi geliyor bana..aslında bende pko var birazda o yüzden aldım kilo veremiyorum ...benide aranıza alırsanız sevinirim...

Bende geldim...Hamilelik öncesinde hiçbir zaman kilo problemi olmadı zor geçti hamileliğim sonuçta 58den 80'e çıktım şimdi 68in altına düşemiyorum düzenli spor için vaktim yok tek şansım yürüyüş ve diyet, hep beraberken daha kolay olacak bence...

selamlar herkseee

burya geldigimde 72 kilolardaydım boy 1. 60 ,59 lu rakamlara kadar indimm ancakk pis boğazlıgım yüzünden şimdi tekrar 61 kilodayım malesef.

bu topigin açılması çok güzel olmuş bence çünkü 70 kilodaki bi arkadaşın haftada verdigi kiloyla we yedigi şeylerle 50 kilodaki birnin ki farklı oluyor ve tüyo almak zorlaşıyor.

en kısa zamanda 50-59 arasında olanlar grubuna inmek dilegiyle sırnaşık şey

Ara öğünümü yaptım cokacimcoook

3 kuru kayısı + 5 tuzsuz badem + yeşil çay
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kizlar dun aksam hic sevmedigim halde canimin istemesi uzerine 1 kase asure yedim sonuc: pismanlikla pisman olmama arasi bisey :)) sizce kac kalori vardir 1 kase asurede???

selam kizlar dun aksam hic sevmedigim halde canimin istemesi uzerine 1 kase asure yedim sonuc: pismanlikla pisman olmama arasi bisey :)) sizce kac kalori vardir 1 kase asurede???
canım okadarda olsun bak benden size tavsiye ... çok sıkmayın diyetlerinizde bıraktıgınızda tık gelir hemen hemde daha fazla ...yerimseniben bakın ben 2 hafta izindeyim yiyyorun her şeyden ama kilo almadım fazla şükür çükkü çok az yiyerek rejim yapmıyodum ... yediginiz şeyler fazla agır seşler olmasın yiyin mesele salatayı bol bol yiyebilirsiniz yogurduda özellikle mecburen yiyin . derim yagsız sütüde mutlaka unutmayın ...a.sa.s.

Kızlar, ben kendi kafama göre bir rejime başladım. Uydurma yani.

Ekmek, makarna, pilav, hamur işi vs. unlu mamulleri tamamen kestim.
Tatlı zaten yemem, çikolata, abur cubur, cips, şeker vs. falan da zinhar yok.
Onun dışında yemediğim bir şey yok.
Az yağlı sebze yemekleri, salata, meyve, balık, tavuk falan filan. Yoğurt, peynir vs. diyet tabii hep.

Size sorum şu ki... sizce bu şekilde ben kilo verebilir miyim yoksa sadece varolan kilomu muhafaza mı ederim?

Back
X