Merhaba,
03 Eylül 2012 Günlerden Pazartesi günüm 3 gün geçmişti sanki hasta olacaktım karnım ağrıyordu gögüslerim sızlıyordu hiç sonucun pozitif çıkacağını düşünmemiştim akşam 20:30 yaptığım gebelik testi ile hayatımız değişti görmek istediğim sonuç pozitif bende hamileydim benimde çocuğum olacaktı çok mutluyduk heyecandan dayanamadık eşimle hemen taksiye binip ilgi hastanesine gittik kan testi yaptırmaya kanı aldılar sonuç 2 saat sonra alıcaksınız dediler o kadar çok heyecanlıydım ki oradaki kan alan arkadaş bile fark etmiş 1 saat sonra gelin dedi bizde yakın bir yerlerde yemek yemeğe gittik derken 1 saat geçti sonuçu aldık hemen kadın doğum doktoruna evet dedi hamilesin başladım ağlamaya 10 gün sonra tekrar gel kontrol edelim dedi odadan çıktık eşim beni kucağına aldı bağırıyor bende sarıldım ama hüngür hüngür ağlıyorum oradaki görevli arkadaşlar doktorlar hemşireler alkışlamaya başladı bizi...
Evet artık bende hamileyim çok şükür Allahıma zor bir hamilelik geçirmedim mide bulantılarım 1 ay sürdü zordu ama geçti çok şükür kızımız olacaktı çok aşerdim ama eşim o yönden çok uğraştı benimle isteklerim hiç bitmemişti ama gerçekten canım istiyordu derken günler haftalar geçti 40 haftalık olduk bebeğim aşağıya dönmüş ama bir türlü yerleşmemişti doğum kanalına kız çoçukları erken doğan derler ama benim kızım öyle olmadı :) artık 2 günde 1 doktora gidiyorduk kontrole doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim dedi ozamana kadar olmazsa suni sancı ile doğumu başlatırız dedi 40+6 haftamda halen doğum belirtisi yok o gün 13 mayıs Pazartesi Günü en son kontrole gittim halen doğum belirtisi yok doktorum yeter beklemeyelim kaka yeme riski var dedi 15 mayıs sabah 08:00 yatış verdi halen sancım yok ben normal doğum istiyorum suni sancı ile doğumu başlattılar düşünsenize hiç açılma olmadan direk suni sancı 9 saat suni sancı çektim ilk başlarda adet ağrısı gibiydi sonra allahım nasıl bir acıdır gittikçe şiddetleniyor hiç azalmıyor sancı hep artıyor saat 14:05 suyum geldi sancılarım daha çok arttı dedim ölüyorum kemiklerimi kırsalar böyle acımaz diyordum ağlıyordum ebe tekrar kontrole geldiğinde çok güzel açılman dedi 5 cm olmuş dedi dedim kaç santim olması lazım doğum için dedim 8 - 10 cm dedi yok artık demişim ebeye artık dayanmıyorum canım çok ama çok açıyordu alın beni doğurmıcam sökün nts diye bağırmaya başlamıştım annem halen güler o halim aklına gelince 2 - 3 - 4 derken açılmam gittikçe hızlanıyor Rabbim yardım ediyor çok şükür 10 cm olmuştu acılmam saat 17:00 doğum masına yattım tam ikindin ezanı başladı doktorum bak bebeğimiz ezanı bekliyormuş dedi ezan bitmeden benim doğum bitti 17:05 doğum saati çok kolaydı sadece beni zorlayan suni sancı oldu kızımı kuçağıma aldım öptüm kokladım o teni o kokusu rabbim nasıl bir duydu kızımın o an bana bakışını unutmam kucağımdayken bana bir baktı dedim kızım ben senin annenim...Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın
Benim doğum hikayem kısa oldu ama 
Kızım şuan 3 ay 9 günlük