6 yıllık ilişki böyle bitirilir!......

ben senin konunu ilk okuduğumda da açıkçası böyle düşünmüştüm,sonraki sevinçli mesajını görüncede böyle düşündüm,yaşayan sensin tabi,kolay atlatmışsın,ben 1 yılı atlatamadım henüz,hayırlısı olsun ikinizede

yuh ya bunu ben mi yazdım falan oldum aynısıııı yaaa aynısı bukadar benzerlik olamaz canımsın benim bende 2 haftadır ayrıyım ayrıldık.....aynen oda askerden geldi dır azcık kendime geleyim dedi 3-4-5-.....12 ay sonra hala bir iş bakmadı sadece 2 yere cv verdi ama beni çok ama çok seviodu hala öle biliyorum bende öle..ama aşk karın dyurmuyor ben allaha şükür özel bir hastanede çalışıyorum ve maaşım cok iyi diyebilirm...ama o lise mezunu ve ne işi bulacakki sadece bi eksik yönü vardı oda işti....yani babasının süper bir işi yada ne bileyim ailesi süper zengin olsaydı çalışmazdı baba parası yerdi öle bir insandı...ve bittiiii şimdi de ben kendime gelmeye çalışuıorum bi arkadaşımla konuştum bugün 12 günde hiç bişey yapmamış hala evde playsation oynuomuş yani ben belki bişeyler yapar diordum yani belki beni tekrar kazanması için bişeyler yapar umuduyla bekliodum ama yok nafile yatsın o anca almanyadan zengin bi karı bulup evlenir...allahım yaaa 7 yıl birde benim 7 yıllık ilişkim bitti...ve ben ortada bölece kaldım...beni bu şekilde nasıl bir koca alır cok merak ediorum iyi anladınız kızlar şimdi yazmak istemiorum o kelimeyi sevmiorum ama erkek milleti b.....e kız ister ben napıcammmm((

ıyi olmuş boşver.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Sen işsiz ya da parası yok diye ayrılmamışsın. Gerçek anlamda 2 yıldır iş aramadığı için ayrılmışsın. Adam da kadın da bir hayat kuracaksa sorumluluk alacak. Bu bukadar basit. Sen de çok çok kötü değilsin, sakinsin; demek ki çok yıpratmış zaten seni.
Hayırlısı olsun.

lindam şeker olan olmuş herkes bişeyler yaşıo ama zaman ne getircegni bilemiosun...
o yuzden o b... konusunu tabiki takarsın ama emin ol onuda abul eden insanlar var onun için hiç sıkma canını..rahat ol...kabul eden eder etmiyende kendi bilir....
suç degil ceza degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…