Öncelikle ayaklarinızın üzerinde durmanız çok değerli, hem kendiniz hem çocuğunuzun geleceği için, umarim ki hep bereketle devam eder. Eşiniz yaşananların farkinda olmadiğı gibi bir de sizo manipüle etmeye çalısıyor, insanin enerjisini tüketir. Dayıniza gideceğinizi yazmışsınız, normal olarak kendinize nefes alacak bir alan ve ona; "bak beni kaybediyorsun, tepki verecek misin? " diye mesaj vermek istiyormuşsunuz gibi geldi, gece dışarı cıkmaniz da öyle, ama adam gamsız ki hiç arayıp sormamıs, yani bir seyler umurunda değil, bu çok yazık, eminim ki insanın kalbini incitiyordur. Dayınıza gittiğinizde de durum farksız olmaz bence, oğlunu arar, size karşı tepkisiz olursa siz daha da tepkili hale gelebilirsiniz. Kendiniz ve oğlunuz için güzellik yapmak istiyorsanız, ve imkaniniz varsa bence bir otel ayarlayın ve kendinize düşünme alanı açın, geleceğe dair plan program yapın, bu adamla ve onsuz geleceğe dair yaşami resmedin zihninizde. Cocuk olduğu zaman ben öncelik olarak onların ruh sağlıgını önemsiyorum ve merkeze onu koymaya çabaliyorum, hangisi oğlunuz için iyi olur, o nasıl etkilenir ve tabi siz bunlari bir masaya yatırın derim. Allahım en hayırlı olani nasip etsin