6 yıllık evliliğim bitiyor.

Ne çok narsist adamlarla evlilik yapanlar varmış :KK43: Daha geçen benzer konular vardı.

İlk günden şiddet gördüğünüz bir evliliği nasıl 6 yıl sürdürdünüz? İnşallah tez zamanda kurtulun.
Bir gün önce memleketimde kına, sonrasında yaşayacağımız şehirde düğün yapmıştık. Düğün günü şiddet uygulamasını stresli olmasına ve ay halime (adetime) denk gelmesine verdim. Sonrasında fiziksel şiddet uzun süre olmadı zaten, fakat psikolojik şiddeti yoğun yaşadım.

Allah tez zamanda en az hasarla kurtarsın sizi inşallah.
Ondan gelecek her şeye duvar olun ve etkilemesine izin vermeyin.
Sonuçta ruh hastası, kaale alınacak tarafı yok.
Bugün nafaka bağlandı ve kızımın velayeti bana verildi. Kocamın telefon numarasını engellemiştim. Bugün 3 farklı no'dan ve bir de gizli numaradan arandım. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Zaten işin ucu ne zaman kendine dokunsa o zaman beni arar yoklardı. Bu kez engelledim bütün no'ları.

Bugün nafaka bağlandı ve kızımın velayeti bana verildi. Kocamın telefon numarasını engellemiştim. Bugün 3 farklı no'dan ve bir de gizli numaradan arandım. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Zaten işin ucu ne zaman kendine dokunsa o zaman beni arar yoklardı. Bu kez engelledim bütün no'ları.
Çok iyi yapmışsınız. Muhattap olmamak en güzeli.

Eşimle birbirimize aşık olarak evlendik. En azından ben ona aşıktım. Ama zamanla anladım ki duygusuz, vicdansız, mekanik bir kişiliği var. En önemlisi de empati kuramıyor ve merhamet gösteremiyor. Egoist, kibirli, despot bir karakteri var; hükmetmeye, kontrol altında tutmaya bayılıyor. Evliliğimizin ilk gününden beri fiziksel şiddet de var. (Şu an 26 aylık olan) kızımın doğumuyla şiddet daha da arttı. Ben de Eylül 2019'da evden ayrılarak anne babamın yanında yaşamaya başladım. Şönim aracılığıyla klinik psikolog ile görüşmelerim neticesinde, kocama ön teşhis olarak narsist tanısı koyuldu. Ben de bundan şüpheleniyor, hatta sosyopat eğilimli görüyordum kendisini. Daha yeni boşanma davası açtım. Narsist bir kocadan boşananlar ya da bu konuda bilgisi olanlar, beni neler bekliyor? İftira atar, yalan söyler, yalan yere çocuğunun üzerine yemin bile eder kocam; bunları yaptı çoktan. Başka? Dava sürecinde neler yaşarım?

Onun yaptığı hiçbir şey siz onu adam yerine koymadığınız ve onun yönlendirdiği diyaloğa girmediğiniz sürece sizi etkilemez. Burada bir başlık daha var narsist koca- ilişki ile ilgili okuyun derim. Sizin onu terk ettiğinizi bile idrak edememiştir. Mahkemede şov yapacaktır. İyi dişli bir avukat tutun. Eşya mal vs çok düşünmeyin ama yeterki boşanayım herşey boş diye düşünseniz bile ona aktarmayın. Siz neye meğil ederseniz o onun üzerine oynar. Tüm yazışmalar, diyalogları kayıt edin. Telefona ARC yükleyin aradığında biri olsun mutlaka. Telefonda sizi kızdırıp küfğr ettirmeye çalışır, kanmayın. Sakin manipüle edilmeyecek durumun farkında bir şekilde diyaloğa girin. Size mutlaka sizi tetikleyecek kelimeler kullanacaktır bunu bilerek davranın. Tartışmada onun negatif ve bencil davranışlarını tekrar edin. Onun sorularına cevap vermeyin. Mesela beni üzmek ve duygularımla oynamak için bunları soruyorsun . Bana eziyet ettin. Bunu sorma anacının farkındayım ama artık senin etki alanım dışındayım vs gibi.

Asla etmez benden altınımı kaçırdı bi kuruş alamazsın benden dedi.Beni böylece borcun harcın içinde bırakmasına müsade edemem
Aynı şu şekilde bana altınlarımı aldım benden beş kuruş geriye alıp ispat edemezsin demiştin diye mesaj atsanıza . Bugün konuştuk sizinle değil mi?

Aynı şu şekilde bana altınlarımı aldım benden beş kuruş geriye alıp ispat edemezsin demiştin diye mesaj atsanıza . Bugün konuştuk sizinle değil mi?
Engellemiş ki beni :) bunu da yazdırdım avukata engelledi beni dedim.Dumanla mı haberleşicez anlamadım ki...2 ayrı dava açılacakmış artık tek davada bakılmıyormuş boşanma davası ayrı altın davası ayrı.Ama ödeyemem diyip itiraz ederse ne olur bilemiyorum...

Narsist en bosanmak onunla evli olmaktan zordur derler. Çocukları da kullanıyorlar. Psikolojik destek, iyi dişli bir avukat gerekli. Çocuğu gördüğünde de cok dikkatli olmak lazim. İngilizceniz varsa instagramda felan "narcissist survivor" gibi sayfalar var. Iyi bilgiler olduğu gibi insanlar birbirine moral veriyor. İnsallah çabuk kurtulursunuz

sizi rahatsız huzursuz etmeye, benden kolay kurtulamazsın demeye getiriyor. Hırslanmış şimdi, başkasını bulana kadar sizi yönetmeye çalışacak. Siz daha önce rapor aldınız mı? Çocukları vs bahane edip sizi görmeye çalışacak. Korkmayın. Ona artık onu önemsemediğinizi belirtin. Bu tarz adamlar normalde geri adım atar, sert tepkide. Sizinki sosyopat ise aman dikkat. Sosyopatlar narsistik karakterde ama şiddet içeren, entellektüel yapıları dağa zayıf dürtüsel insanlardır. Mutlaka izinizi kaybettirin derim.

Engellemiş ki beni :) bunu da yazdırdım avukata engelledi beni dedim.Dumanla mı haberleşicez anlamadım ki...2 ayrı dava açılacakmış artık tek davada bakılmıyormuş boşanma davası ayrı altın davası ayrı.Ama ödeyemem diyip itiraz ederse ne olur bilemiyorum...
Mail atın. Size cevap yazmazsa onun kabul ettiği anlamına gelir. İsterseniz diğer meseleleri de yazarsınız ç. Bana bunları yaptın vs diye. Aslımda altına da keşke bu şekilde davranmasaydın, yalan söylemeseydin, iftira atmasaydın vs normal insanlar gibi ayrılmasaydık diye yazıp kurmaca mail olmadığını gösterme anlamında yazabilirsiniz. Avukatınıza da sorun ama kontrol edin . Sizin telefonda veya evde, arabada dinleme uygulaması, cihaz vs olabilir.

Ailesi nasıl bilmiyorum ama babası veya ona sözünü geçirecek birisi varsa onunla konuşup yaptığı haltları da anlatın. Siz hala şokundasınız sanırım, narsist kişilerin özelliklerini iyice okuyun, öğrenin. Aslında teknikleri bilince gözünüz açılacak neler yaşamışım nasıl kendimi korurum diye

Mail atın. Size cevap yazmazsa onun kabul ettiği anlamına gelir. İsterseniz diğer meseleleri de yazarsınız ç. Bana bunları yaptın vs diye. Aslımda altına da keşke bu şekilde davranmasaydın, yalan söylemeseydin, iftira atmasaydın vs normal insanlar gibi ayrılmasaydık diye yazıp kurmaca mail olmadığını gösterme anlamında yazabilirsiniz. Avukatınıza da sorun ama kontrol edin . Sizin telefonda veya evde, arabada dinleme uygulaması, cihaz vs olabilir.
Normal sms attım cevap vermedi.Ordan da engelleniyor mu bilmiyorum.Onları da delil olarak gösterebilirim o zaman.

sizi rahatsız huzursuz etmeye, benden kolay kurtulamazsın demeye getiriyor. Hırslanmış şimdi, başkasını bulana kadar sizi yönetmeye çalışacak. Siz daha önce rapor aldınız mı? Çocukları vs bahane edip sizi görmeye çalışacak. Korkmayın. Ona artık onu önemsemediğinizi belirtin. Bu tarz adamlar normalde geri adım atar, sert tepkide. Sizinki sosyopat ise aman dikkat. Sosyopatlar narsistik karakterde ama şiddet içeren, entellektüel yapıları dağa zayıf dürtüsel insanlardır. Mutlaka izinizi kaybettirin derim.
Ne zaman kendi isteği dışında bir birey olarak hareket etsem hep hırslanır, içten içe kin güder ve intikam almaya çalışırdı, yine öyle oluyor sanırım. Rapor derken? Psikiyatriste vs. gitmiyor kesinlikle; onları bile aşağılıyor, ne diyeceklerini biliyormuş güya. Korkusu da var, gidip kendimi anlatırsam yaptıklarım ortaya çıkar ve suçu itiraf etmiş olurum düşüncesi de var; kendi dile getirmişti.

Normal sms attım cevap vermedi.Ordan da engelleniyor mu bilmiyorum.Onları da delil olarak gösterebilirim o zaman.
[/QUOTE
Avukata sorun mail de yazın. Onunla konuşurken mutlaka ses kaydı yapın. Sizi mutlaka farklı başka telefonlardan arayacaktır. Aslımda en iyisi bir an önce ondan kurtulmanız, inşallah başkasına takılır da sizi rahat bırakır. Düşünün benim ki güya beni çok sevdiğini söylüyordu, ayrılmak istemiyordu ev sahibini arayıp depozitoyu istemişti şeref yoksunu. Siz artık oyun gibi görmeniz gerek. Ben beni aradığında açmıyordum çünkü avukatım çok kurnaz ve akıllıydı.

Ne zaman kendi isteği dışında bir birey olarak hareket etsem hep hırslanır, içten içe kin güder ve intikam almaya çalışırdı, yine öyle oluyor sanırım. Rapor derken? Psikiyatriste vs. gitmiyor kesinlikle; onları bile aşağılıyor, ne diyeceklerini biliyormuş güya. Korkusu da var, gidip kendimi anlatırsam yaptıklarım ortaya çıkar ve suçu itiraf etmiş olurum düşüncesi de var; kendi dile getirmişti.
Darp raporu diye. Size şiddet uyguladığında. Şimdi başka bir kurban bulana kadar siz onu hala takıyorsunuz diye dadanmaya devam edebilir. Umarım tertemiz kurtulursunuz. Sizi tehdit ediyorsa kesinlikle şikayetten geri kalmayın. Evi değiştirin, tanıdıklarınızı ortak olanları arayıp ona sizinle ilgili bilgi verilmemesini söyleyin. Adamın piskik ve tehlikeli olduğunu bilsinler

Ne kadar çok açıldı narsist eş mağduru kadınlar tarafından.

Allah yardımcınız olsun.

En kolay şekilde atlatırsınız inşallah bu süreci.

X