- 28 Ocak 2020
- 23
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi dilarabosaniyor
Amin, sağ olun. Evlat var ya, işte o güç veriyor insana.Allah yardımcın olsun sen kendini dik tut
Ben de diyordum; şeytana pabucunu ters giydirir! Bir de öyle manipüle ediyor ki karşısındakini, siz onu iyi niyetli zannediyorsunuz, ama kuyunuzu kazıyor. Menfaatçi, çıkarcı...Bacım sen onu ayaklı şeytan olarak düşün, gardını öyle hazırla.
Akıl sağlığı öyle çalışana(ki bunların bence yok) hazırlık da yapamazsın ki.
Allah tez zamanda en az hasarla kurtarsın sizi inşallah.Ben de diyordum; şeytana pabucunu ters giydirir! Bir de öyle manipüle ediyor ki karşısındakini, siz onu iyi niyetli zannediyorsunuz, ama kuyunuzu kazıyor. Menfaatçi, çıkarcı...
nasıl geçti randevunuz? dışarıdan okudum konunuzu hep. Sizinle birlikte üzüldüm resmen. Bugün üyelik alınca yazmak istedim. Konunuzu bulamamıştım, burada denk geldim iyi oldu.Allah yardımcınız olsun.Bende 9 aylık evliliğimi bitirme aşamasındayım.böyle bir kocam vardı.Bugün 3buçukta avukat randevum var bakalım süreç nasıl olucak beni neler bekliyor bilemiyorum.
Teşekkür ederim.Bekliyorum hala adliyede işi çıkmış avukatın umarım olumlu bi sonuç olur yazarımnasıl geçti randevunuz? dışarıdan okudum konunuzu hep. Sizinle birlikte üzüldüm resmen. Bugün üyelik alınca yazmak istedim. Konunuzu bulamamıştım, burada denk geldim iyi oldu.
İnşallah. Moraliniz biraz daha iyi mi?Teşekkür ederim.Bekliyorum hala adliyede işi çıkmış avukatın umarım olumlu bi sonuç olur yazarım
Sıkıntılıyım aşırıİnşallah. Moraliniz biraz daha iyi mi?
Dava, avukat vs gibi işlerle de siz uğraşıyorsunuz. Bu işlerin içinde olmak da çok bunaltır eminim. Zaman gerçekten her şeyin ilacıdır inşallah dedikleri gibiSıkıntılıyım aşırışu sürecin geçmesini diliyorum sadece
Ona kalsa dava açmaz ki...Ne güzel sıfır eşyalı mis gibi evde hayatını sürüyor beni borca soktu altınlarım yok.Hayat ona güzel neden uğraşsın böyle şeylerleDava, avukat vs gibi işlerle de siz uğraşıyorsunuz. Bu işlerin içinde olmak da çok bunaltır eminim. Zaman gerçekten her şeyin ilacıdır inşallah dedikleri gibi
Dava için vereceği avukat parasını bile düşünür ki açmaz zaten. Adam rahat belli. Ki şuan için o rahatlıkta kılını kıpırdatmaz doğru diyorsunuz.Ona kalsa dava açmaz ki...Ne güzel sıfır eşyalı mis gibi evde hayatını sürüyor beni borca soktu altınlarım yok.Hayat ona güzel neden uğraşsın böyle şeylerle
Asla etmez benden altınımı kaçırdı bi kuruş alamazsın benden dedi.Beni böylece borcun harcın içinde bırakmasına müsade edememDava için vereceği avukat parasını bile düşünür ki açmaz zaten. Adam rahat belli. Ki şuan için o rahatlıkta kılını kıpırdatmaz doğru diyorsunuz.
Çekişmeli dava için hazır mısınız peki? 1 yıl dolmasına ne kadar kaldı evliliğinizin?
hem avukat parası, hem mahkemeye gitmesi, birden fazla duruşma.... o süreçler de çok yorucu.
1 yıl dolsa da anlaşmalı boşansanız? Kabul eder mi eşiniz?
tabi anlaşılarak boşanılacak tip değilse zaten illa ki çekişmeli. Söke söke almak lazım hakkınızı. Moralinizi yüksek tutunAsla etmez benden altınımı kaçırdı bi kuruş alamazsın benden dedi.Beni böylece borcun harcın içinde bırakmasına müsade edemem
Adak adadım o dereceyimtabi anlaşılarak boşanılacak tip değilse zaten illa ki çekişmeli. Söke söke almak lazım hakkınızı. Moralinizi yüksek tutun