6,yılımız bitiyor,belki de yaza sözleniyoruz

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar bizim bu haziranın 17 sinde 6,yılımız doluyor. Ailelerimiz de ilişkimizi biliyor ama bi türlü onun okul benim okul derken işi ciddiye bindiremedik. Bu yaz söz yapalım diyoruz ama sevgilimin okulunun bitmesine 1 yıl daha var.Neyse işin asıl önemli noktası dediğim gbi 12 gün sonra yıl dönümümüz.Anladığım kadarıyla sevgilim bana bir sürpriz hazırlıyor inşallah hayal kırıklığı olmaz daa
Neyse ben de bişeyler yapmak istiyorum.Daha önce farklı sürprizler yapan arkadaşlar varsa yorumlarınıza ve yardımlarınıza ihtiyacım var.Değişik, orjinal bişeyler yapmak istiyorumbelli mi olur evlenme teklifi benden gelir

Ben yapmayı düşünüyordum ama kısmet olmadı fikir olsun sana;ilk başladığımız günden bugüne kadar çekindiğimiz resimlerin çıktısını alıp zarflara koyup her zarfın içerisine notlar yazmayı planlıyordum resimlerle ilgili..İşte bu resmimiz şurdan bu resim çekildiğinde bunu hissediyordum gözüme böyle görünüyordun ya da o güne dair hatırladığım küçük ayrıntıları yazmayı planlıyordum..Ona bir şekilde ulaştıracaktım gün içerisinde..Eğer çalıştığı ya da okulunda sana yardım edecek birileri varsa onun gideceği yerlere önceden notlar bırakabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…