- 5 Eylül 2019
- 5
- 0
- 47
İsmini yazar mısınız? Almak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmini yazar mısınız? Almak icin
içeride bi yanma oluyo ama onu agrı gibi hissediyoruz sanırım bende enfeksiyonda vardı enfeksişyonda daha cok oluyor o agrı hissiArkadaşlar bu mantar sizde de ağrı yapıyor mu genital bölgemde bir ağrı hissediyorum akıntım da var ultrason temiz çıktı kan idrar tahlili temiz çıktı. Mantar olabilir dedi doktor
İdrar yolu enfeksiyonu muiçeride bi yanma oluyo ama onu agrı gibi hissediyoruz sanırım bende enfeksiyonda vardı enfeksişyonda daha cok oluyor o agrı hissi
EVET SİZ Bİ DOKTORA GİTTİNİZMİ ?İdrar yolu enfeksiyonu mu
PARDON GİTMİŞSİNİZ İDRARDA CIKMADIYSA ENFEKSİYON YOKTUR ZATENEVET SİZ Bİ DOKTORA GİTTİNİZMİ ?
Bende kum ve taş var belki de o yapıyor bunu.PARDON GİTMİŞSİNİZ İDRARDA CIKMADIYSA ENFEKSİYON YOKTUR ZATEN
aaa aynen taş varsa kesinlikle o yapar zatenBende kum ve taş var belki de o yapıyor bunu.
tedaviniz başarılı oldu mu?Bende kronik mantar vajinit sonucu yara cıktı dondurdum diğeridr yakıldı.4 gundur borik asit püskürtüyorum doktor verdi ve sabah aksam vagi flora.10 yıldır bununla ugrasıyorum bakalım nolucak
Canımmmm oldu ama sil baştan bir süreçle ve kurtuldum.sorununuz nedirtedaviniz başarılı oldu mu?
Canımmmm oldu ama sil baştan bir süreçle ve kurtuldum.sorununuz nedir
Yaptırdığınız bu test ücreti nedir? Teşekkür ederim yardımınız için İstanbulda yaşıyorum devlet hastahaneleri berbat özele gidicem muayene test falan ne kadar mal oldu size? Bunlar sorulmaz ama bu hastalık beni maddi açıdan mahvetti o yüzden soruyorum.Canımmmm oldu ama sil baştan bir süreçle ve kurtuldum.sorununuz nedir
Şimdi e coli çıkan testime baktım. Bana kadın doğum uzmanım microbiyoloji uzmanına göndermiş ve antibyogran yapılmış.İlk tedavimde antibiyotik kullandım ama geçirmedi. Pahalı bir testti zaten. Sizce neden geçirmemiş olabilir.Yaptırdığınız bu test ücreti nedir? Teşekkür ederim yardımınız için İstanbulda yaşıyorum devlet hastahaneleri berbat özele gidicem muayene test falan ne kadar mal oldu size? Bunlar sorulmaz ama bu hastalık beni maddi açıdan mahvetti o yüzden soruyorum.
Siz ciddi misiniz mantar sekerden beslenir ve alkol yasakladi bana doktor araştırmak isterim deneyen oldu mu4 yıldır kullanmadığım ilaç fitil krem kalmadı ama en son gittiğimde ph dengesini oturtmaya çalışıyor doktorum rakı tedavisi ve fitil verdi maşallahhhhhhhım var
yarım fincan rakının içine 2 kesme şeker pamuğa batır ve aşağı koyun çok etkili bunu devamlı uygulayın ben 2 kez filan yaptım ki geçti çok şükür