- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
-
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
Evet aynen öyle oluyor hiç etkilenmeyeceğini düşündüğü bir şey rüyasına girebiliyor. Mesela dün tv de program tanıtımları olur ya orda bir sihirbazlık gösterisinin sadece bir kaç saniyesi gösterildi, hemen benzer bir şey rüyasına girmiş. çok tv izlemiyoruz, bu kadardan bu kadar etkileniyorsa ben şaştım kaldım.. görsün, keşfetsin, farkına varsın diye açıklama yapıyorum ama gel gör ki rüyalar demek ki onun ikna olmadığını gösteriyor diyorum... Başka çocukları gözlemleme şansım da olmuyor normal bir süreç mi değil mi kestiremiyorum.Alakasız bir kelimeyi revaşta seyreden hayal gücümle birleştirip alakasız şeyler düşünebiliyordum.
Rüyasında canavar, dinazor, korkunç köpek falan görüyor. Bu nedenle izlediği çizgi filmlerden etkilendiğini düşündüm. Halbuki dikkat ediyorum izlediklerine öyle korkulacak şeyler olmuyor pek, olursa kapatıyor kendisi de zaten. Dinazorlarla ilgili bi çocuk dergisinin sayısı vardı açtık okuduk inceledik, tv de bununla ilgili eğitici çocuklara yönelik bir program vardı, onlardan da etkilenmiş demek ki. Etkilenmeyeceğini tahmin ettiğim bir şey onu etkileyebiliyor.Neden kabus gördüğünü arastirsinlar.
evet gece terörü değil, onu hiç yaşamadı ağlamıyor sadece rüya gördüm diyip geliyor yanıma. Kızınız kaç yaşında şu an, korkunç rüya görüyor mu. Pedegog faydalı oldu mu, diğer sorun için.gece terörü mü acaba dedim? Ama kabus görüyormuş.
Farklı bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü izlediklerinden olduğu çok belli gibi ama dua okuyarak yatırmayı deniycem, iyi gelir tabi. Teşekkürler.Bencede bi doktora götürün uyuyunca yuzune dogru felak nas ayetelkursi.de okuyun
bence kesin bi uzmana götürünFarklı bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü izlediklerinden olduğu çok belli gibi ama dua okuyarak yatırmayı deniycem, iyi gelir tabi. Teşekkürler.
Canım benim ki öyle değil, bilinçsiz bağırma çağırma yok, ona gece terörü deniyormuş sanırım, öyle değil biz deki bildiğin kabusKardesimde biz ne cektik o kabuslardan uyanirdi bir de gozu acik ama bilincli degil bagira bagira kabuslar. Gitmedigimiz doktor kalmadi ama cozum bulamadik izledigi seylerle cok alakali degil kabus gece aglamasi surekliydi ama ergenlik doneminden sonra azaldi gecti sukur zamanla gecer gene de tabi doktora goturun d
Evet kreştede çocukların anlattığı, oynadığı bazı unsurlar oluyor. Bana zombiyi sormuştu mesela, kreşte oynuyorlarmış arkadaşları ile.bence kesin bi uzmana götürün
kreşe filan gidiyorsa oralardan da birilerinden bişeylerden etkilenip böyle dışa vuruyor olabilir
geçmiş olsun çok
Bak mesela bu örneklerden istiyorum ben, e onlarda çocuk onlarda izliyor, bu rüya işi neden bazısında hiç görülmezken bazısında bu kadar sık oluyor. Tek çocuk olması mı acaba hassasığını artırıyor, bilemiyorum ki.5.5 ve 7 yasinda çocuklarim
çizgi filmde izlrler ama bahsettiginiz SIKLIKDA ve sekilde kabuslari olmuyor, çok nadir kirk yilda bir oluyor desem belkii 0...
Kızım ekimde 6 yaşında olucak. Korkunç rüya görmüyor sağolsun bize gördürüyor :) benim kızım hırçın çocuk mutsuz huysuz sürekli ağlar.Hiç birşey mutlu etmez onu herşeyin bir fazlasını ister olmayınca kıyamet kopar.Şuan yerlerde tepiniyor ağlıyor da istediği olmadığı için. Pedagog faydalı olabilirdi ama bizde aile de ciddi tutum bozukluğu var maalesef ki. Benin hayır dediğim baba tarafından evet oluyor ağladığı zaman şuanki gibi hiç duymuyorum ama babası evde olsaydı o ağladığı şey mutlaka olurdu. İşte biz bunu sağlıyamadığımız içinde hiç birşey fayda etmiyorevet gece terörü değil, onu hiç yaşamadı ağlamıyor sadece rüya gördüm diyip geliyor yanıma. Kızınız kaç yaşında şu an, korkunç rüya görüyor mu. Pedegog faydalı oldu mu, diğer sorun için.
Allah kolaylık versin, çocukluk dönemleri olabiliyor bunlar. Allah sağlık sorunu vermesin, korusun çocuklarımızı...Kızım ekimde 6 yaşında olucak. Korkunç rüya görmüyor sağolsun bize gördürüyor :) benim kızım hırçın çocuk mutsuz huysuz sürekli ağlar.Hiç birşey mutlu etmez onu herşeyin bir fazlasını ister olmayınca kıyamet kopar.Şuan yerlerde tepiniyor ağlıyor da istediği olmadığı için. Pedagog faydalı olabilirdi ama bizde aile de ciddi tutum bozukluğu var maalesef ki. Benin hayır dediğim baba tarafından evet oluyor ağladığı zaman şuanki gibi hiç duymuyorum ama babası evde olsaydı o ağladığı şey mutlaka olurdu. İşte biz bunu sağlıyamadığımız içinde hiç birşey fayda etmiyorkısaca çok zor bir çocuk ve bu beni ciddi bunalttı
Evet pedagog görmeli sanırım, en azından tavsiyelerde bulunur, nedenini çok daha iyi anlar. Önlemlerimizi ona göre alırız.Psikiyatriste götür bence, nolur nolmaz
Evet pedagog görmeli sanırım, en azından tavsiyelerde bulunur, nedenini çok daha iyi anlar. Önlemlerimizi ona göre alırız.