- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.280
- 528
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Utanan maymun koyunca şu yazdığınız şey sevimli mi oluyor?Ağzına bitane patlatsaniz bidaha yapamaz,çocuğa şiddete karşıyım ama ne yazikki sizinki biraz bunu istiyor
Niye ya dayak cennetten çıkma derlerUtanan maymun koyunca şu yazdığınız şey sevimli mi oluyor?
Sadece günlük ortalama 3 tane konunuz var kocam nefes aldı bu ne demek şimdi iyi mi kötü mü tadında.Takıntılı değilim.
Eşim proplem li ve pislik bir insan olduğu için ben sıkıntılı gibi görünüyorum olsun .ama anneligime laf ettirmem
Davranışta sönme olmadan önce sönme patlaması yaşanır. Keşke görmezden gelmeye devam etseydiniz. Evet çok sinir bozucu gelebilir davranışı size ama size saygısızlık olsun diye yapmıyordur, oyun olarak görüyordur muhtemelen. Çok aşırı tepki vermeyin lütfen çocuğa. Çok sinirlendiğinizde karşınızdakinin bir yetişkin olmadığını hayatı yeni öğrenmeye çalışan, meraklı ve sizin desteğinize, sevginize ihtiyacı olan biri olduğunu hatırlamaya çalışın.Onuda denedim.bkr süre hiç uyarmadjm iyice zivanadan çıktı
Olabilir . İnsanlık halı. İnsanların konularıyla dalga geçmeyelim ilginizi çekmiyorsa okumaz geçersiniz veya okuyup hiç cevap vermezsiniz.Sadece günlük ortalama 3 tane konunuz var kocam nefes aldı bu ne demek şimdi iyi mi kötü mü tadında.
Kızınıza da takmayın, üstüne düşmeyin görmezdem gelir davranışın ilgi çekmediğini anlar bırakır
Benim muhatabım konu sahibi, beni alıntılamayınız. Kendi kendinize fikirlerinizi beyan edip geçiniz. Kendi tabirinizle beğenmezseniz okumayın geçin.Sizin yorumunuz veya eleştiriniz beni bağlamıyorOlabilir . İnsanlık halı. İnsanların konularıyla dalga geçmeyelim ilginizi çekmiyorsa okumaz geçersiniz veya okuyup hiç cevap vermezsiniz.
Burası çok hassas çünkü insanlar dertlerini yazıyor demek ki o kadar sıkışmış hissetmiş kendini buraya kadar gelmiş.
Sizin nezdinizde söylemiyorum ama Bdv'de bir şey yazarken dikkat etmeliyiz.
İnsanlar zaten kötü şeyler yaşıyorlar. Bir de biz üstlerine gidersek... Hiç olur mu
Teşekkür ederimOlabilir . İnsanlık halı. İnsanların konularıyla dalga geçmeyelim ilginizi çekmiyorsa okumaz geçersiniz veya okuyup hiç cevap vermezsiniz.
Burası çok hassas çünkü insanlar dertlerini yazıyor demek ki o kadar sıkışmış hissetmiş kendini buraya kadar gelmiş.
İnsanlar zaten kötü şeyler yaşıyorlar. Bir de biz üstlerine gidersek... Hiç olur mu
Hani altdudagi ısırıp vvvvvvvvvvv diye ses çıkar ya o şekilde bir şey söyleyeyim vvvvvv bir şey rica ediyorum v
Teşekkür ederimOlabilir . İnsanlık halı. İnsanların konularıyla dalga geçmeyelim ilginizi çekmiyorsa okumaz geçersiniz veya okuyup hiç cevap vermezsiniz.
Valla ben de denedim olmadı, şekilden şekle girdim evde Allah'tan maç var da dikkat çekmedimBu nasıl bir hareket yapmaya çalıştım olmadı bile
Hiç vvvv sesi çıkararak.bir şey rica eden de görmedim hayatımda. Çocuk bu ne görürse onu yapar neyine sinir oldunuz. Sinir oluyorsanız boyle sesler çıkartmayın.
Ben de çok merak ettim. Konu sahibi görsellerle destekleyerek açıklayabilir misin?Bu nasıl bir hareket yapmaya çalıştım olmadı bile
Hiç vvvv sesi çıkararak.bir şey rica eden de görmedim hayatımda. Çocuk bu ne görürse onu yapar neyine sinir oldunuz. Sinir oluyorsanız boyle sesler çıkartmayın.
Üst dudağınizla alt dudağınızi ısıtmrin ve sonra vvvv diye tekrar edinValla ben de denedim olmadı, şekilden şekle girdim evde Allah'tan maç var da dikkat çekmedim
Sizden güçlü bir insanin ağzının ortasına bir vurun bakalım madem dayak cennetten çıkma . Poponuz yerse tabii . Ne kolay değil mi karşılığında hiçbir şey yapamayacak yine ağlayıp size sarılacak canlıya vurmak .çocuğun iç dünyasını bir kere yikarsaniz bunun hayatında sonuclari olur . Sonra yaşlanınca niye bu çocuk beni aramıyor bir kere ziyaret etmiyor dersiniz. Bu dalga geçilecek bir mevzu değilNiye ya dayak cennetten çıkma derler
Her konuda eskiye dönüş var, eskiden kundak yapmayın aman zararlı diyorlardı, şimdi sarıp sarmalayin çocuk kendini güvende hissetsin diyorlar. Eskiler bişey biliyorda yapıyor yılların tecrubesi var. Dayak konusunda da eskiye dönüş olabilir büyük ihtimalSizden güçlü bir insanin ağzının ortasına bir vurun bakalım madem dayak cennetten çıkma . Poponuz yerse tabii . Ne kolay değil mi karşılığında hiçbir şey yapamayacak yine ağlayıp size sarılacak canlıya vurmak .çocuğun iç dünyasını bir kere yikarsaniz bunun hayatında sonuclari olur . Sonra yaşlanınca niye bu çocuk beni aramıyor bir kere ziyaret etmiyor dersiniz. Bu dalga geçilecek bir mevzu değil
Babasının size karşı davranışları nasıl ? Saygısız ise ondan etkileniyor olabilir bence.Gormezden gelme davranışı,konuşma vs etkili olmuyorsa ben kendimce anlam karmaşası yaratarak çözmeyi denerdim sanırım.6 yaşındaki kızım bnei sinir hastasi edicek diye korkuyorum.
Yaklaşık 1 yıldır sürekli benim ağzımin taklidini yapıyor .
Hani altdudagi ısırıp vvvvvvvvvvv diye ses çıkar ya o şekilde bir şey söyleyeyim vvvvvv bir şey rica ediyorum vvvvvvvv yemek saati diyorum vvvvvvvv insanların yanında akrabaların yanında her yerde artık ciddi anlamda sinirim bozuldu herşeye vvvvvv demseinden bilmiyorum belki abartıyorum ama çok sinir oluyorum.ve çok uzun süredir uyarıyorum yapmaya dewam ediyor.artik babası bile sinir olmaya başladı madem bu kadar söylüyorsun niye dikkate almıyor diye.abartma diyenleriniz olacaktır belki ama gerçekten küçükcuk çocuğa birşey soyluyememek herşey vvvvvv denmesi beni sinir ediyorne yapabilirim bu asamada
Üstüne düştükçe yapma dedikçe yapacaktır.6 yaşındaki kızım bnei sinir hastasi edicek diye korkuyorum.
Hani altdudagi ısırıp vvvvvvvvvvv diye ses çıkar ya o şekilde bir şey söyleyeyim vvvvvv bir şey rica ediyorum vvvvvvvv yemek saati diyorum vvvvvvvv insanların yanında akrabaların yanında her yerde artık ciddi anlamda sinirim bozuldu herşeye vvvvvv demseinden bilmiyorum belki abartıyorum ama çok sinir oluyorum.ve çok uzun süredir uyarıyorum yapmaya dewam ediyor.artik babası bile sinir olmaya başladı madem bu kadar söylüyorsun niye dikkate almıyor diye.abartma diyenleriniz olacaktır belki ama gerçekten küçükcuk çocuğa birşey soyluyememek herşey vvvvvv denmesi beni sinir ediyorne yapabilirim bu asamada
cocuga bu kadar gicik kaptiysaniz, biraz dinlenin, ikinize de zararli.6 yaşındaki kızım bnei sinir hastasi edicek diye korkuyorum.
Utanan maymun koyunca şu yazdığınız şey sevimli mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?