- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Çok teşekkür ederim.ama adem güneşin doğan Cüceloğlu
Adem güneşin de doğan Cüceloğlu bunda bir çok kitabını okudum dediğiniz gibi YouTube dan da takip ederim. Ve başka bir sürü hoca aynı zamanda bende çocuk gelişimi okudum ama gerçek den o kadar çok uzun süre inat ettki sabır kalmadı.bir yıldır bununla uğraşıyorum yaomayavrum etme yavrum üzülüyorum yavrum akıllı kızım.bir süre duymazdan geldim kendimce her yolu denedim son çare ceza ve buraya yazdım
Ortada çocuk ile ilgili bir durum varsa konu her zaman anne ve babadır konu sahibi . Öncelikle bunu kabul etmeniz gerekir . Mükemmel ebeveyn olmak evet imkansız ama çocukla ilgili temel bilgilere sahip olmak lazım . Lütfen Adem Güneş in you tube kanalına bakın Pedegoloji Okulu adında bir seri var o seride güvenli bağlanma kısmını anlatmış emin olun çok şeyin çözümünü goreceksini bkr cok kitabı ni okudum.
Doğrudur ama ben babasının işin içine dahil olmasını istemiyorum adamın kendine hayrı yılki bize olsun.Ortada çocuk ile ilgili bir durum varsa konu her zaman anne ve babadır konu sahibi . Öncelikle bunu kabul etmeniz gerekir . Mükemmel ebeveyn olmak evet imkansız ama çocukla ilgili temel bilgilere sahip olmak lazım . Lütfen Adem Güneş in you tube kanalına bakın Pedegoloji Okulu adında bir seri var o seride güvenli bağlanma kısmını anlatmış emin olun çok şeyin çözümünü goreceksiniz
Adem güneşin de doğan Cüceloğlu bunda bir çok kitabını okudum dediğiniz gibi YouTube dan da takip ederim. Ve başka bir sürü hoca aynı zamanda bende çocuk gelişimi okudum ama gerçek den o kadar çok uzun süre inat ettki sabır kalmadı.bir yıldır bununla uğraşıyorum yaomayavrum etme yavrum üzülüyorum yavrum akıllı kızım.bir süre duymazdan geldim kendimce her yolu denedim son çare ceza ve buraya yazdım