- Konu Sahibi CennetKokulum
-
Canım benim yöntem farklıydı :))Ben ciddi ciddi sabah erkenden kızımı kaldırıp eşyalarını hazırlamaya başlamıştım .Bavulu hazırlanana kadar hevesliydi ama iş ciddiye binince ve bir daha eve dönemeyeceğini anlayınca aşkı bir anda bitmişti :)ya benide bıktırdı gecen gun bazı tavırlırarı konusunda uzun bır nutuk cektım sen gıt anneanneye dekı dun hep annem konustu ben dınledım sımdıde ben konısım sen dınle baslamıs askını anlatmaya ne askmıs ya cok coskulu yasıyor askını ama hep bu konuda konusuyor bende sızın yontemı kullandım ama evlenırsen onların evınde kalacaksın evlen ozaman dedım zıyaretıme gelırsın anne hem ben onlarda kalmıycam baska evde oturacaz bugrayla dıyor sen nasıl yemek yapacak ev temızlıyeceksın dedım yaparım ben ev temızlemeyı cok sevıyorum spreyı sıkr bezle sılerım dıyor
bence bu tip çocuklar sanata yakın olur ileride.
sizin kızınızda böyle bir yetenek var mı acaba merak ettim.
o da bi şeymi benim 2 yaşındaki kızım behlüle aşık oldu:))behlül çıkınca kıkır kıkır tv ye bakıyor.bitince hıçkıra hıçkıra ağlıyor.behlülle bihter öpüşünce hııı bende öpüş behlülle diyor:))daha doğrusu behlül bile diyemiyor lülül diyor:)))
kızlar bu aşk burada bıtmıstır gecenlerde bugrayı dovdum anne abuk subuk hareketler yapıyor dedı erttesı gun dahada kararlıydı bende ne oldu buyuk ask ne cabuk bıttı dedım bende adılle evlenırım dedı bır ertesı gunde anne hemen bugrayla resımlerımı yırt at hıcbırını gormek ıstemıyorum dedı yanı bu ask burada bıtmıstır kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?