How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

6 yasındakı kızım aşık olmuş

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızlar kızım sınıf arkadasına asık oldugunu soyluyor buyuyunce evlenecegım kısıye karar verdım bugrayla evlenecem ama adilide sevıyorum onunlada evlenecem dıyor cok tatlılar oy oy yanaklarını sıkasım gelıyor benı bugra kabul edermı dıyor ve sureklı bugradan bahsedıyor :) ama ben nasıl davranacagımı bılemedım bu yastakı cocuklardan bunları duymak sevımlı oluyor ama nasıl bır tutum sergılemek gerektıgını bılmıyorum dıkkatlı davranmak lazım sanırım arada soylese neyse ama sureklı bugradan bahsedıp şiirler yazıp şarkılar besteliyor nasıl davranmalıyım kızlar babası şakadadan yarın gelımde dovım o bugrayı dedı bızım kız baba kıyamassın gözlerin süzülür ona bakarken oy oyyyy dıyor bakın şu işe ya sanırım kanı cok kaynıyor bunuda aşkla bağdaştırıyor :bbo: babaannesine sen evlen bugrayla evlen onunla yarın gel gör diyor

çok tatlı...
hiç endişelenme.zarar gelmez güzel duygulardan
ancak olay haline gelmesine de izin verme
yani çok önemli bi şeymiş gibi davranma ve konuşma
ve özellikle duygularıyla şaka niyetiyle olsa da dalga geçmeyin
kendi kızımın ilk aşkını düşündüm şimdi
1.sınıftaydı.adını bile unutmadım.yiğitkaydirigubbakcemile3

oy aman Alllahım ufak kız büyümüş aşık olmuş evlenme kararı almış hee kaydirigubbakcemile3
benimde yiğenim anaokuluna gidiyor her hafta farklı birine aşık oluyor vallahi
çok ilgilenmiyoruz ama alperenin iyi birisi olduğunu söylüyor işte içindeki iyi anlaşma duygusunu aşka bağlıyorlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yerim onun aşkını ben :) Ben size komik bir anımı anlatayım .Kızım şu anda 23 yaşında ve 6 yaşındayken Kenan Doğulu'ya aşıktı .Önceleri önemsemedim ama aşkı had safhaya vardı :) Aşkı artık bana sıkıntı vermeye başlayınca ona "Kenan Doğulu'ya gidebileceğini söyledim ve ertesi günü için ona izin verdiğimi belirttim" Ertesi gün " hadi kızım eşyalarını topla " dedim :)))) Benim kız önce hevesle hazırlandı ama baktı ben çok ciddiyim :)))) "EEE artık gidiyorsun bir daha dönmek yok " dedim .Başladı ağlamaya ve aşkı o gün son buldu :) Şimdi hatırlayıp güldüğümüz bir anımızdır.

ya benide bıktırdı gecen gun bazı tavırlırarı konusunda uzun bır nutuk cektım sen gıt anneanneye dekı dun hep annem konustu ben dınledım sımdıde ben konısım sen dınle baslamıs askını anlatmaya ne askmıs ya cok coskulu yasıyor askını ama hep bu konuda konusuyor bende sızın yontemı kullandım ama evlenırsen onların evınde kalacaksın evlen ozaman dedım zıyaretıme gelırsın anne hem ben onlarda kalmıycam baska evde oturacaz bugrayla dıyor sen nasıl yemek yapacak ev temızlıyeceksın dedım yaparım ben ev temızlemeyı cok sevıyorum spreyı sıkr bezle sılerım dıyor

ya benide bıktırdı gecen gun bazı tavırlırarı konusunda uzun bır nutuk cektım sen gıt anneanneye dekı dun hep annem konustu ben dınledım sımdıde ben konısım sen dınle baslamıs askını anlatmaya ne askmıs ya cok coskulu yasıyor askını ama hep bu konuda konusuyor bende sızın yontemı kullandım ama evlenırsen onların evınde kalacaksın evlen ozaman dedım zıyaretıme gelırsın anne hem ben onlarda kalmıycam baska evde oturacaz bugrayla dıyor sen nasıl yemek yapacak ev temızlıyeceksın dedım yaparım ben ev temızlemeyı cok sevıyorum spreyı sıkr bezle sılerım dıyor
Canım benim yöntem farklıydı :))Ben ciddi ciddi sabah erkenden kızımı kaldırıp eşyalarını hazırlamaya başlamıştım .Bavulu hazırlanana kadar hevesliydi ama iş ciddiye binince ve bir daha eve dönemeyeceğini anlayınca aşkı bir anda bitmişti :)
Bence çok üstünde durma .Siz ne kadar çok bahsedip üstünde durusanız konu o kadar önem kazanacaktır.Dikkatini başka şeylere yönlendirin .Örneğin en çok istediği bir şeyi yapın veya istediği bir şeyi alın .Bazen biz büyükler bile yaşamda çok istediğimiz bir şeyi elde edince , aşk filan unutuluveriyor :)Sevgilerimle...

bence bu tip çocuklar sanata yakın olur ileride.
sizin kızınızda böyle bir yetenek var mı acaba merak ettim.

ilgisi var ama yetenegi varmı bılmıyorum muzik seviyor ve cok secıcı serdar ortacı ondan sonra şemmamme ve kolbastıyı duydugunda sınırlerı bozuluyor hıc sevmıyor serdar ortacın sesını tanıyor cıkınca radyoda degıstırıyor barıs mancoyu selda bagcanın sesını sevıyor ve kendı kendıne şiir soyluyor sarkı yapıyor bır konu soyluyorum ogretmen mesela anında sarkı bestelıyor :) şiir yazıyor aklından bugrayla ilgili şiir ve sarkılar besteledı bıle

o da bi şeymi benim 2 yaşındaki kızım behlüle aşık oldu:))behlül çıkınca kıkır kıkır tv ye bakıyor.bitince hıçkıra hıçkıra ağlıyor.behlülle bihter öpüşünce hııı bende öpüş behlülle diyor:))daha doğrusu behlül bile diyemiyor lülül diyor:)))

o da bi şeymi benim 2 yaşındaki kızım behlüle aşık oldu:))behlül çıkınca kıkır kıkır tv ye bakıyor.bitince hıçkıra hıçkıra ağlıyor.behlülle bihter öpüşünce hııı bende öpüş behlülle diyor:))daha doğrusu behlül bile diyemiyor lülül diyor:)))

ay kıyamam lülül mü Allah ım cok yaşasın kızın emi kaydirigubbakcemile3

kızlar bu aşk burada bıtmıstır gecenlerde bugrayı dovdum anne abuk subuk hareketler yapıyor dedı erttesı gun dahada kararlıydı bende ne oldu buyuk ask ne cabuk bıttı dedım bende adılle evlenırım dedı bır ertesı gunde anne hemen bugrayla resımlerımı yırt at hıcbırını gormek ıstemıyorum dedı yanı bu ask burada bıtmıstır kızlar

benim damadın adı da eren
kızım dilinden düşürmüyor onu
dün kart aldı kırtasiyeden seçtiği resmi görmeniz lazım
el ele sevgililer vardı
kızım şu kedililerden alsan dedim
yok anne bu aşıklı bunu istiyom dedi daha evlilikten anlamıyor 5 yaşında benim cadı da
bende ona kızım anne babalar aşık olur çocuklar arkadaş olur diye açıklamaya çalıştım
şimdilik aşık değilde arkadaş olmayı kabul etti
bakalım zaman ne gösterecek daha kaç aşk geçecek başından:))

kızlar bu aşk burada bıtmıstır gecenlerde bugrayı dovdum anne abuk subuk hareketler yapıyor dedı erttesı gun dahada kararlıydı bende ne oldu buyuk ask ne cabuk bıttı dedım bende adılle evlenırım dedı bır ertesı gunde anne hemen bugrayla resımlerımı yırt at hıcbırını gormek ıstemıyorum dedı yanı bu ask burada bıtmıstır kızlar

çok şeker yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence siz ve eşiniz kesinlikle sert tepki vermeyin ilerde ergenlik çagına geçtiğinde o zamanki flörtlerini ve herhangi arkadaşlarını söylemeli bence .. eğer ters tepki verirseniz çocukta yer eder bu ..
ve kesinlikle senin duydugun aşk değil demeyin inatlaşmayın .. siz üstüne gittikçe hayalini inada bindiricektir ..

Back