- 17 Haziran 2015
- 43
- 11
- 88
- Konu Sahibi changetheworld
-
Bencede gerekirse misafir odasında yerde serin kendinize iki karış bir yer ayarlasanız çok iyi olacak..Sonra evlenince annem beni yanında istemedi mantığı olur çok daha zorlanacağını düşünüyorum..hiç birşey yapamasanız bile uyku saatin geldi sen odaya gidip yat hadi diye alıştırın o uyuduktan sonra siz gidin yatağao dediğiniz maalesef mümkün diil salon da dolu çünkü.mecbur yeni eve geçince ayırabilicem
keşke mümkün olsa 2 abim var ve ne ben onlarla yatarım ne onlar beni ister zaten gece uyumuyolar.ayrı eve çıkınca odayı ayırıcam oğlum da bunu biliyor 1 yıla yakındır söylüyorum zaten.kendi odan kendi yatağın olacak ve büyüdün artık diye.kademeli ayıracaksam da o evdeyken yapabilirim.teşekkürlerBencede gerekirse misafir odasında yerde serin kendinize iki karış bir yer ayarlasanız çok iyi olacak..Sonra evlenince annem beni yanında istemedi mantığı olur çok daha zorlanacağını düşünüyorum..hiç birşey yapamasanız bile uyku saatin geldi sen odaya gidip yat hadi diye alıştırın o uyuduktan sonra siz gidin yatağa
Valla annem yigenime bakıyor ananesine gidiyor bazen de 8 yaşında hala tek yatmak istemiyor uyutup yerine gidiyor artık annem cekyatta uyuyamiyor yigenim çok hareketli birde uyurken sizde uyutup biraz yanında durup sora gidebilirsiniz isterse tekrar gelir öyle alistirirsinizteşekkür ederim.evet ben de zaten nişanlımla konustum kademeli ayırmayı düşünüyorum.en azından ilk başlar onunla yatıp uyuyana kadar yanında kalıp sonra kalkmayı düşünüyorum.gece uyanınca (çiş ve su için hep uyanır) beni çağırınca gidip tekrar uyuyunca kalkmak gibi.ama bu süreç hep böyle gider alışamaz diye korkuyorum.o yzüden bu konuda tecrübesi olan varsa filmin sonunu merak ediyorum:)
teşekkürler evet benim de aklıma başka bişey pek gelmedi inşallah yıllar geçmeden alışırlarValla annem yigenime bakıyor ananesine gidiyor bazen de 8 yaşında hala tek yatmak istemiyor uyutup yerine gidiyor artık annem cekyatta uyuyamiyor yigenim çok hareketli birde uyurken sizde uyutup biraz yanında durup sora gidebilirsiniz isterse tekrar gelir öyle alistirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?