• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yaşında ki Gizem'den haber alınamıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$6-yasindaki-kiz-cocugundan-haber-alinamiyor-4309718.Jpeg

Adana'da öğle saatlerinde evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'den haber alınamıyor.

6 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor

İHA

Adana'da öğle saatlerinde evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'den haber alınamıyor. 7 saattir bulunamayan Gizem'in annesi gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice-Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz Sabah saat 11.00'e kadar evde durdu. Bir süre evden çıkıp sokakta oynadıktan sonra eve gelip su içti. Bu sırada Anne Akdeniz pazara gitmek için evden ayrıldı. Gizem Akdeniz'de evden su içtikten sonra parka gitmek için ayrıldı. Saat 12.00'de evden ayrılan Gizem bir daha dönmedi. Pazardan gelen anne kızı saatlerce parktan dönmeyince şüphelenerek parka gitti. Ancak kızını bulamadı. Bunun üzerine eşini arayıp kızının kayıp olduğunu söyledi. Mustafa Akdeniz de hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis kız çocuğunun fotoğraflarını yakınlarından alıp mahallede sokak sokak kız çocuğunu aramaya başladı. Anne ise bu arada pazara gidebileceğini düşünerek pazarda aradı ama bulamadı. Camiden "üzerinde kırmızı tişört altında kot pantolon olan kız çocuğu kayıp" diye ilan verildi. Buna rağmen bir türlü bulunamadı. Polis çevredeki bütün işyerlerin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bu arada ailede bir taraftan çevredeki inşaatları bile tek tek gezerek kızı aramaya başladı. Buna rağmen kız çocuğu bir türlü bulunamadı. Baba Mustafa Akdeniz, çaresizce gelecek mutlu haberi beklerken anne Hatice Akdeniz, "Kızımı saatlerdir arıyoruz ama bulamadık. Onun hayatından endişe ediyorum. Kızımı kim kaçırdıysa Allah rızası için getirsin. Kaçıranlara yalvarıyorum onu geri getirsinler" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Eki Görüntüle 1090270

Adana'da öğle saatlerinde evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'den haber alınamıyor.

6 yaşındaki kız çocuğundan haber alınamıyor

İHA

Adana'da öğle saatlerinde evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'den haber alınamıyor. 7 saattir bulunamayan Gizem'in annesi gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice-Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz Sabah saat 11.00'e kadar evde durdu. Bir süre evden çıkıp sokakta oynadıktan sonra eve gelip su içti. Bu sırada Anne Akdeniz pazara gitmek için evden ayrıldı. Gizem Akdeniz'de evden su içtikten sonra parka gitmek için ayrıldı. Saat 12.00'de evden ayrılan Gizem bir daha dönmedi. Pazardan gelen anne kızı saatlerce parktan dönmeyince şüphelenerek parka gitti. Ancak kızını bulamadı. Bunun üzerine eşini arayıp kızının kayıp olduğunu söyledi. Mustafa Akdeniz de hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis kız çocuğunun fotoğraflarını yakınlarından alıp mahallede sokak sokak kız çocuğunu aramaya başladı. Anne ise bu arada pazara gidebileceğini düşünerek pazarda aradı ama bulamadı. Camiden "üzerinde kırmızı tişört altında kot pantolon olan kız çocuğu kayıp" diye ilan verildi. Buna rağmen bir türlü bulunamadı. Polis çevredeki bütün işyerlerin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bu arada ailede bir taraftan çevredeki inşaatları bile tek tek gezerek kızı aramaya başladı. Buna rağmen kız çocuğu bir türlü bulunamadı. Baba Mustafa Akdeniz, çaresizce gelecek mutlu haberi beklerken anne Hatice Akdeniz, "Kızımı saatlerdir arıyoruz ama bulamadık. Onun hayatından endişe ediyorum. Kızımı kim kaçırdıysa Allah rızası için getirsin. Kaçıranlara yalvarıyorum onu geri getirsinler" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

6 yaşındaki ufacık kızı parka yalnız gönderen ailenin aklına şaşarım ben...

böyle anne babamı olur :47:

dilerim tez zaman da bulunur bu yavru :14:

6 yaşında bir çocuk, annesi pazarı da kontrol ettiğine göre çocuk park ve pazar yerine tek başına giden bir çocuk, yolunu kaybetmiş olamaz, bu haber içimi ürpertti:50:

Umarım sağsalim bulunur:50:

ben de parka yanlız gitmesine takıldım site içinde olsa tamamda, inşallah bir iki gün sonra kötü birşey okumayız kızcağız hakkında, malesef son günlerde hep bu oldu

ben de parka yanlız gitmesine takıldım site içinde olsa tamamda, inşallah bir iki gün sonra kötü birşey okumayız kızcağız hakkında, malesef son günlerde hep bu oldu

Annelere böyle durumlarda kızıyorum ama yavrusu kaybolmuş perişan olan bir anneye yüklenmekte istemiyorum, yoksa çocukların sokakta korumasız bir şekilde dolaşmasına izin veren ailelere kızıyorum:50:

Onca olay duyuyoruz, kadınlar haberleri seyretmiyorsa bile kayıp haberleri yapılan programları da mı seyretmiyorlar?
Bu zamanda çocuklar yalnız başına sokağa salınmamalı, bu yavrucak bu gece bulunamadıysa :50:

Su son zamanlarda olab bıten den bır benımmı gozum korkmus arkadas park ta nerdeyse kızımla beraber kayıcam anneler sahıp cıksınlar yavrulana bırakmasınlar bası bos
artık hıc bırsey bızım kucuklugumuzcde kı gıbı degıl

ınsalla yavrucak bulunur korktugumuz basımıza gelmez

Bu zamanda güvenlikli siteden cocuk kaciriliyor
Parklarda anne baba yanindan cocuk kaciriliyor
Eskiden cocuk emanet edilen akraba ve komsulari taniyamaz olduk pedofili olabiliyor.
Rabbim evlatlarimizi ve butun cocuklari korusun.

6 yaşında bir çocuğun tek başına parkta ne işi var:5:
Umarım bulunur ailesine sabır diliyorum:31:
Çevremden çok tepki alıyorum özelikle bu tür konuları okuduktan sonra iyice paranoyak oldum :ssz:Abarttığım söyleniyor ama birkez daha ne kadar haklı olduğumu görüyorum..:19:Kimseye güven yok ve yalnız çocuk hiçbir yere bırakılmaz:19:

ben 6 yaşındaki kızımı değil parka evin altındaki markete bile göndermiyorum.zaman çok kötü gerçekten,bizim çocukluğumuzdaki gibi akşam ezanına kadar aşağıda ip atlama dönemleri çoktan bitti.çocuğunu gölgenden ayırmayacaksın.

inşallah bulunur,inşallah bişey olmamıştır :50:

Bir tane daha...:50:
Çok mu arttı bu çocuk kayıpları,ölümleri,yoksa öncedende bu kadrdı da bizim haberimiz mi yoktu?
Allah sabır versin,muhakkak ki annesinin aklının ucından bile geçmemiştir parka gönderirken kaybolacağı,ama işte birazda dikkat gerekiyor.
Umarım bulunur yavrucak:50:

GÖRÜNTÜLERDE BİR ERKEĞİN ELİNDEN TUTARAK YÜRÜYOR İDDİASI

Yapılan araştırmada kız çocuğunu pazarda bir erkeğin elinden tutarak götürdüğünü gösteren görüntüler olduğu ileri sürüldü. Polis şimdi bu görüntüleri inceliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 yaşındaki çocuk tek başına bakkala, markete gidebilmeli normal şartlarda. Park biraz tuhaf geldi. Ne biliyim çocuk bu saatini bilmez ki. Orda ne kadar kalıcak. 1 saat sonra gel dersin gelmez. Oyuna dalar, başka çocukların peşine takılır. Park evin karşısında falan mıymış acaba bu kadar rahat bırakmış. Ancak öyle olur heralde. Pencereden takip edebiliyorsan bırakırsın e öyle yapacağına da bir zahmet çocukla aşağıda otur daha kolayı..

Üst üste bu kadar vaka duymuşken biraz daha dikkat etmek gerekiyor..

Allahım sen yardım et bu evlatlara. İçim acıyor.

Ne çok çocuk kaçırılma haberlerini duyuyoruz ya ! :41:
Dünyanın çivisi çıkmış hey yarabbim ! İnşallah sağsalim bulunur :18:

@AKUT_Dernegi,: AKUT operasyon Mersin Ekibi, Adana Seyhan Ellidere Mah. 30 saattir haber alınamayan 5,5 yaşındaki kayıp çocuğu arama operasyonuna çıkmıştır.

😔 insallah ailesine bağışlar Rabbim 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

GÖRÜNTÜLERDE BİR ERKEĞİN ELİNDEN TUTARAK YÜRÜYOR İDDİASI

Yapılan araştırmada kız çocuğunu pazarda bir erkeğin elinden tutarak götürdüğünü gösteren görüntüler olduğu ileri sürüldü. Polis şimdi bu görüntüleri inceliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Görüntülerdeki eğer gerçekten çocuksa , 6 yaşındaki kızın tanımadığı birinin elini tutması düşük bir ihtimal gibi . Yanılıyor muyum bilemedim .Tanıdığı biri mi acaba ?
Kötü haber gelmez inşallah .

Back