6 yaş kızımda bit var

Tebrikler kızınıza çocukluk tramvası hediye etmişsiniz. Altı üstü oturup ayıklayıp birkaç gün şampuanlayacaktınız. her cocuk bitlenir kucucuk cocuğa bunun için kızmak nedir ya.

Tebrikler kızınıza çocukluk tramvası hediye etmişsiniz. Altı üstü oturup ayıklayıp birkaç gün şampuanlayacaktınız. her cocuk bitlenir kucucuk cocuğa bunun için kızmak nedir ya.
Hayır hayır ben kendime kızdım kızıma asla kızmam kii kızım diyor bişey olmaz saçlarım tekrar uzar diye

Manyak misiniz siz ya ! Yemin ederim deliler anne olmasın ! Eczaneden bir bir sampuani almak çok mu zor geldi ! Çocuk bu bu aralar salgın var bizim öğretmen her gün uyarıyor dikkat edin diyor sanırsın çocuk eliyle toplayıp attı başına. Kuaförde duzelttir bari sonra da bakım yaglariyla destekle 1 yıla kendine gelir.

Keşke saçını kesmeden tavsiye isteseydiniz
Uzun saçla alakalı bir durum değil
Benim küçük kızımda da olmuştu çok da uzundu saçları uzun süre de uğraştım her türlü şampuanı vs ile en son traş köpüğü ile 2 yıkamada yok oldu aklınızda bulunsun saç kremi de aynı işi görüyormuş sonrasında öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…