baktı ama pek iş beğenmiyodu çok iyi bi iş teklifi geldi ama saçma sapan bişey yüzünden daha doğrusu gayretsizliği yüzünden kaybetti işi....hiç mi bakmadı iş?
baktı ama pek iş beğenmiyodu çok iyi bi iş teklifi geldi ama saçma sapan bişey yüzünden daha doğrusu gayretsizliği yüzünden kaybetti işi....
ya belki iyi bir iş için beklemiştir,yani seni geçindirebilecek bir iş olsun istemiş gelip geçici bir iş için girmemiştir.Üniversite mezunu olunca daha seçici oluyor insan ,beklerkende o süre uzamıştır.Ailenin karşına kendine güvenerek çıkmak istemiştir.Bilmiyorum ama benim okurken nedense içim rahat etmedi,aman iyi yapmışsın diyemedim.Tekrar okudum demin ve başta çok hevesliymiş hemen evlenelim diyip iş bakmış hep,iş bulmak kolay değil,bulamayınca umudunu yitirmeye başlayıp bir süre umutsuzluğa kapılmış gibi geldi.Neyse ,kararını vermişsin,hakkınızda hayırlısı olsun
ama şöyle bişey var çok iyi biyerden iş teklifi geldi ehliyet sordu kadın ehliyetim var ama çok aktif değil kullanmam dedi kadında 1-2 ay da öğrenirsin öğren ve gel başla dedi 1-1,5 maaşı vardı öğrenmedi araba kullanmayı özel kurslara verecek para yok babamın arabasında öğrenmem dedi bi insan babasının arabasında öğrenmicekte nerde öğrenecek babası ki çok iyi biridir kardeşi ondan 5 yaş küçük biyere part time girmişti azetti full time geçti araba kullanmayı öğrendi altına arabasını bile aldı yani kardeşinde bile azim var hiç çabalamadı hiç ama hiç......
çok üzüldüm bitmesine maalesef gerçek aşklar kolay kolay bulunmuyor bu zamanda
ayrıca bu zamanda iş hiç bulunmuyor senin işin varmı canım çalışıyormusun ? sevgilinde iyi kötü bir iş bulsa evlenirdin aslında
bide şu taraftan bak sevgilinin çok iyi kazandıran bir işi var ve evlendikten bir yıl sonra çıkarılıyor o zamanda bu kadar kolay bitirebilirmiydin evliykende yuvanı yıkabilirmiydin ?
çünkü ben evlendiğimde eşimin çok iyi bir işi vardı şu anda 1 ay oldu çıkardılar işten memeleketin hali kötü ben ne yapayım sen yol yakınken dönmüşsün hadi ben ne yapayım adamın işi yok diye boşayayyımmı bende iş arıyorum hayat müşterek temizlik işlerine başvuruyorum inanırmısın onlarda bile iş yok
yani diyeceğim o ki işi iyi bir adamla evlenirsin adam dünyayı dar eder sana işsiz adamla evlenirsin parasızlıktan perişan olursun memeleketin iş konusunda hali belli zaten o kadar zor bir ortam ki
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
bence biraz daha gayret göster ve sevgiline bir şans daha ver büyük bir aşk parasızlık yüzünden bitmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?