- 22 Temmuz 2014
- 30.046
- 26.833
Hayırlı geceler,
Şuan 5. tüp bebek denememin kimyasal gebelikle sonuçlanmasının üzüntüsü ile yazıyorum.Tekrar en başa döndük.
Eşimin işinden dolayı Şırnaktayız yaza tayinciyiz İstanbul düşünüyoruz.
Maddi manevi çok yorulduk.
Yaşım 40
5 tüp bebeğin 3ü kimyasalla sonuçlandı.
pko hastasıyım ve bebeğim olsun diye tüp mide ameliyatı geçirdim yaklaşık 50 kilo verdim.
düzenli adet oluyorum ama kendiliğinden hiç gebelik yaşamadım eşimde ileri hareketlilikte gerilik var.
kafamın karıştığı başka dönemlerde olmuştu ama bu kadar olmadı.
genetikli tüp bebek yaptırmalıyız artık diye düşünüyorum
sizlerden tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum
sonuçta istanbul'u da çok bilen insanlar değiliz ama en azından yaşadığımız yerde tedavi oluruz diyorum.
şırnaktan ankaraya git gel ve kalma yeri içinde çok paralar harcadık.
RABBİM tez zamanda bize hayırlı olan sağlıklı sevgi saygı dolu bizi üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah amin bizlere de sağlıklı bir ömür versin evlatlarımızla inşallah amin..
RABBİM zorluklarımızı kolaylaştırsın gözyaşlarımız mutluluk gözyaşına dönüşsün ...
Şuan 5. tüp bebek denememin kimyasal gebelikle sonuçlanmasının üzüntüsü ile yazıyorum.Tekrar en başa döndük.
Eşimin işinden dolayı Şırnaktayız yaza tayinciyiz İstanbul düşünüyoruz.
Maddi manevi çok yorulduk.
Yaşım 40
5 tüp bebeğin 3ü kimyasalla sonuçlandı.
pko hastasıyım ve bebeğim olsun diye tüp mide ameliyatı geçirdim yaklaşık 50 kilo verdim.
düzenli adet oluyorum ama kendiliğinden hiç gebelik yaşamadım eşimde ileri hareketlilikte gerilik var.
kafamın karıştığı başka dönemlerde olmuştu ama bu kadar olmadı.
genetikli tüp bebek yaptırmalıyız artık diye düşünüyorum
sizlerden tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum
sonuçta istanbul'u da çok bilen insanlar değiliz ama en azından yaşadığımız yerde tedavi oluruz diyorum.
şırnaktan ankaraya git gel ve kalma yeri içinde çok paralar harcadık.
RABBİM tez zamanda bize hayırlı olan sağlıklı sevgi saygı dolu bizi üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah amin bizlere de sağlıklı bir ömür versin evlatlarımızla inşallah amin..
RABBİM zorluklarımızı kolaylaştırsın gözyaşlarımız mutluluk gözyaşına dönüşsün ...