6 tane yumurtam varmışşş

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım yumurta sayım artmıs 3 sagda 3 solda 6 tane olmuslar capları 7 8 9 mm arasında degısıyor dr um bıraz yavas gelısıyorlar dedı ama tedavıyı ve sonucu olumsuz etkılemez sadece zamanı uzatabılır dedı olsun zamanımız var zaten yeterkı olsun ogleden sonra arıyacaklar belkı yarında cagırabılırız dedıler bakalım sımdılık ıyı gıdıyoruz allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın

adacım merhaba canım benimde bugün akşam saat 6 da doktor kontrolüm var bakalım benim doktorum ne diyecek sen nerde yaptırıyorsun artı sanada pgt yaptırılacakmı birde uzun protokol gibi önce kan verip sonra ultrasonamı alıyorlar bir bilgilendirirsen sen benden bir adım önde ilerliyosun bari senden bilgi alayım ben ilk defa kısa protokol yaptırıyorum senindemi ilk canım

bendede yarım folikül görüldü..aşılama yapılacaktı ama gelişmedgi için doktor bu ay sanırım aşılama yapılmaz dedi ama bir kaç gün sonra tekrar kontrol edelim dedi yarın kontrolüm var eger büyürse aşılama yapacaklar..yoksa önümüxdeki aya kalacak..

selam gamzecım ben anatolıaya gıdıyorum dr um bulent tıraş ılk denemem eylulde yıne aynı merkezde ıdı bu 2 denemem pgt yapılmayacak bana. canım kontrole gıttıgım gun once kan verıyor sonra ultrasona gırıyorum ama bunu butun hastalara yapıyorlar uzun kısa protokol ayrımı yok kandakı e2 duzeyıne bakılıyor yumurta gelısımı takıbı ıcın ultrasondada folıkullerın capı olculuyor hocaya danısıp ılac dozum ıcın ogleden sonra arıyorlar ılaclarım 5 tablet femera aldım onu kestıler pazardan berı merıonal gobekten yapıyorum umarım yardımcı olabılmısımdır sen hangı merkeze gıdıyosun kacıncı denemen

canım umarım buyurler ve tedavın olur kolay gelsın

adacığım hayırlı olsun canım.senin adına sevindim.dualarım seninle.

adacım hayırlı olsun herşey güzel gider ve hamiş olursun inşş canım...
mavideniz yumurtan güzel gelişir inşşş canım hakkında hayırlısı olsun..

ada76 cnm dilerim Rabbim tedavini başarı ile sonuçlandırsın ...
Yumoşların da kocaman olsunlarr ...
Hadi bakalım hayırlısı ...a.s.

Selam Ada,
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm bu ay ve mutlu sonnnn!!! hamileyim binlerce kere şükürler olsun Allahıma,darısı senin ve tüm isteyenlerin başına:)
Benim tedavi sonucu 10 yumurtam olmuştu, doktorum Faruk Bey yeterli buldu, toplayıp dölleyip yerleştirdiler ve o bitip tükenmek bilmeyen bekleyiş başladı, geçmedi gunler geceler sanki
Veee 11. gun kan tahlilimde oranım 99 çıkınca hamileliğim anlaşıldı:)
Ben bundan öncede 3 kere aşılama yaptırdım, uzun bi süreç atlattım yani, ama ümidinizi kesmeyin, denemeye devam, eninde sonunda mutlaka oluyor, ve bunun mutluluğu da inanaın herşeye değiyor kızlar:)
Özden:)

canım ne mutlu sana yarışı kazanmıssın bu anın tadını cıkar allah tamamına erdırsın benımde 2 denemem bız dırek tup bebege gectık asılamada umıt yok dedıler aklımda hep olmazsa ne yapıcam var kafamdan atmaya calısıyorum rahat olmaya calısıyorum ama cok zor allahım sabır versın bu yolda emek verenlere

canım benim allah kolaylık versin.hadi inşallah iyi haberlerini bekliyorum burdan.değmesin .ben ilk başladığımda yumurta toplamadan falan bahsediyodum halama sakın omlet yapmasınlar diyodu:roflol:bende sana diyim bari dikkat et öğle yemeğine menemen falan yapmasınlar.yerimseniben

canım sagol öyle buyuk desteksınızkı bana ınan moralım duzelıyo ınsallah bakalım bugun 6 gun allahım sonu hayırlı olur ınsallah bu kez uzulmek ıstemıyorum tam bayram oncesı cıfte bayram yapayım

slm canım benimde 6 yumurtam vardı dr. yaşına göre az ama kaliteliler demişti 6 yumurtanın 5 döllendi 3 ü transfer edildi salı gün test günüm inş. pozitif çıkar günler geçmiyor,

Bence aslınınkide adanınkide tutucak içime öyle doğuyor ,hadi inşallah, umudu kesmeyin kızlar,benim 10 yumurtanın 6 sı uygundu,6 sı da döllendi, 3 üçünü yerleştirdiler, henüz ilk ultrasonografime gitmedim, 10 gun sonra gidicem, orda belli olucak ikiz mi tek mi,hayırlısı...

slm canım benimde 6 yumurtam vardı dr. yaşına göre az ama kaliteliler demişti 6 yumurtanın 5 döllendi 3 ü transfer edildi salı gün test günüm inş. pozitif çıkar günler geçmiyor,

canım benim. inşallah pozitifte çıkar kalpleride atar sorunsuz bi hamilelik yaşarsına.s.

canım benim ağzından bal damlıyor inş. bizde senin gibi güleriz,

hiç merak etmeyin eninde sonunda olucak bu iş, Allah büyük ,isteyin kızlar,belki hersey tam bizim istediğimiz anda saatte olmuyor ama oluyor nihayetinde.ben herseyin bir zamanı olduğuna inanıyorum, hep dua ettim, hayırlısı olsun dedim,daha önceki hayal kırıklıklarımda da vardır bunda da bir hayır dedim...siz de elinizdn geleni yapın gerisini Allaha bırakın, dualarım sizinle ve tüm isteyenlerle:))))

canım buyuk gune az kalmıs ınsallah mujdelı haber alırız senden merakla beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…