Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı durumu bende yaşıyorum.fakat bende tek çocuk var.gerçi tek çoçuk daha zor.birde ergenlik dönemi eklenenince resmen çıldırıyorsun:bbo: inan et tek değilsinallah sağlık versin çoğu bitti azı kaldı en azından ben böyle düşünüyorummerhaba oğlum 6. sınıfta ilkyarıyı bitirmek üzereyiz ama bizde bittik bıktık bu performans ödevlerinden benim birde 1 buçuk yaşında bir oğlum daha var biryandan onun bakımı bir yandan büyük olanın derslseri dersanesi ödevleri çıldırmak üzereyim acaba herkes benim gibimi merak ediyorum allah hepimize kolaylık versin
merhaba oğlum 6. sınıfta ilkyarıyı bitirmek üzereyiz ama bizde bittik bıktık bu performans ödevlerinden benim birde 1 buçuk yaşında bir oğlum daha var biryandan onun bakımı bir yandan büyük olanın derslseri dersanesi ödevleri çıldırmak üzereyim acaba herkes benim gibimi merak ediyorum allah hepimize kolaylık versin
selamlar.inş herşey gönlünce olur.dersaneye gittiğini yazmışsın daha fazla tekrar daha fazla yardımla umarım notları istediğiniz gibi olur.