6 haftalik hamişim nefesim bazen kısıtlanıyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Bazen havam yetmiyo nefes aliyorum iyi alamiyorum bilmem neden bilen varsa paylaşsın lütfenşakkıdı

canım olması normal diye biliyorum ben internetten azıcık araştırırsan gebelikte rahim genişlerken diyaframda egnişliyor göğüs kafesine baskı oluyor bundan azıcık nefes darlığı çekebilirsin benim ilk hamileleiğimde nefes darlığı çekmiştim gebelik belirtisi olarak ordan anlmaıştım bi durum olduğunu zorlanıyordum nefes alırken ama sen yinede doktoruna bir sor tatlım geçmiş olsun bebişinide allah bağışlasın sana canım hayırlısıyla sağlıcaklan tamamına erdirirsin canım inşallahh

çok saol canım bilgin için bazen dışarıya hiç çıkmıyorum havammı yetmiyo bütün günü evde oluyorum ondanmı nedir anlamadım

ne demek yardımcı olabildiysem ama normal bazen hormonlardan da olabiliyormuş bu konuyla ilgli çok şey okumuştum takma kafana ama yinede doktorunada sor o sana daha detaylı daha doğru bilgi verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…