• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyim ultrasonda kanama alanı var

Selam ark.Lar

Öncelikle tebrik ederim cnm bende 8+3 gÜNLÜK hamism:49:

Allah nazarlardan korusn iNs :nazar:

Bnde bugün yemek yaparken yemek yanmisss ve ister istemez kokusunu icime cektim sizden birisi birsey biliyorsa bana bu
Konuda yardimci olsunCoook korkuyorum arkadaslar bu yanikkk kokusu bebege:emir_bebek: ZARARLIMIDIRRR

merhaba arkadaşlar.6 haftalık hamileym.iki gün önce ultrasonda iki yerde kanama alanı gördü doktor. 6.2mm lik keseyi gördm ama kalp atışı için erken.haftaya gidicem.bhcg 3853 progesteran da 40 çıktı.
şuan progesteran iğnesi ve hapı kullanıyorum folik asit yanında.
ayrıca bundan önceki hamileliğimde 10. haftada bebeğimin kallbi durmuştu ve kürtaj olmuştum.bunun için de coraspirin ve kalsiyum kullanıyorum.
şuan raporluyum ama normelde çalışıyorum öğretmenim.benim gibi sorun yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı? doktorum düşük tehlikesi var dedi.

Aynı durumu 2 Kasım da kontrolde yaşadım. 6,3 mm lik kesem vardı ve kalp atışını gördük Ama ultrasonda iki yerde kanama alanı gördü doktor.İğne yapmadı. Progestan 'ı fitil olarak günde üç kez verdi.Biraz endişeliyim esasında. Şanslıyım ki masabaşı çalışıyorum, eve gidincede uzanıp hiç kalkmıyorum.Allahım inşallah sağlıkla doğururum :49:

bende ilk defa 4+3 ken k.rengi akıntı olmuştu ama çok fazla miktarda 5. haftamda ara ara çok az miktarda kanama 5. haftamda progestan kullanmaya başladım ve 3 ay boyunca yerimden kalkmadım yattım hiç iş yapmadım eşim kuzenim baktı ara ara hareketlendiğimde yine oluyordu k.rengi akıntı oldukça bende ilaç içiyordum çok şükür 2-3 haftadır yok kurtuldum sanırım

Back