Ben de öyleydim. 20. Haftaya kadr da malesef kanama ya da kahverengi lekelenme oldu. Hatta 13. Haftamda ultrasonda aktif kanama alanı vardı. Dr bir hafta yatacaksın dedi.
34. Haftamdayim hala ultrasonda kanama alanı var ama şükürler olsun bebeğime bir zararı yok ve ise dondüm de.
İnsallah senin de bebegin seninle kalır
Gecmis olsun.Kanamasi yada senin gibi iceride kanamasi olupta bebegini saglikli bir sekilde kucagina alanlar var.Insaallah sende onlardan biri olursun.ilk bebegini kaybetmissin vede coraspin kullaniyorum demissin pihtilasma testlerini yaptirdin mi?
bir kayıptan sonra devlet karşılamıyor. kendim özelde yaptırmak istedim 3bin lira gibi bi ücret çıkardılar.maalesef bütçemi aşan bi miktar.doktorum bi kaybım olduğu için tedbir amaçlı verdi coraspirini
Bazi arkadaslar mecburen yalan söyleyip üc düsügüm var deyip yaptiriyorlar.sende Allah göstermesin öyle bir sorun varsa üc düsük yapmak zorunda degilsin.Doktorlarin umrunda bile degil biz bir veya daha fazla düsük yapmisiz.Birazda kendi kendimizin doktoru olmaliyiz.Bendede kan pihtilasma sorunu var dört düsük yaptim.Hamileliklerim hep kanamali olurdu.Lütfen bu söylediklerimi biraz dikkate al.Belkide böyle bir sorunun yoktur,ama varsada en azindan heparinde kullanabilirsin...
merhaba arkadaşlar.6 haftalık hamileym.iki gün önce ultrasonda iki yerde kanama alanı gördü doktor. 6.2mm lik keseyi gördm ama kalp atışı için erken.haftaya gidicem.bhcg 3853 progesteran da 40 çıktı.
şuan progesteran iğnesi ve hapı kullanıyorum folik asit yanında.
ayrıca bundan önceki hamileliğimde 10. haftada bebeğimin kallbi durmuştu ve kürtaj olmuştum.bunun için de coraspirin ve kalsiyum kullanıyorum.
şuan raporluyum ama normelde çalışıyorum öğretmenim.benim gibi sorun yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı? doktorum düşük tehlikesi var dedi.
Bazi arkadaslar mecburen yalan söyleyip üc düsügüm var deyip yaptiriyorlar.sende Allah göstermesin öyle bir sorun varsa üc düsük yapmak zorunda degilsin.Doktorlarin umrunda bile degil biz bir veya daha fazla düsük yapmisiz.Birazda kendi kendimizin doktoru olmaliyiz.Bendede kan pihtilasma sorunu var dört düsük yaptim.Hamileliklerim hep kanamali olurdu.Lütfen bu söylediklerimi biraz dikkate al.Belkide böyle bir sorunun yoktur,ama varsada en azindan heparinde kullanabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?